Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ne znam da li je ovde mesto, ali eto, ima neke veze sa coronom, a i najbrže ću dobiti odgovor :happy:

elem

zove me neki ženski glas (na fiksni) iz oxygen centra (despota stefana) i kaže da su u nekom programu kojega sponzoriše eu a zarad rasterećenja zdravstva koje je sad u shitu svuda

nude besplatan pregled (nikakav sponzorstva, nikakve večere, odmah se ogradila), pregled cirkulacije (šta god to značilo), dopler krvnih sudova, karotida, pregled srca (nisam sve baš najbolje razumela, a nisam mogla da je držim posla sata na telefonu) pregled masnoća oko organa i još nešto oko krvi i po želji tretman kiseonikom

i sve to besplatno

zakazuju sa 20 min razlike između pacijenata, pošuju sva epidemiološka pravila, nema gužve kod njih i sl.

šta mislite, da li da idem ? naravno, i muž i ja smo u opciji, rekla da se odnosi na porodicu

ed.

malo sam guglala, nemaju sajt :isuse:

pa ko danas nema jebeni sajt :wacko:

Edited by dùda

On 9.1.2021. at 11:55, Tale said:

Moja najbolja supruga na svijetu treba da primi vakcinu u ponedeljak. Fajzerovu, po izboru.

Primila.

Do sada nije osetila ništa neuobičajeno, ubod - probod i to je to.

Ruka malo "zateže" pri pokretu kao i nakon vađenja krvi iz vene.

6 minutes ago, dùda said:

ne znam da li je ovde mesto, ali eto, ima neke veze sa coronom, a i najbrže ću dobiti odgovor :happy:

elem

zove me neki ženski glas (na fiksni) iz oxygen centra (despota stefana) i kaže da su u nekom programu kojega sponzoriše eu a zarad rasterećenja zdravstva koje je sad u shitu svuda

nude besplatan pregled (nikakav sponzorstva, nikakve večere, odmah se ogradila), pregled cirkulacije (šta god to značilo), dopler krvnih sudova, karotida, pregled srca (nisam sve baš najbolje razumela, a nisam mogla da je držim posla sata na telefonu) pregled masnoća oko organa i još nešto oko krvi i po želji tretman kiseonikom

i sve to besplatno

zakazuju sa 20 min razlike između pacijenata, pošuju sva epidemiološka pravila, nema gužve kod njih i sl.

šta mislite, da li da idem ? naravno, i muž i ja smo u opciji, rekla da se odnosi na porodicu

ed.

malo sam guglala, nemaju sajt :isuse:

pa ko danas nema jebeni sajt :wacko:

1. Nemaju sajt.

2. Registrovana delatnost im je "Delatnost nege i održavanja tela"

To je neka prevara a la kvantna medicina.

uvek je prevara.

sent from bubamoto

• Popular Post

Primila sam vakcinu u petak, odradila dezurstvo posle. Sem blagog, tupog bola na mestu uboda u trajanju od 24h, nikakva druga nezeljena dejstva nemam da prijavim :lalab:

14 minutes ago, Sammael said:

1. Nemaju sajt.

2. Registrovana delatnost im je "Delatnost nege i održavanja tela"

To je neka prevara a la kvantna medicina.

i moja keva je dobila poziv prosle nedelje. na koji nacin varaju?

ona bi da ide, ali cu je ipak odgovoriti

Just now, Ros said:

i moja keva je dobila poziv prosle nedelje. na koji nacin varaju?

ona bi da ide, ali cu je ipak odgovoriti

pa varaju verovatno u smislu da to i nisu neki validni pregledi, kontam da je to

ja bih još i otišla da nije ovo vreme

mislim, čuvamo se maksimalno i sad svakako neću da pravim neke nepotrebne kontakte ako to nije baš onako, opipljiv benefit po zdravlje

Just now, dùda said:

pa varaju verovatno u smislu da to i nisu neki validni pregledi, kontam da je to

ja bih još i otišla da nije ovo vreme

mislim, čuvamo se maksimalno i sad svakako neću da pravim neke nepotrebne kontakte ako to nije baš onako, opipljiv benefit po zdravlje

i ona ce da saceka jos malo, pa ce onda ici. bojim se nekih sitnih slova i potpisivanja. 

sta je interes tog oxygen-a? 

Just now, Ros said:

i ona ce da saceka jos malo, pa ce onda ici. bojim se nekih sitnih slova i potpisivanja. 

sta je interes tog oxygen-a? 

pa verovatno da se na taj način malo izreklamiraju, tj navataju nove kupce

2 minutes ago, dùda said:

to mi je ok i to ne smatram prevarom

Nego, jel prošlo 8 meseci od onih "presudnih sledećih dveju nedelja"? Kako vreme leti kad se zabavlja(mo).

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

50 minutes ago, Ros said:

Prevara je ukoliko ne-medicinske ili kvazi-medicinske "preglede" reklamiraju kao medicinske, a nisu registrovani za obavljanje medicinske delatnosti. 

Edited by Sammael

52 minutes ago, Ros said:

pa ako ti pregledi nisu validni ( a ja sam malo skeptična u doktore, ako uopšte te preglede rade doktori , koji rade u takvoj firmi)

mislim, takav pregled može da te dovede u zabludu, recimo

nije baš da je kao 2+2, ali mogu se naći elementi prevare, 

i onda, čudno mi da sad eu baš tako nešto finsira, što dakle nije ni registrovano kao medicinska ustanova

ed.

sammael brži

Edited by dùda

56 minutes ago, dùda said:

ali nove kupce chega? :unsure:

da rade ozbiljnu medicinsku delatnost, sa sertifikovanim doktorima i mashinama, shto se ne bi registrovali tako? :unsure:

garantovano neki kvantni mehanichari, oni fantastichno agresivna sekta neznalica :dry:

Edited by gospa buba

Just now, gospa buba said:

ali nove kupce chega? :unsure:

da rade ozbiljnu medicinsku delatnost, sa sertifikovanim doktorima i mashinama, shto se ne bi registrovali tako? :unsure:

nove kupce oxygenskih tretmana :fantom: