Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

15 minutes ago, Блок_64 said:

A sta je inace otvoreno prvog i drugog januara.:D

Realno ništa. Muka su sledećih par dana, januar je oduvek bio miran.

koalicija pink & n1 & nova s u kovid provodu

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

I posle kada se zaraze reci ce da nemaju pojma gde su fasofali koronu.Ovakvih mi nije ni zao.

Ovo je pre 10 godina možda, vidite Ostoju kako je mlad.

3 minutes ago, Блок_64 said:

I posle kada se zaraze reci ce da nemaju pojma gde su fasofali koronu.Ovakvih mi nije ni zao.

pa to je klasika. neka pevaljka fasovala i onda ide svo to prenemaganje, pa ja ne znam prala sam ruke & nosila masku & pila asepsol i slična priča, a posle par min ispriča kako je baš i nije finansijski pogodilo jel je tukla po tezgama septembar oktobar

14 minutes ago, Блок_64 said:

Ovakvih mi nije ni zao.

nesreća je što ne najebu samo oni

znam da nije nikakav reper al u mom bliskom okruženju velika većina za koju sam čuo da su + (u ovom poslednjem talasu) blago naginju ka nestortm tezi u zamišljenom koordinatnom sistemu gde je na kraju x ose zemlja ravna ploča

Edited by kud u maglu Simoviću

33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

govna.

samo zato što će ovi za prijeme u bolnice da budu vip.

i zauzmu nekome krevet.

govna neopevana.

1 hour ago, Barti66 said:

Čitao tada...čitam i sada...kako je to jezivo, msm živ čovek pogreši ali "kurcobolja" nije za medicinskog radnika bilo kog profila...pa tako mogu i ja da lečim, malo ubodem malo omašim, ako imam sreće da više ubadam eto "dobrog glasa".

Nekažem, nešto sigurno zna, ali znam i ja.

Ono što je katastrofalno je da sam se tada bio zgrozio kad sam to čitao, a sada slične priče idu sasvim regularno, navikli smo se izgleda.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Je li ovo naša mejdejka objavila? Ako jeste, bravo!

Jel to Minja N1 novinarka na korona partiju? Sve to u aps !!

@kud u maglu Simoviću

Aha, ok.

Edited by BlackGeorge

nije to ona

• Author

Prema rečima epidemiologa Tiodorovića, verovatno će ugostiteljski objekti raditi 31. decembra do 20 sati, a 1. januara će sve u Srbiji biti zatvoreno.

- Drugog januara će raditi samo prodavnice prehrambenih proizvoda i dostava hrana, kao i apoteke i pumpe u delu za točenje goriva - kazao je prof. dr Tiodorović.

Ipak, ostaje da sačekamo ponedeljak kada je zakazana nova sednica i na kojoj bi trebalo da budu donete mere o tome kako ćemo proslaviti novogodišnje praznike.

Neka ga neko obavesti da je sednica pomerena za utorak i da ništa od toga što je rekao  neće biti tako. 

JEBIGA MORA DA SE ŽIVI NEĆE ŽIVOT DA STANE VALJDA

Još malo dr Babića iz San Dijega: Svi će na kraju morati jednom da biraju - vakcina ili virus

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/261872/Dr-Babic-iz-San-Dijega-za-021-Nista-sto-unosite-u-telo-ne-prolazi-kroz-toliko-istrazivanja-kao-vakcine.html

Babić poredi koronu i španski grip po posledicama koje ostavljaju po zdravlje, nakon preležanog virusa i izlečenja. Kako kaže, ljudi koji su preležali teška oštećenja pluća zbog španskog gripa su zatim bili osetljiviji na druge plućne bolesti, što je dovelo do povećanog broja obolelih u plućnim sanatorijumima tog doba.
"Neurološka i srčana oštećenja su skočila, i pratila su države godinama, paralelno nivou lokalne infekcije. Efekti gripa na prosečno zdravlje stanovništva su bili dovoljno veliki da se mogu pratiti epidemiološki čak i uz pozadinu teških posledica samog Prvog Svetskog Rata", navodi dr Babić za portal 021.rs.