February 16, 20214 yr Može, ostaviti ljude posle toga 14 dana da budu u karantinu na stadionu. Zvezdasrbija!Moze, ako i one u Uscu ostavljaju 14 dana u Uscu.
February 16, 20214 yr 17 minutes ago, samo_opusteno said: Moze, ako i one u Uscu ostavljaju 14 dana u Uscu. Pa u Ušću svi nose maske, ne skidaju se do pola goli, ne nabijaju se na jedno mesto i ne urlaju svi u glas.
February 16, 20214 yr Pa u Ušću svi nose maske, ne skidaju se do pola goli, ne nabijaju se na jedno mesto i ne urlaju svi u glas.E onda nije problem sto se 10 hiljada ljudi guzva u jednoj zgradi.
February 16, 20214 yr Just now, samo_opusteno said: E onda nije problem sto se 10 hiljada ljudi guzva u jednoj zgradi. Na vratima piše da je maksimalno dozvoljeno 1000 ljudi. Sad, dal to poštuju ne znam, znam da sam bila u subotu prepodne i da je bilo malo ljudi za praznični vikend.
February 16, 20214 yr Author Cista budalastina...nece dozvoliti ulaz, posto se nema vremena za organizaciju i prodaju karata. Ali lepo zvuci da se opljuje i citira neki besmisleni sajt sa 3 klika u 3 meseca Prema saznanjima portala 24sedam članovi Kriznog štaba i dalje imaju podeljena mišljenja kada je reč o ovoj temi. Ipak, nezvanične informacije govore sledeće – ukoliko bude navijača na stadionu biće ih između sedam i osam hiljada. I naravno, biće sprovedene sve epidemiološke mere. Edited February 16, 20214 yr by Milosh76
February 16, 20214 yr Na vratima piše da je maksimalno dozvoljeno 1000 ljudi. Sad, dal to poštuju ne znam, znam da sam bila u subotu prepodne i da je bilo malo ljudi za praznični vikend.Moguce da si pogresila u jednoj nuli, kad sam skoro bio jedva sam parking nasao i bilo je krcato. Kad bi covek hteo namerno da se zarazi svakako bi tamo to brze obavio nego na otvorenom stadionu. Osim toga vec imamo mnoge primere po evropi i svetu gde se pusta deo publike na sport nego gtr ekipica mora i ovo da prokuka da se ne baci.
February 16, 20214 yr Author 22 minutes ago, Arkadija said: Pa u Ušću svi nose maske Ne nose svi maske u Uscu ni u Delti ni u Merkatoru...to znam pouzdano Edited February 16, 20214 yr by Milosh76
February 16, 20214 yr 5 minutes ago, Milosh76 said: Ne nose svi maske u Uscu ni u Delti ni u Merkatoru...to znam pouzdano Dobro, u subotu oko 11 sati su svi odlučili da mene prevare i nose maske. Nema šta drugo.
February 16, 20214 yr 9 minutes ago, Milosh76 said: Cista budalastina...nece dozvoliti ulaz, posto se nema vremena za organizaciju i prodaju karata. Ali lepo zvuci da se opljuje i citira neki besmisleni sajt sa 3 klika u 3 meseca Prema saznanjima portala 24sedam članovi Kriznog štaba i dalje imaju podeljena mišljenja kada je reč o ovoj temi. Ipak, nezvanične informacije govore sledeće – ukoliko bude navijača na stadionu biće ih između sedam i osam hiljada. I naravno, biće sprovedene sve epidemiološke mere. Nakuvao ih Teglica opet u svom patkometrijskom zanosu.
February 16, 20214 yr A šta je u tom Ušću? Neko pravi žurku da zaradi na grbači zdravstva i policije?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 16, 20214 yr Just now, mlatko said: A šta je u tom Ušću? Neko pravi žurku da zaradi na grbači zdravstva i policije? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ništa bre, samo radnje, ja išla sa kevom da ona kupi cipele. Tu nam najlakše zbog parkinga, samo to obavile i ćao , otišle kući.
February 16, 20214 yr 1 minute ago, mlatko said: A šta je u tom Ušću? Neko pravi žurku da zaradi na grbači zdravstva i policije? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Arkadija isla da proveri da li se mere postuju.
February 16, 20214 yr Author 28 minutes ago, harper said: Nakuvao ih Teglica opet u svom patkometrijskom zanosu. Da li je patkometrija ili svesno laze to je pitanje za neke druge Medicinski deo Kriznog štaba danas je održao konsultacije, zaključeno je da nema uslova da na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Milan bude navijača. - Ne možemo da dozvolimo bilo kakvo okupljanje, pa tako ni na pomenutoj urakmici, jer se poslednjih dana epidemiološka slika pogoršala, posebno u Beogradu - rekao je za "Blic" dr Predrag Kon. - U takvoj situaciji bilo kakvo okupljanje u većem broju ne može da prođe. To je stav medicinskog dela Kriznog štaba i on se neće promeniti.