Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

15 minutes ago, Блок_64 said:

A sta je inace otvoreno prvog i drugog januara.:D

Realno ništa. Muka su sledećih par dana, januar je oduvek bio miran.

koalicija pink & n1 & nova s u kovid provodu

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

I posle kada se zaraze reci ce da nemaju pojma gde su fasofali koronu.Ovakvih mi nije ni zao.

Ovo je pre 10 godina možda, vidite Ostoju kako je mlad.

3 minutes ago, Блок_64 said:

I posle kada se zaraze reci ce da nemaju pojma gde su fasofali koronu.Ovakvih mi nije ni zao.

pa to je klasika. neka pevaljka fasovala i onda ide svo to prenemaganje, pa ja ne znam prala sam ruke & nosila masku & pila asepsol i slična priča, a posle par min ispriča kako je baš i nije finansijski pogodilo jel je tukla po tezgama septembar oktobar

14 minutes ago, Блок_64 said:

Ovakvih mi nije ni zao.

nesreća je što ne najebu samo oni

znam da nije nikakav reper al u mom bliskom okruženju velika većina za koju sam čuo da su + (u ovom poslednjem talasu) blago naginju ka nestortm tezi u zamišljenom koordinatnom sistemu gde je na kraju x ose zemlja ravna ploča

Edited by kud u maglu Simoviću

33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

govna.

samo zato što će ovi za prijeme u bolnice da budu vip.

i zauzmu nekome krevet.

govna neopevana.

1 hour ago, Barti66 said:

Čitao tada...čitam i sada...kako je to jezivo, msm živ čovek pogreši ali "kurcobolja" nije za medicinskog radnika bilo kog profila...pa tako mogu i ja da lečim, malo ubodem malo omašim, ako imam sreće da više ubadam eto "dobrog glasa".

Nekažem, nešto sigurno zna, ali znam i ja.

Ono što je katastrofalno je da sam se tada bio zgrozio kad sam to čitao, a sada slične priče idu sasvim regularno, navikli smo se izgleda.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Je li ovo naša mejdejka objavila? Ako jeste, bravo!

Jel to Minja N1 novinarka na korona partiju? Sve to u aps !!

@kud u maglu Simoviću

Aha, ok.

Edited by BlackGeorge

nije to ona

• Author

Prema rečima epidemiologa Tiodorovića, verovatno će ugostiteljski objekti raditi 31. decembra do 20 sati, a 1. januara će sve u Srbiji biti zatvoreno.

- Drugog januara će raditi samo prodavnice prehrambenih proizvoda i dostava hrana, kao i apoteke i pumpe u delu za točenje goriva - kazao je prof. dr Tiodorović.

Ipak, ostaje da sačekamo ponedeljak kada je zakazana nova sednica i na kojoj bi trebalo da budu donete mere o tome kako ćemo proslaviti novogodišnje praznike.

Neka ga neko obavesti da je sednica pomerena za utorak i da ništa od toga što je rekao  neće biti tako. 

JEBIGA MORA DA SE ŽIVI NEĆE ŽIVOT DA STANE VALJDA

Još malo dr Babića iz San Dijega: Svi će na kraju morati jednom da biraju - vakcina ili virus

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/261872/Dr-Babic-iz-San-Dijega-za-021-Nista-sto-unosite-u-telo-ne-prolazi-kroz-toliko-istrazivanja-kao-vakcine.html

Babić poredi koronu i španski grip po posledicama koje ostavljaju po zdravlje, nakon preležanog virusa i izlečenja. Kako kaže, ljudi koji su preležali teška oštećenja pluća zbog španskog gripa su zatim bili osetljiviji na druge plućne bolesti, što je dovelo do povećanog broja obolelih u plućnim sanatorijumima tog doba.
"Neurološka i srčana oštećenja su skočila, i pratila su države godinama, paralelno nivou lokalne infekcije. Efekti gripa na prosečno zdravlje stanovništva su bili dovoljno veliki da se mogu pratiti epidemiološki čak i uz pozadinu teških posledica samog Prvog Svetskog Rata", navodi dr Babić za portal 021.rs.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.