Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ma jasno, ali nije isto kad mi ovde pišemo o tome i kad neko kao Dr Radovanović to javno iznese

• Author

Kako se bese zvao taj klub ranije?

Milicija je naložila da momentalno prestane rad ovog ugostiteljskog objekta koji se ulazi iz Abardareve ulice

mislim da se zove pećina, ili se zvao tako

• Author

Komunalna policija večeras je upala u "Musk mashine" na Tašmajdanu u kome se nalazilo više od 700 ljudi.

Sad se zove Musk mashine, izgleda

musk machine :kecman:

da nije to nekadanji bus?

ne, ovo je valjda deo stadiona

• Author
mislim da se zove pećina, ili se zvao tako
Bus je bio mesto za ljude koji slušaju gitarsku muziku. U blizini tašmajdanskog stadiona se zaista nalazio autobus na koji se nastavljala mala građevina i tu je bio klub.

Odmah prekoputa u lagumima i na ulazu u njih nalazila se Pećina, gde je održan i poznati festival Ovo je moj grad . Autobus je uklonjen, a na njegovom mestu se danas pruža veliki parking.

https://www.vice.com/sr/article/qkz8ax/omen-industrija-bus-sta-se-danas-nalazi-na-mestu-kultnih-beogradskih-klubova

Moguce da si u pravu

Ladno gay klub sa hiljadu ljudi u sred korone. 

43 minutes ago, Milosh76 said:

Bus je bio mesto za ljude koji slušaju gitarsku muziku. U blizini tašmajdanskog stadiona se zaista nalazio autobus na koji se nastavljala mala građevina i tu je bio klub.

Odmah prekoputa u lagumima i na ulazu u njih nalazila se Pećina, gde je održan i poznati festival Ovo je moj grad . Autobus je uklonjen, a na njegovom mestu se danas pruža veliki parking.

https://www.vice.com/sr/article/qkz8ax/omen-industrija-bus-sta-se-danas-nalazi-na-mestu-kultnih-beogradskih-klubova

Moguce da si u pravu

Prvo je bio samo autobus, bez ikakve male građevine. Po starom, dobrom običaju srpskih ugostitelja je klub počeo da se širi i pretvorio se u seljanu.

40 minutes ago, yabadaba said:

Ja tacno zelim da budem ispred svake seoske prodavnice kad se bude pricalo o ovome...spektakl :kecman:

18 minutes ago, Anonymous said:

Prvo je bio samo autobus, bez ikakve male građevine. Po starom, dobrom običaju srpskih ugostitelja je klub počeo da se širi i pretvorio se u seljanu.

tako sam ga i ja zapamtio. samo jednom sam bio, doduse. 

1 hour ago, yabadaba said:

Pa, nije epidemija AIDS-a nego korone.:s_d:

1 hour ago, yabadaba said:

Pa kad ih tuku na ulici, sta da rade ljudi. 

Jel' i ovaj jebač uhapšen?