Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

što kaže Redoran na nekoj drugoj temi, može i imam da bude ateista, ako dobro radi svoj posao. 

ovde je problem što ona nije ništa spec u svom poslu. :D proslavila se jer je cimala onog mentola za vodu. big deal. 

8 minutes ago, Caligula said:

Jeste brt, isto je kad Djuka Bizon u sred policijskog časa dovede ozvučenje i navijače ispred Djilasove zgrade kao kad Minja ode na privatnu žurku, jednu od par stotina koje se u tom trenutku odvijaju po ovoj (što Dežulović reče) kasabi.

Nemojmo makar mi da se pecamo jbt. Pedeset puta goru stvar apriori pomirljivo prihvatamo kada dodje od vlasti. Od ovoga napravismo autogol ko vrata, ono, žurku za Vučića. Voza nas ko majmune.

btw. Minja radila na Pinku aman. Kakva crna perjanica.

ovi na vlasti su neprijatelji po difoltu, nikada nijednu dobru ili ispravnu stvar neću od njih da očekujem

9 minutes ago, Braća Strugacki said:

ovi na vlasti su neprijatelji po difoltu, nikada nijednu dobru ili ispravnu stvar neću od njih da očekujem

:lol:

Tipa kada Vucic nesto uradi to ocekujem, kada ovi drugi nesto urade e onda stupam u akciju osudjivanja!

... a posle slušamo o nesposobnoj opoziciji i slično. Neka Vučić pošalje par goveda sa fotoaparatom da vrebaju kada Ćosić ili npr. Petričić skinu masku pa da krene da pumpa preko svojih govnioda i RTSa, druga Srbija bi se prva pridružila da se zapljune. Nešto se mislim, ne zna se koja je Srbija sjebanija s mozgom.

Pa nije mu teško da nas voza ko majmune :isuse:

Edited by Caligula

o čemu ti pišeš? ko je ovde kome podmetnuo nešto? 

Ne govorim o tebi licno no o mehanizmu koji kod druge srbije fercera ko sat vec devet godina.

koje druge srbije? šta je po zebi ovde druga srbija?

Necemo valjda da definisemo drugu Srbiju ovde.

ja neću, nisam je ja pominjao i stvarao

12 hours ago, SNARC said:

Ali zato ce na javnom servisu da nam puste Zikinu dinastiju, Sam u kucu i crvenu Sonju..uz bonus docek show sa zvezdama estrade.

Meni dosta 

ja pre neko veče već obavio Sam u kući 1 i 2 i kad sam posle ovde video te Covid Elita fotke pomislio sam ovo kao da im je smislio onaj visoki glupi lopov što je smislio i wet bandits/sticky bandits

32 minutes ago, Caligula said:

Jeste brt, isto je kad Djuka Bizon u sred policijskog časa dovede ozvučenje i navijače ispred Djilasove zgrade kao kad Minja ode na privatnu žurku, jednu od par stotina koje se u tom trenutku odvijaju po ovoj (što Dežulović reče) kasabi.

Nemojmo makar mi da se pecamo jbt. Pedeset puta goru stvar apriori pomirljivo prihvatamo kada dodje od vlasti. Od ovoga napravismo autogol ko vrata, ono, žurku za Vučića. Voza nas ko majmune.

btw. Minja radila na Pinku aman. Kakva crna perjanica.

Ček bre, kakav sad Đuka Bizon, otkud on u priči? Na onim slikama su Minja i Sanja Marinković, voditeljke sa dve značajno različite televizije. Na Minjinoj nema Nestorovića, Danice Grujičić i ostalih iz stalne postavke Hepija i Pinka, a ona se ponela upravo tako kako oni zagovaraju da se ponašamo.

Naravno da jeste među perjanicama, vodi jednu od glavnih emisija.

Em je sama kriva za sve, pošto je išla tamo gde nije trebalo da bude, em se posle šatro izvinjavala na način koji je još iritantniji od toga što je uradila.

Edited by napadaj

Mozda ima rezervnih respiratora po magacinima ali lekara vise nema. Kod mene u domu zdravlja u kovid albulanti poceli da rade penzioneri, dva iskusna lekara, jedan u penziji vec par godina, drugi u istoj godinu dana

1 minute ago, napadaj said:

Em je sama kriva za sve, pošto je išla tamo gde nije trebalo da bude, em se posle šatro izvinjavala na način koji je još iritantniji od toga što je uradila.

Ni to. Propust se sam napravio, brižno nas je posavetovala šta da ne radimo, a sve je vođeno ah emocijama.

• Popular Post

Ali Minja nije nikakva naša Srbija, nego privilegovana i bahata ortakinja privilegovane Srbije i njihova Srbija ima keš i krevet u bolnici, a naša Srbija juri fakin' Fraksiparin, jer ne može da se nađe i umire. Potpuno pogrešna podela, ne znam zašto ih gurati u ideološke okvire, samo su bahate, zaštićene i glupe drugarice Željka Mitrovića i to je sve. 

minja je etalon pink kulture 1/1 tzv žurnalistička prostitucija

vlada srbije stavila +1 na mere kš-a