December 26, 20204 yr 1 hour ago, bags said: Meni brz search nije pomogao. Moze li u kratkim crtama ...
December 26, 20204 yr Baš danas sams e čuo sa prijateljicom sa kojom se nisam čuo sto godina, pa se malo dotakli aktuelnosti™ i Nestorovića. Bila je kod njega sa sinom pre milion godina, kaže da su em čekali tipa sat vremena gde je pregled tipa 5000, kao i da je ovaj upao bahat kao niko, raspojasan, bezobrazan, drzak, niti im je dao neku dijagnozu, ništa, otaljao ih najstrašnije, i onda su otišli negde drugde.
December 26, 20204 yr 1 hour ago, bags said: Meni brz search nije pomogao. Moze li u kratkim crtama ... Nije ni meni. Sad da vrtim čitavih milion strana me zaista mrzi. Otprilike je priča išla po liniji ovog što Milan priča, plus što ih je unesrećio. Ali ima reputaciju.
December 26, 20204 yr 6 minutes ago, Mil@n said: Baš danas sams e čuo sa prijateljicom sa kojom se nisam čuo sto godina, pa se malo dotakli aktuelnosti™ i Nestorovića. Bila je kod njega sa sinom pre milion godina, kaže da su em čekali tipa sat vremena gde je pregled tipa 5000, kao i da je ovaj upao bahat kao niko, raspojasan, bezobrazan, drzak, niti im je dao neku dijagnozu, ništa, otaljao ih najstrašnije, i onda su otišli negde drugde. Ovo je modus operandi gomile poznatih™ doktora. Ne znam zašto je tako, dal ih slava udari u glavu, dal pregore, dal šta...... pre nekoliko godina sam odveo prijatelja kod Dane Grujicic. Otišli smo po direktnoj preporuci, kao kolege.....proveli smo se kao bosi po trnju. Da nije bila u pitanju hitna operacija, oterao bi je u kurac pa nek je najbolja na svetu.
December 26, 20204 yr 24 minutes ago, steins said: Neko je, mislim UPK, pokrenuo postupak pred Lekarskom Komorom Srbije, za oduzimanje licence Nestorovicu zbog izjava. Ne verujem da ce od toga išta biti, ali je svakako vredelo pokušati. Jeste, pre više meseci i negde je to zamrlo. Naravno da od toga neče biti ništa.
December 26, 20204 yr Našao: Quote Evo o Nestoroviću kao vrhunskom. Iako će možda ličiti na ono , kad umreš ti il neko ti drag onda su u 100procenata umrlih za tebe , ostale je izlečio. On je 93, lečio mog tada petnaestogdišnjeg brata od ujaka od astme od koje je patio od etinjstva . juna 93 na kontroli u Tiršovoj rekao je da je astma skroz smirena , smanjili mu i ukinuo lekove. U avgustu je momku pozlilo, iz unutrašnjosti je dovezen u Tiršovu , na nekom tadašnjem aparatu , respratoru . Stavljan u indukovanu komu. Dva dana na intenzivnoj, njegov lekar Nestorović ne konstatuje da on zapravo ima upalu pluća i temperaturu u jednom trenu 39, 40.. samo je ujaku i ujni rekao da ne može da mu očisti pluća jer mu se šlajm pretvorio u gumu. Treći dan je Milan preminuo. Mojih najdužih 24 sata sa ujakom i ujnom na jednoj stolicu u Tiršovoj ispred intenzivne nege, čekanja, jednu stolicu sam ja donela od kuće Umro je od neke virusne upale pluća koja se na astmu zalepila, da je na vreme probano sa lečenjem toga imao bi možda neku šansu. no dobri doktor se bavio samo astmom i o svemu je roditeljima imao da kaže samo to, od asme se ne umire a ovo, dešava se. I da, imali smo iako je bila gadna godina ona inflacija potegnutu vezu i pitanje, postoji li bilo gde , igde mogućnost da u se pomogne, možemo da ga prebacimo. Dr rekao nema potrebe. Od Nestorovića ja sam u ta 3 dana zapamtila samo potpuni manjak ikakvog saosećanja ukjučujući i to da ljudima koji ne smeju da odu ispred vrata intenzivne nege niko nije hteo da doturi stolicu- samo su njih dvoje tu dežarili , nije bila neka navala Ujak i ujna gase tv kad se on pojavi, od prvog dana kad se pojavio sa onim sprdačenjem, ne pitam ih ali znam da je kao ubadanje ponovo i ponovo nožem u srce.
December 26, 20204 yr 35 minutes ago, omiljeni said: Medicinski deo Kriznog štaba spreman na protest ako se popuštanje mera oduži? Epidemiolog Predrag Kon rekao da je medicinski deo Kriznog štaba spreman na "protest" u slučaju da se popuštanje protivepidemioloških mera oduži E ovo ako ne sruči včća...
December 26, 20204 yr Konara u fazonu kao tinejdžerke kad ih momak nagovara na sex: ok, ajde kad svi već toliko navalio, ali nemoj da se oduži! spremna sam na protest!
December 26, 20204 yr Ovo je za višegodišnju robiju. https://mondo.rs/Info/Beograd/a1415968/korona-virus-zurke-okupljanja-kafici-tajne-proslave-kafansko-podzemlje-krsenje-mere.html
December 26, 20204 yr 48 minutes ago, Anonymous said: Našao: .... Čitao tada...čitam i sada...kako je to jezivo, msm živ čovek pogreši ali "kurcobolja" nije za medicinskog radnika bilo kog profila...pa tako mogu i ja da lečim, malo ubodem malo omašim, ako imam sreće da više ubadam eto "dobrog glasa". Nekažem, nešto sigurno zna, ali znam i ja.
December 26, 20204 yr 14 hours ago, Jumanji said: Jadni ovi ljudi, a i mi sa njima. Ne moze niko da oduzme primat vrhovnom, ali da je egal ovaj bandit, i te kako je. Bas me zamima sta ce da njim da bude na kraju, kad ih smenimo, naravno Toliko su se nakrali da ce oteci na bahame i tamo provesti ostatak zivota. Mada bi iskreno vise voleo da ostatak zivota provedu u zatvoru doduse tu im je i mesto/
December 26, 20204 yr 14 hours ago, Malvo said: Kazu mi clanovi porodice da je Tiodorovic valjda najavio zatvaranje svega za 1. i 2. januar, ali ne mogu nigde da nadjem to na internetu? A sta je inace otvoreno prvog i drugog januara.
December 26, 20204 yr 8 hours ago, Arkadija said: U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 13.201 osoba, njih 3.200 je pozitivno, dok je nažalost 52 osoba preminulo. Lepoooo. Očekujem da u utorak bude oko 1800 zaraženih, a onda u četvrtak, KŠ objavljuje da je broj pao ispod 1000 zaraženih, u 14 časova odlučuju da nema smetnji da se Nova godina ne proslavi kako dolikuje uz pevanje i pucanje i prase. Kafići i klubovi da rade od 00-24. Pobeda. A gole ribe na stolovima.
December 26, 20204 yr 5 minutes ago, Далибор said: Svi kafici preko dana, Kafane uveče (repriza), brdo radnji.... Prvog brdo radnji.Ja brate ne znam ni jednu.Osim ulice otvorenog srca,a to nije radnja. Od velikih nijedna ne radi prvog,trzni centar pored koga zivim nikada nije radio prvog i drugog. I opet to proseravanje kako ce se nova godina slaviti i kukanje unapred.Bio sveti nikola,i ostale slave i video si da se nije slavilo da ljudi imaju svest o koroni. Vi bre sto kukate po ceo dan ste gori od same korone.