February 14, 20214 yr Quote Komunalani milicajci uz asistenciju velikog broja policije, upali su večeras, 14. februara, u jedan prestonički lokal na Starom sajmištu i prekinuli nastup pevača Slobe Radanovića, iako su sve epidemiološke mere bile ispunjene @Joe D Edited February 14, 20214 yr by kud u maglu Simoviću
February 14, 20214 yr Quote Beogradska policija je, u saradnji sa Komunalnom milicijom, uhapsila M.M. (36) i D.V. (32), odgovorna lica ugostiteljskog objekta na Novom Beogradu u kom su prekršili zdravstvene propise za vreme epidemije. Sumnja se da su oni danas organizovali okupljanje na kojem je bilo prisutno oko 600 ljudi i time prekršili epidemiološke mere, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova. Prilikom akcije u objektu, J.R. (30), N.R. (1991) i N.P. (22) napali su policajce i komunalne milicionere i uhapšeni su zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Bitke na svim frontovima.
February 14, 20214 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: tačno ih sve treba na neki stadion i mašingeverom frrrrrrrrrrr kakvo crno lizanje gelendera na infektivnoj Ja ne mogu da razumem zašto te imbecile ne šalju u karantin, jebale ih kazne. Francuzi su one rejvere odrali od batina, poslali u karantin i naplatili im kazne.
February 15, 20214 yr stvarno. ja se smejala juche, ali 600 ljudi, to je bash dosta ljudi, kako, gde sent from bubamoto
February 15, 20214 yr Author Ja ne mogu da razumem zašto te imbecile ne šalju u karantin, jebale ih kazne. Francuzi su one rejvere odrali od batina, poslali u karantin i naplatili im kazne.Znas li ti koliko bi to trajalo???Odgovornost će da snose vlasnici i organizatori. Da smo legitimisali i kažnjavali 700 ljudi to bi trajalo satima. Bio nam je cilj da ljudi što pre izađu iz zatvorenog prostora i da se spreči eventualno dalje širenje virusa - kaže Divac.Divac je direktor komunalne milicije...
February 15, 20214 yr 3 hours ago, Milosh76 said: Znas li ti koliko bi to trajalo??? Odgovornost će da snose vlasnici i organizatori. Da smo legitimisali i kažnjavali 700 ljudi to bi trajalo satima. Bio nam je cilj da ljudi što pre izađu iz zatvorenog prostora i da se spreči eventualno dalje širenje virusa - kaže Divac. Divac je direktor komunalne milicije... Organizator pokrije kaznu cenom jednog VIP separea.
February 15, 20214 yr Author "Evropska Unija je pre nedelju dana izdala jedan dokument koji predstavlja preporuku za digitalni sertifikat vakcinacije koji se prevashodno izdaje u zdravstvene svrhe, ali može biti predmet korišćenja za turizam. Mi i Grčka ispunjavamo u tehničkom smislu sve preduslove koje je EU preporučila, a znas je najvažnije da imamo međusobno priznavanje digitalnih sertifikata", rekla je ministarka. "Postojaće posebni "fast line" gde će ljudi sa tim međusobno priznatim digitalnim sertifikatima lakše prelaziti granicu. Pošto ima mnogo ljudi koji se neće vakcinisati oni će pod određenim uslovima moći da uđu u zemlje, ali biće im potreban PCR test ili brzi test koji se radi na granici. Problem je što ti brzi testovi nisu potpuno pouzdani, može se destiti da test bude lažno pozitivan i da vas vrate sa granice. Digitilni sertifikat o vakcinaciji je najpouzdaniji i on će biti najlakši način za prelazak granice", rekla je Matić. -------------- Jel ova opet nesto laze ili je bar rekla jednu recenicu da je istinita, a da vec nismo znali?
February 15, 20214 yr Ček ček glup sam, zar i vakcinisani donekle ne prenose virus? Čemu onda bilo kakav sertifikat?
February 15, 20214 yr 7 minutes ago, Milosh76 said: "Evropska Unija je pre nedelju dana izdala jedan dokument koji predstavlja preporuku za digitalni sertifikat vakcinacije koji se prevashodno izdaje u zdravstvene svrhe, ali može biti predmet korišćenja za turizam. Mi i Grčka ispunjavamo u tehničkom smislu sve preduslove koje je EU preporučila, a znas je najvažnije da imamo međusobno priznavanje digitalnih sertifikata", rekla je ministarka. "Postojaće posebni "fast line" gde će ljudi sa tim međusobno priznatim digitalnim sertifikatima lakše prelaziti granicu. Pošto ima mnogo ljudi koji se neće vakcinisati oni će pod određenim uslovima moći da uđu u zemlje, ali biće im potreban PCR test ili brzi test koji se radi na granici. Problem je što ti brzi testovi nisu potpuno pouzdani, može se destiti da test bude lažno pozitivan i da vas vrate sa granice. Digitilni sertifikat o vakcinaciji je najpouzdaniji i on će biti najlakši način za prelazak granice", rekla je Matić. -------------- Jel ova opet nesto laze ili je bar rekla jednu recenicu da je istinita, a da vec nismo znali? "Vakcinisite se , bagro lenja i nezahvalna..preticu nas Sejseli i Burundi pa mi sef nije srecan"
February 15, 20214 yr 4 hours ago, Milosh76 said: Znas li ti koliko bi to trajalo??? Odgovornost će da snose vlasnici i organizatori. Da smo legitimisali i kažnjavali 700 ljudi to bi trajalo satima. Bio nam je cilj da ljudi što pre izađu iz zatvorenog prostora i da se spreči eventualno dalje širenje virusa - kaže Divac. Divac je direktor komunalne milicije... Al' je pametan. Njega bi takođe trebalo muški kazniti.
February 15, 20214 yr 1 hour ago, Tihajeza said: Organizator pokrije kaznu cenom jednog VIP separea. zato im treba zatvoriti klub na godinu dana pa će sledeći put da razmisle šta rade
February 15, 20214 yr da li se na protestu zdravstvenih radnika citaju i imena umrlih sestara i tehnicara ili samo ljekara, kao do sada?