Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pa sad kad se razlilo po netu ima da pomere datum :sad:

A možda sad i ne urade nešto tako...

Edited by Milošica

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Bio je tvit pre dan-dva da su se u nekoj od tih stamparija od korone porazboljevali ljudi.

bravo kreteni

Koliko bolestan mozak treba da imas da bi stampao bilborde o pobedi nad koronom.

dule glavonja ima info iz prve ruke

:rolf:

2 hours ago, jms_uk said:

Bio je tvit pre dan-dva da su se u nekoj od tih stamparija od korone porazboljevali ljudi.

a zna se kad je pobeda?

sent from bubamoto

Svake godine ćemo da slavimo pobedu, a onda opet jedan, pa drugi talas, pa treći talas. Gomila retarda na sve strane.

Edited by Facundo Orellana

• Author

Pobeda je uvek u maju... i prosli put je bila, pa smo imali "veseli jul" u Novom Pazaru

reneove studente da pozovu na trg da prave zurku za dan pobede nad koronom i sve 5.

Pa da, rešili da obeleže godišnjicu pobede nad koronom. @Milosh76

Screenshot_20210425-110957.png

stalno neke pobede, bitke i neprijatelji

tacno se vidi da budali fali drugi svetski rat da bude kao tito

sve ima, i puteve i stadione i epidemiju i komunisticku partiju i svetske lidere

samo nema dobijen rat no ima vise izgubljenih

A, bogami, i sa brojem stradalnika smo konkurentni

Šta će da piše na majicama, pobedio sam Koronu? Ovako nešto?

dimitrijevojnov-e1537875410738.jpg

Te idiotske majice ce nositi samo oni koji nemaju sta drugo da obuku.

I clanovi stranke.

Background Picker
Customize Layout