Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Zato si Zvezdo najveća!

Može, ostaviti ljude posle toga 14 dana da budu u karantinu na stadionu. Zvezdasrbija!

Moze, ako i one u Uscu ostavljaju 14 dana u Uscu.
17 minutes ago, samo_opusteno said:

Moze, ako i one u Uscu ostavljaju 14 dana u Uscu.

Pa u Ušću svi nose maske, ne skidaju se do pola goli, ne nabijaju se na jedno mesto i ne urlaju svi u glas.

Pa u Ušću svi nose maske, ne skidaju se do pola goli, ne nabijaju se na jedno mesto i ne urlaju svi u glas.

E onda nije problem sto se 10 hiljada ljudi guzva u jednoj zgradi.
Just now, samo_opusteno said:

E onda nije problem sto se 10 hiljada ljudi guzva u jednoj zgradi.

Na vratima piše da je maksimalno dozvoljeno 1000 ljudi. Sad, dal to poštuju  ne znam, znam da sam bila u subotu prepodne i da je bilo malo ljudi za praznični vikend.

• Author

Cista budalastina...nece dozvoliti ulaz, posto se nema vremena za organizaciju i prodaju karata.

Ali lepo zvuci da se opljuje i citira neki besmisleni sajt sa 3 klika u 3 meseca

Prema saznanjima portala 24sedam članovi Kriznog štaba i dalje imaju podeljena mišljenja kada je reč o ovoj temi. Ipak, nezvanične informacije govore sledeće – ukoliko bude navijača na stadionu biće ih između sedam i osam hiljada. I naravno, biće sprovedene sve epidemiološke mere.

zvezdamilan.jpg

Edited by Milosh76

Na vratima piše da je maksimalno dozvoljeno 1000 ljudi. Sad, dal to poštuju  ne znam, znam da sam bila u subotu prepodne i da je bilo malo ljudi za praznični vikend.

Moguce da si pogresila u jednoj nuli, kad sam skoro bio jedva sam parking nasao i bilo je krcato. Kad bi covek hteo namerno da se zarazi svakako bi tamo to brze obavio nego na otvorenom stadionu. Osim toga vec imamo mnoge primere po evropi i svetu gde se pusta deo publike na sport nego gtr ekipica mora i ovo da prokuka da se ne baci.
  • Author
22 minutes ago, Arkadija said:

Pa u Ušću svi nose maske

Ne nose svi maske u Uscu ni u Delti ni u Merkatoru...to znam pouzdano

Edited by Milosh76

5 minutes ago, Milosh76 said:

Ne nose svi maske u Uscu ni u Delti ni u Merkatoru...to znam pouzdano

Dobro, u subotu oko 11 sati su svi odlučili da mene prevare i nose maske. Nema šta drugo.

9 minutes ago, Milosh76 said:

Cista budalastina...nece dozvoliti ulaz, posto se nema vremena za organizaciju i prodaju karata.

Ali lepo zvuci da se opljuje i citira neki besmisleni sajt sa 3 klika u 3 meseca

Prema saznanjima portala 24sedam članovi Kriznog štaba i dalje imaju podeljena mišljenja kada je reč o ovoj temi. Ipak, nezvanične informacije govore sledeće – ukoliko bude navijača na stadionu biće ih između sedam i osam hiljada. I naravno, biće sprovedene sve epidemiološke mere.

zvezdamilan.jpg

Nakuvao ih Teglica opet u svom patkometrijskom zanosu.:D

A šta je u tom Ušću? Neko pravi žurku da zaradi na grbači zdravstva i policije?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Just now, mlatko said:

Ništa bre, samo radnje, ja išla sa kevom da ona kupi cipele. Tu nam najlakše zbog parkinga, samo to obavile i ćao , otišle kući.

1 minute ago, mlatko said:

Arkadija isla da proveri da li se mere postuju.:D

Arkadija išla da proveri da li joj radi fajzer :D

• Author
28 minutes ago, harper said:

Nakuvao ih Teglica opet u svom patkometrijskom zanosu.:D

Da li je patkometrija ili svesno laze to je pitanje za neke druge

Medicinski deo Kriznog štaba danas je održao konsultacije, zaključeno je da nema uslova da na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Milan bude navijača.

- Ne možemo da dozvolimo bilo kakvo okupljanje, pa tako ni na pomenutoj urakmici, jer se poslednjih dana epidemiološka slika pogoršala, posebno u Beogradu - rekao je za "Blic" dr Predrag Kon. - U takvoj situaciji bilo kakvo okupljanje u većem broju ne može da prođe. To je stav medicinskog dela Kriznog štaba i on se neće promeniti.