January 10, 20214 yr srecom mi inter-net ne da to da vidim, ko zna zashto je to dobro sent from bubamoto
January 10, 20214 yr za to što ih je neko konačno suočio s tim. P.S. Ona 'ladno misli da se kaže inekcija. Edited January 10, 20214 yr by vememah
January 10, 20214 yr 2 hours ago, beeva said: U BIH broj zaraženih pada. Recimo novembar je bio 50 odsto zaraženih od broja testiranih , sad je to ispod 20odsto, a generalno manje su gužve u covid ambulantama. Broj ljudi koji je preležao sa simptomima , a da ih poznajem, je prilično velik . Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Pa, BIH se mozda ili prokuzila,ili je bar gotov talas..kod nas, sta ce biti, vise je tesko reci, ovako na prvu loptu bih rekao da smo najgore prosli, ali, da se ne zalecem, po nekim parametrima i trendovima, jos jedan talas nam sledi vrlo verovatno, i trebalo bi da bude slabijeg intenziteta od ovog, i poslednji, e sad..pre maja nema opustanja svakako.. Edited January 10, 20214 yr by Misko
January 10, 20214 yr 2 hours ago, Arkadija said: Jesam, 100%. Ne dam se omesti. i ne treba, samo napred ceo zapadni svet se vakciniše fajzerom a mi nešto pametujemo evo ja uspela da ubedim muža (starog rusofila ) da je bolje da se sutra prijavimo za fajzera (ako bude takva opcija) jer mislim da ćemo tako brže doći na red i pristao čovek
January 10, 20214 yr 8 hours ago, Taihoskopija said: Da, što se tiče Užica, kovid laborant kaže da mu se ne sviđa ništa trend ovih dana i da se vidi da će biti zabavno u narednim danima. :/ A decu ne testiraju i dalje? Kako prate broj zaraženih uopšte? Tetka i teca u petak izasli iz Uzicke bolnice.Nisu bas u najboljem stanju ali kazu da trebaju kreveti za druge.
January 11, 20214 yr ministar je kvalifikovan za sve svoje oblasti delovanja.na prvu loptu se zapitah ko je sada ministar. zamalo da opljunem po sharanu. navikla :dryvsent from bubamoto
January 11, 20214 yr I nisu samo trudnice, vec i zene za razne intervencije, a posle nekoliko sati i red je da se rascisti
January 11, 20214 yr 6 minutes ago, gospa buba said: kakva je to tachno vest? sent from bubamoto Nema redova, prošla korona?
January 11, 20214 yr Nema redova, prošla korona?ja sam shvatila da su jutros chekale pa sad vishe ne? sent from bubamoto
January 11, 20214 yr 1 minute ago, gospa buba said: ja sam shvatila da su jutros chekale pa sad vishe ne? sent from bubamoto da, u pravu si, ja sam pročitao samo naslov,... moram čitati i vesti ponekad...
January 11, 20214 yr kakva je to tachno vest?sent from bubamotoTo je vest tipa:Novinar sam tako što buljim u tw, insta, i fb i kad vidim nešto "klikabilno", ja odma copy/paste, jer glupo je da proverim makar mi bilo ispod prozora kancelarije... .... Shiit has hit the fan!