December 27, 20204 yr Ima i ovde matinea (tako do 18-19), ali ima i masovnih dočeka gde se generalno ide posle 22.
December 27, 20204 yr 57 minutes ago, omiljeni said: ova Spejs šatl bolnica će do kraja zajebati i one majstorije iz Sočija za Olimpijske igre Sad sam video klip vodenog lađenja angio sale, ovaj motora spejs šatla
December 27, 20204 yr Quote "Osećam obavezu da se oglasim i javno kažem da je učinjen propust. Nažalost, u godini u kojoj sam imala najviše razloga da slavim, nisam imala priliku da bilo šta proslavim. Zbog ovog događaja želim da drugima skrenem pažnju da ne popuste pod pritiskom emocija", navela je Minja Miletić.
December 27, 20204 yr Dobar je i ovaj "sportski poz, žohari *:" deo <3 "Isto tako neću da dozvolim da se intimna proslava od desetak ljudi koristi za obračun sa mnom. Svako moje dalje komentarisanje bi bilo suvišno. Srdačan pozdrav"
December 27, 20204 yr 19 minutes ago, renne said: "Osećam obavezu da se oglasim i javno kažem da je učinjen propust. Nažalost, u godini u kojoj sam imala najviše razloga da slavim, nisam imala priliku da bilo šta proslavim. Zbog ovog događaja želim da drugima skrenem pažnju da ne popuste pod pritiskom emocija", navela je Minja Miletić. A mi ostali smo slavili sve u šesnaest. More marš bre, evo popustio sam pod pritiskom emocija.
December 27, 20204 yr Ima par strana unazad, malo se slavilo van "propisanih" mera za obično pučanstvo koje nema zagarantovan pristup bolnici nego pije kući vitamine i nada se najboljem
December 27, 20204 yr Popular Post Pametnija bi ispala da je rekla "Jebi ga boleo nas je kurac za covid, a ova glupača izbacila storije", nego da se ovako ljiagavo "kaje". Edited December 27, 20204 yr by napadaj
December 27, 20204 yr Proslava od 10-ak ljudi? Govnaro bezobrazna, samo je muzičara bilo 4-5 komada tamo!!!
December 27, 20204 yr Just now, pt 2.0 said: Proslava od 10-ak ljudi? Govnaro bezobrazna, samo je muzičara bilo 4-5 komada tamo!!! Muzičari nisu ljudi... Oni su tu samo da uvesevaljaju ljude...
December 27, 20204 yr jede ono sto se ne jede...sad bi bilo i licemerno da je N1 zadrzi,a da u isto vreme objavljuju snimke iz kafana, nepostovanja mera, itd.. Edited December 27, 20204 yr by Misko
December 27, 20204 yr To jedino ako je za N1 povreda radne discipline pravljenje proslava i učestvovanje.
December 27, 20204 yr Popular Post 13 minutes ago, napadaj said: Pametnija bi ispala da je rekla "Jebi ga boleo nas je kurac za covid, a ova glupača izbacila storije", nego da se ovako ljiagavo "kaje". I uz ovo seljačko pasivno-agresivno proseravanje kineske kraljice mature samo može da izazove još jači odijum. Meni i jeste najfascinantnije koliko su glupe i tašte u gluposti, taj svet i jeste ubeđen da je elitni nekako i tako im se jebe i ništa izvan nije važno.