Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ništa Maribor?

10 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ništa Maribor?

Ne za sad 🤣

30 minutes ago, vememah said:
ove srede u BG kovid ambulantama bilo 2840 pregleda, prošle srede 4200, a pretprošle 6300

To je smanjenje od 55%.

Broj pozitivnih u istom periodu u celoj državi kretao se ovako:

3615 pretprošle srede -> 3154 prošle -> 2864 ove

To je smanjenje od 21%.

Udeo Beograda u ukupnom broju slučajeva po onome što je az67 kačio opada iz dana u dan, što je logično pošto je u njemu procentualno najviše vakcinisanih.

Gdje moze da uradi pcr test u bg sutra (subota) i da se rezultat dobije u nedelju?

4 minutes ago, borris_ said:

Gdje moze da uradi pcr test u bg sutra (subota) i da se rezultat dobije u nedelju?

https://euprava.gov.rs/usluge/6096

Koliko znam rezultati stizu istog dana do uvece 

Edited by Sandradjer

U Studenjaku ludilo. Na klupicama nema gde igla da padne. Ako svi ovi ljudu odu na ostrvce, @renne nema spavanja :(

U Studenjaku ludilo. Na klupicama nema gde igla da padne. Ako svi ovi ljudu odu na ostrvce, [mention=1038]renne[/mention] nema spavanja :(
On je ubosni spavaće ko dulek

.... Shiit has hit the fan!

Usao u Srbiju iz Madjarske

Za srpske drzavljane ne treba PCR

Pre mene drustvo iz Austrije isto uslo bez PCR

Nema problema ako se ulazi iz Madjarske i ako se ima srpsko drzavljanstvo

8 hours ago, Lezilebovich said:

U Studenjaku ludilo. Na klupicama nema gde igla da padne. Ako svi ovi ljudu odu na ostrvce, @renne nema spavanja :(

Znači opet su divljali :(

image.thumb.png.fb2e0777ce1a0579a915b5bba964091d.png

image.png.d74dcfd22f16602dea7f4dec6ce92fd3.png

image.png.91986c6267147d92a078fdbeda04b36e.png

image.png.17f4d426b9939aaff6bd49dc301447ec.png

image.png.e1fcb0e216f8d5555674fb7084611eeb.png

Opet pobedili! 🥳

Background Picker
Customize Layout