Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

13 minutes ago, renne said:

DObri maršal Konara kaže da mere nisu dobre i dovoljne

3C3E5A6E-EB4A-4722-82A3-11C74D245A4E.jpeg.268ad43a310da2b13fb1709840a4d5af.jpeg

kakva kiselina od choveka unsure.gif

uvek se iznenadim. kad se usudim da pogledam :blink:

sent from bubamoto

Ovaj levi je manji

7 minutes ago, gospa buba said:

kakva kiselina od choveka unsure.gif

uvek se iznenadim. kad se usudim da pogledam :blink:

sent from bubamoto

a baš se namestio da bude topao i empatičantm

50 minutes ago, namenski said:

Ima, sa sve mojom licnom: da dodjem na par dana u Bg, da u petak, 13. :isuse: marta 2020. izgubim sva dokumenta i ostanem u Beogradu 5 (slovima PET) meseci...

I gledam kaligulu :D kako bludi zemunskom pijacom, eto sta sve ljude moze da snadje...

Pa jebiga...

brt da je harizma prelazna ti bi sad bio u Holivudu odgurujuci agente i odbijajuci filmske ponude

ALI NIJE BRT

ontopik, mere su smejurija. Za dve nedelje kada se ne bude desilo bukvalno nista, antimaskeri ce imati jos jedan debilni adut u rukavu

Edited by Caligula

1 minute ago, Caligula said:

brt da je harizma prelazna ti bi sad bio u Holivudu odgurujuci agente i odbijajuci filmske ponude

ALI NIJE BRT

:D 

Ocigledno da nije...

Ti si, koliko se da naslutiti, jos uvek na zemunskoj pijaci... :sleep:

Al' mi, onako, glede nedostatka tusiranja, pade na pamet, podsetih se: maske i debate vezane za njih na stranu, pa jebote, vodila se svojevremeno itekakva rasprava o slobodi :isuse: da se - pricescuje.

Ono, kasikica, crkva, pandemija hara...

I tako evo, prodje godina...

od mera nisam ni ocekivao nista, iskreno. mnogo vise nade polazem u pro vaks kampanju, ali cini mi se da ovi mentoli uopste ne razmisljaju o tome

to praćenje mjera, šta uvode šta ne uvode, je budimo realno besmislenija rabota nego da pratiš brojeve iz batuta.

ima struje, Šolak isporučuje internet, uskoro će otključati i sve tv pakete, a nemam ni bojler pa da moram razmišljati šta će biti sa grejačem i dal ću moći da se tuširam.

the sopranos smoking GIF

Omunjeni jesi se rokno vakcinom?

.... Shiit has hit the fan!

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Omunjeni jesi se rokno vakcinom?

.... Shiit has hit the fan!

sutra brt

Najpogođeniji gradovi/opštine sa 30 i više novozaraženih po današnjim podacima:

TXfHzO8.png

kurir.rs/vesti/drustvo/3645695/nagli-skok-korona-brojki-vise-od-5000-novozarazenih-31-pacijent-preminuo

Jel se to meni čini ili danima nema Sremske Mitrovice sa 30+? Ako neko ima statistiku po danima bio bih zahvalan.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

13 minutes ago, omiljeni said:

sutra brt

Pukli lajv strim

• Popular Post

pa ja sad stvarno ne znam kako mislimo da ce ovo da se odvija. a po difoltu nikako. u studiju, mislim beogradska hronika, gospodja glumica natasha ninkovic skida masku i, uz 1 raskoshan osmeh, kaze ja cu bez maske, voditeljka, sa maskom, kaze, dobro, to je vash izbor, ja cu nositi masku. dobardan dobardan :isuse:

nije to njen izbor, jebeni nacionalni servise, i na njemu koze i glupache :rant:

7 minutes ago, gospa buba said:

pa ja sad stvarno ne znam kako mislimo da ce ovo da se odvija. a po difoltu nikako. u studiju, mislim beogradska hronika, gospodja glumica natasha ninkovic skida masku i, uz 1 raskoshan osmeh, kaze ja cu bez maske, voditeljka, sa maskom, kaze, dobro, to je vash izbor, ja cu nositi masku. dobardan dobardan :isuse:

nije to njen izbor, jebeni nacionalni servise, i na njemu koze i glupache :rant:

Jese grlimo? :dry:

13 minutes ago, gospa buba said:

dda, ovo je baš bilo gadno i neprijatno