Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

34 minutes ago, steins said:

Ljudi su bili neuporedivo razumniji i pametniji

I Englezi, i Englezi... :D 

Ko ga se dokopa - vredi pogledati...

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ladno su zatvorili i biblioteke. Moze kod stakloresca i obucara, ali u biblioteku ne moze. Moze kuhinja u Maksiju i Veru, ali zato salterska prodaja po ulici jok. Ove budaletine ni posle godinu dana nisu u stanju da sklepaju mere koje ce biti makar smislene ako vec ne mogu da budu koherentne.

nene, ali ima li bolje stvari da ti "ulepsa jutro" - nizi razredi osnovaca idu u skolu, ali su zatvorili (privatne) boravke od danas; molbu zaposlene majke djaka prvaka da joj se odobri rad od kuce poslodvac iz drzavne uprave je odbio, uz odgovor - "snadji se" ...

POUKA O PRAVNOM LEKU: napalm ...

4 hours ago, Malvo said:

Ladno su zatvorili i biblioteke. Moze kod stakloresca i obucara, ali u biblioteku ne moze. Moze kuhinja u Maksiju i Veru, ali zato salterska prodaja po ulici jok. 

Jesu li pale tuzbe u Strazburu zbog diskriminacije?

5 hours ago, Malvo said:

Ove budaletine ni posle godinu dana nisu u stanju da sklepaju mere

Ni ne pokušavaju. Samo se prave da se nešto radi, da liči na "mere". SNS univerzalni recept.

Jbga ne mogu da nađem onu temuEwml_uEWYAAMbcT.jpg

.... Shiit has hit the fan!

Njih dvoje u paketu u tamnicu, ključ naravno baciti. Odvratni trovači i lažovčine.

Jes', druga nam je genetika  ali malo sutra, dok imamo kraći životni vek i ostarelo stanovništvo čak i u odnosu na ostatak Evrope. Po ničemu nismo drugačiji, čak smo u proseku nešto gori, samo 4 puta manje umiremo od korone. Srpska statiska naša dika, svaku glupost naslika.

Edited by Facundo Orellana

33 minutes ago, placenik said:

Jesu li pale tuzbe u Strazburu zbog diskriminacije?

Ne znam niti znam zasto me to pitas.

Ono sto znam je da su me ovim najnovijim glupostima neocekivano udarili po dzepu, i taman se sastavim sa tom odlukom, onda me opet isteraju iz takta kad shvatim da u ovih nekoliko dana necu moci da iscitam nesto sto sam zeleo kad budem mogao. Biblioteka rizik.

za to vreme u paralelnom univerzumu

kometa, napalm, nato, bilo ko duradi nešto

Čekaj zatvorili su pedikire, frizere, a obućare i stakloresce ostavili?

Pa verujem da i pedikiri i frizeri rade inkognito, makar oni mogu da idu po kucama.

Ali tacno vidis da je neko ko odlucuje seo i naglas odlucivao uz opaske 'jebem im mater, nek plate porez', 'ko ih jebe', 'ionako moramo da ih platimo, pa nek rade', 'mozda zatreba nekome od nasih', 'kakva bre biblioteka' i slicno.

Edited by Malvo

Praštajte ako je bilo...

Ewn1L6KXAAEQ1o-?format=png&name=900x900

22 minutes ago, Frank Pembleton said:

što je i logično :happy: za razliku od zatvaranja gvožđara i farbara, kod stakloresca uđe max 5 ljudi dnevno, kod muškog frizera je toliko mušterija na sat, a pošto ne može da vas ošiša dok nosite masku, već je i rizik od zaraze

30 minutes ago, Frank Pembleton said:

o8W7xsE.jpg

Može i sa maskom. Klinac i ja se juče šišali (na kratko, mašinicom) bez skidanja maske.

@gone fishing

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.