March 16, 20214 yr nažalost za takve će uvek da se nađe slobodno mesto u dragiši uz svu neophodnu pažnju med osoblja. dve dobre šamarčine pa da vidimo da li će da nosi masku.Mn bre, bez samara. Samo joj kazes, stavi masku ili napusti studio. I onda u kameru, dragi gledsoci, nemojte biti ovako neodgovorni.Pa, em bi ova pamtila citav zivot to ponizenje, em nijednom narednom gostu ne bi palo na pamet da skine masku.
March 16, 20214 yr udarili ste na Natašu i Slađu!? šta je sledeće, Bilja? ma ja ću vas dugasim, ovoga mi krsta!
March 16, 20214 yr I da joj napisu kaznu na licu mesta. Sram je bilo. Ona je cuveni epidemiolog, virusolog pa odlucuje da nece masku. Glupaca koja ima prostor na tv-u da pokazuje svoju glupost. Izvinjavam se na recima, smucili su mi se na radnom mestu takvi Edited March 16, 20214 yr by Sandradjer
March 16, 20214 yr udarili ste na Natašu i Slađu!? šta je sledeće, Bilja? ma ja ću vas dugasim, ovoga mi krsta! ko je sad bija? sent from bubamoto
March 16, 20214 yr 1 minute ago, gospa buba said: ko je sad bija? ma vid mi je kako samo provocira, ti si prva na redu!!!
March 16, 20214 yr jednom rečju, govedo ni po reči ne bih rekao da je takvo ponašanje utemeljeno na iskazanom izvođenju glumačkih radova, pa bilo ih je toliko većih nn je svu svoju aroganciju i nobles odjednom pronašla posle udaje Da, da ...moj muz meni ovo, ja to samo ovako, on meni...Jesuuus.
March 16, 20214 yr 1 hour ago, gospa buba said: video si? filmska zvezda izdominirala i sva zadovoljna? dobro smo mi ikakvi kakve budalchine idu okolo. a posle pozdrav iz zemlje safari dragisha mishovic sent from bubamoto video nego šta onako sva puna sebe i navodne pameti
March 16, 20214 yr 1 hour ago, Sammael said: Ha, postoje još 2 osobe pored moje majke koje gledaju Beogradsku hroniku. Moram da joj kažem. ja gledam zbog Slajde
March 16, 20214 yr 55 minutes ago, beta kentauri said: nažalost za takve će uvek da se nađe slobodno mesto u dragiši uz svu neophodnu pažnju med osoblja. dve dobre šamarčine pa da vidimo da li će da nosi masku. Znas sta, to pre spavanaj tri samara
March 16, 20214 yr Uvaženi i sveznajući profesor Nestorović: Korona će vremenom da oslabi kad prođe kroz ljude, nije joj u interesu da ubija. Engleski soj: ne slažem se sa ovom tvrdnjom.. naravno da virusi nemaju interese i ovaj lik je profesor..
March 16, 20214 yr 9 minutes ago, mareeee said: Uvaženi i sveznajući profesor Nestorović: Korona će vremenom da oslabi kad prođe kroz ljude, nije joj u interesu da ubija. Engleski soj: ne slažem se sa ovom tvrdnjom.. naravno da virusi nemaju interese i ovaj lik je profesor.. jebemliga, da nije rec o nasim kozama, navijala bih zdusno za britanca u tom duelu.
March 16, 20214 yr Popular Post 3 hours ago, gospa buba said: pa ja sad stvarno ne znam kako mislimo da ce ovo da se odvija. a po difoltu nikako. u studiju, mislim beogradska hronika, gospodja glumica natasha ninkovic skida masku i, uz 1 raskoshan osmeh, kaze ja cu bez maske, voditeljka, sa maskom, kaze, dobro, to je vash izbor, ja cu nositi masku. dobardan dobardan nije to njen izbor, jebeni nacionalni servise, i na njemu koze i glupache To je jeri ima lep osmeh koji je ispod maske a velike podocnjake van maske na koje se vec nekoliko puta zalila kao njen veliki esteCki problem Pa onda da ne zaklanja ono lepo na licu hocu reci, motiv joj nije antimaskerski no prizemniji. Nesto kao kad bih se ja umotao u masku sasvim, ne zbog epidemije no sam tako fotogenicniji Edited March 16, 20214 yr by Caligula
March 16, 20214 yr To je jeri ima lep osmeh koji je ispod maske a velike podocnjake van maske na koje se vec nekoliko puta zalila kao njen veliki esteCki problem Pa onda da ne zaklanja ono lepo na licu hocu reci, motiv joj nije antimaskerski no prizemniji. Nesto kao kad bih se ja umotao u masku sasvim, ne zbog epidemije no sam tako fotogenicniji pa znash shta. ona usnija shto radi emisiju o filmu na rts, nosi juche, u nedelju, ne znam, masku u snimljenom programu, ne verujem da je uzivo. toliko lepe ochi ima zena, to bez maske ne znam da li bi se primetilo. ali bash lepe!sent from bubamoto