March 16, 20214 yr Ha, postoje još 2 osobe pored moje majke koje gledaju Beogradsku hroniku. Moram da joj kažem.
March 16, 20214 yr 13 minutes ago, gospa buba said: pa ja sad stvarno ne znam kako mislimo da ce ovo da se odvija. a po difoltu nikako. u studiju, mislim beogradska hronika, gospodja glumica natasha ninkovic skida masku i, uz 1 raskoshan osmeh, kaze ja cu bez maske, voditeljka, sa maskom, kaze, dobro, to je vash izbor, ja cu nositi masku. dobardan dobardan nije to njen izbor, jebeni nacionalni servise, i na njemu koze i glupache Trebao je u sred liva da im upadne komunalni policajac i da joj nalepi kaznu... Pa tako svakoj budali na TVu... Ali, jbg, ona ce bez maske, a ova koza sa druge strane umesto da joj kaze da bez maske moze samo na terasu gde pada kisa, još se i smeje... Trebalo bi NN cancelovati...
March 16, 20214 yr 1 minute ago, radisa said: Trebao je u sred liva da im upadne komunalni policajac i da joj nalepi kaznu... Pa tako svakoj budali na TVu... Ali, jbg, ona ce bez maske, a ova koza sa druge strane umesto da joj kaze da bez maske moze samo na terasu gde pada kisa, još se i smeje... Trebalo bi NN cancelovati... Da je koza koliko-toliko blizu novinarstvu i podrazumevajucoj drustvenoj odgovornosti trebala morala je da iskoristi idealnu priliku za pedagosku demonstraciju, upravo boldovano ili tu negde: da je ispreskace, obrati se gledaocima, javno da svi u studiju i na tv cuju da zahteva da se gostujuca gosca udalji momentalno... Jebiga...
March 16, 20214 yr 32 minutes ago, gospa buba said: pa ja sad stvarno ne znam kako mislimo da ce ovo da se odvija. a po difoltu nikako. u studiju, mislim beogradska hronika, gospodja glumica natasha ninkovic skida masku i, uz 1 raskoshan osmeh, kaze ja cu bez maske, voditeljka, sa maskom, kaze, dobro, to je vash izbor, ja cu nositi masku. dobardan dobardan nije to njen izbor, jebeni nacionalni servise, i na njemu koze i glupache Zamisljam foru.. (Molim da mi se oprosti jerbo ja volim pojavu gospoje Ninkovic) Voditeljka vadi masku Zoroa i kaze.."Uzmi ovu..potrebnija ti je"
March 16, 20214 yr dda, ovo je baš bilo gadno i neprijatnovideo si? filmska zvezda izdominirala i sva zadovoljna?dobro smo mi ikakvi kakve budalchine idu okolo. a posle pozdrav iz zemlje safari dragisha mishovic sent from bubamoto
March 16, 20214 yr nažalost za takve će uvek da se nađe slobodno mesto u dragiši uz svu neophodnu pažnju med osoblja. dve dobre šamarčine pa da vidimo da li će da nosi masku.
March 16, 20214 yr Ali tako je izgledalo ponosno što nije stavila masku i i vrti je u ruci. Govnarka.
March 16, 20214 yr kaze danica grujicic da je nestorovic ispred svog vremena i da svi vide da je bio u pravu - nas genetika stiti, zato imamo manju smrtnost. jos nije spreman predsednik da prizna da korona ima izvesnu prednost u ovom mecu. i dalje dzukele nisu vezane.
March 16, 20214 yr 11 minutes ago, arkonada said: Ali tako je izgledalo ponosno što nije stavila masku i i vrti je u ruci. Govnarka. Nenormalno. Kao da neko namerno kreira ovu sizofrenu atmosferu
March 16, 20214 yr Nista me to ne iznenadjuje s obzirom na to da sam bila jednom u drustvu gospodje NN, a jednom je nesto slusala na kratko u nekoj emisiji (na kratko, jer sam promenila program), izuzetno nadmena i ohola osoba. Otprilike kao da je rodjena na dvoru, da su je hranili platinastom kasicicom, da je prohodala po stazama uspeha i moci prastare aristokratske porodice, i naravno arogantna do koske.
March 16, 20214 yr 3 minutes ago, Jumanji said: Nista me to ne iznenadjuje s obzirom na to da sam bila jednom u drustvu gospodje NN, a jednom je nesto slusala na kratko u nekoj emisiji (na kratko, jer sam promenila program), izuzetno nadmena i ohola osoba. Otprilike kao da je rodjena na dvoru, da su je hranili platinastom kasicicom, da je prohodala po stazama uspeha i moci prastare aristokratske porodice, i naravno arogantna do koske. jednom rečju, govedo ni po reči ne bih rekao da je takvo ponašanje utemeljeno na iskazanom izvođenju glumačkih radova, pa bilo ih je toliko većih nn je svu svoju aroganciju i nobles odjednom pronašla posle udaje