Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Ako pratimo trend, sutra bi trebalo da bude oko 20% vise zarazenih... sto bi se reklo oko 270.. ali mi proveravamo 60-ak ljudi, a ne 2000 dnevno

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, gospa buba said:

znachi kinezi su doshli pregledali i rekli ccc?

nemamo pojma sta su rekli, s necim su zadovoljni, ko zna o cemu su pricali

Knjige kažu da je epidemija gotova kad prodju 2 inkubaciona ciklusa. Ništa ovde epohalno nije rečeno.

Videćemo u narednih sedam do 10 dana kako smo odgovorili i kako će biti.

Jebena stvar kod epidemiologije je što nemaš real time, danas ti je već prošlo vreme, a rezultat onoga što danas uradiš vidiš tek u nekom budućem vremenu.

5 minutes ago, Milosh76 said:

Ako pratimo trend, sutra bi trebalo da bude oko 20% vise zarazenih... sto bi se reklo oko 270.. ali mi proveravamo 60-ak ljudi, a ne 2000 dnevno

ovih 318k ce nam nanu naninu... ako je samo jedan promil od njih bolesno, nece biti vise mesta u bolnicama...

@Milosh76 Evo ti trend
image.png.f563c7d26664513b4ac4ff183eac655d.png

Edited by ZerrorR

[emoji173]

3 minutes ago, Ted said:

moguće, videćemo narednih dana kakve će mere biti preduzete i od čega se razlikuju od dosadašnjih....nije realno da se kinezi upoznaju sa full situacijom u roku od odmah

verovatno je bilo potrebno da se postavi neki plan za eskalaciju, bice tu nedelju dana, ako sam dobro razumeo, ne mogu bas ostati, upravo su zavrsili najgoru i najduzu smenu u zivotu, morace kuci jer im dolazi virus spolja, zamisli kako im sada to izgleda.Dobro ima ih ali sada pomazu svima i hvala im

• Author
Just now, ZerrorR said:

ovih 318k ce nam nanu naninu

Od 5 marta, znaci pre 17 dana, inkubacija je prosla za vecinu, a pitanje je koliko je to tacna cifra posto znamo ko ju je izneo

4 minutes ago, steins said:

Knjige kažu da je epidemija gotova kad prodju 2 inkubaciona ciklusa.

2 puta 14 ili 2 puta 28

1 minute ago, ZerrorR said:

ovih 318k ce nam nanu naninu... ako je samo jedan promil od njih bolesno, nece biti vise mesta u bolnicama...

@Milosh76 Evo ti trend
image.png.f563c7d26664513b4ac4ff183eac655d.png

I ako ih je 318k.

44 minutes ago, pt 2.0 said:

Čekaj dok vidiš apel za povratak medicinskih radnika iz inostranstva... :sad:

Ali, kad se vrate, sad moraju prvo 14 ili 28 dana u Morović, a posle mogu da idu da pomažu po bolnicama da se bore protiv Konrada™19.

Just now, Milosh76 said:

Od 5 marta, znaci pre 17 dana, inkubacija je prosla za vecinu, a pitanje je koliko je to tacna cifra posto znamo ko ju je izneo

cifra od 300k ni ne mora da bude tacna, s ozbirom da smo mi mala zemlja i prilicno nedisciplinovana i brojka od 30k gastosa povratnika, ce nam napraviti pakao.

5 minutes ago, Ravanelli said:

Ako bude 50k onda ce oko 5k trebati bolnicu, ako je suditi po statistici drugih zemalja

Nije bas tako. 10-20% ide u bolnicu od svih zarazenih. Ali nacin i filter koji mi koristimo za testove (testiraju se samo tezi slucajevi) pokazuje da je u bolnici oko 60% slucajeva od registrovanih pozitivnih. Mislim da je kod nas od 222 pozitivna oko 150 u bolnici trenutno. Slicno je i u Italiji. Zato im je i stopa smrtnosti velika. Laki slucajevi koji prezive Koronu nikada ni ne budu testirani.

Realno je 6 dana prosečna inkubacija... 

1 minute ago, Anonymous said:

I ako ih je 318k.

Sigurno su podaci od nekog organa koji kontrolise granice. Verovatno da je istina

Edited by Ravanelli

Neverovatno je da je Vucic uspeo da proda priču o 318K i da će oni biti krivi za sranje koje će desiti. 

Background Picker
Customize Layout