December 26, 20204 yr Cini mi se da niko od te sorte ljudi ne ume da odgovori na pitanje "Kako bi Bil GejC mogao vise da ti sjebe zivot od onoga koliko je sada sjeban ?" Ortaku i otac i majka umrli u rasponu od dve nedelje..zvanicno, od srcanog udara ali imali su koronu. Otac mu je umro sad u utorak, sahrana tek danas. U normalna vremena, u maloj sredini poput moje, sahranjivalo se odmah dan nakon smrti.
December 26, 20204 yr @SNARC Meni je porazavajuce koliko trauma moze da razvali coveka, da totalno prolupa i bezi u ovakve besmislice... pricam o nekom ko sigurno nije “od te sorte ljudi” koje napaja Informer i Trece oko, ovo je ocigledno neki bizaran ptsd
December 26, 20204 yr 48 minutes ago, Leia said: Moja bliska prijateljica je pre mesec dana izgubila oca od kovida, umro sam u bolnici van Beograda. I ona od 40tak godina jedva pretekla. Inace krajnje otresita, trezvena, obrazovana osoba, sad mi salje linkove na zaveru Bil Gejca da uz otrovne vakcine ili tako nesto proredi stanovnistvo na planeti. Znaci hocu da svisnem...... takvih kolko hoces ima. najnoviji slucaj mi je jedna rodjaka koja je bas bila protiv tih ludih teorija i sl. sad je postala antivakser, jedino veruje onom ludom nestorovicu. neverovatno! dosta ljudi sam tako izgubio za neki ozbiljan odnos. ne vidis ih godinu dana i kad se sretnemo odjednom krenu zavere, tajna drustva, trovanje iz aviona a neki pocnu smaranje sa verom ili nekim dojajnim monahom , duhovnim ocem koji je bio u proslom zivotu ili ortak sa milanom mladenovicem ili bankar na wall streetu, svetski putnik i sl i onda me teraju da se krstim. neki od tih cak predaju veronauku deci u skolama. to je vec bezobrazluk!!
December 26, 20204 yr Kazu mi clanovi porodice da je Tiodorovic valjda najavio zatvaranje svega za 1. i 2. januar, ali ne mogu nigde da nadjem to na internetu?
December 26, 20204 yr Author Ima ova izjava.. Na pitanje kako je moguće da neki restorani već daju oglase za doček Nove godine, a na Zlatiboru se čak reklamira i koncert na otvorenom, Tiodović kaže da niko od njih nije dobio nikakvu saglasnost za tako nešto. "Taj koji je odlučio da prodaje aranžmane, takva odluka ne postoji, ja znam stav kolega u medicinskom delu, a verujem da većina Kriznog štaba to misli, da tako nešto nećemo doneti kao odluku u popuštanju mera i omogućiti organizovanu proslavu Nove godine. Pričaćemo u ponedeljak o tome, tada ćemo da presečemo, ali sam siguran da neće biti pozitivne odluke", naglasio je Tiodorović.
December 26, 20204 yr Jadni ovi ljudi, a i mi sa njima. Hvatam sebe kako me ovo govno nervira vise od Vucica.Ne moze niko da oduzme primat vrhovnom, ali da je egal ovaj bandit, i te kako je. Bas me zamima sta ce da njim da bude na kraju, kad ih smenimo, naravno [emoji854]
December 26, 20204 yr U Sloveniju više ne može sa PCR testom urađenim u Srbiji Odlukom vlade Sloveniju u tu zemlju više nije moguće ući sa negativnim testom urađenim u institucijama u Srbiji ili drugoj državi van EU, odnosno šengenskog područja, objavljeno ja na sajtu ambasade te zemlje u Beogradu. Kanda gospoda ne veruju u testiranje ekonomskog tigra u nastajanju.
December 26, 20204 yr 52 minutes ago, Malvo said: Kazu mi clanovi porodice da je Tiodorovic valjda najavio zatvaranje svega za 1. i 2. januar, ali ne mogu nigde da nadjem to na internetu? Zatvoriće oni sve za Novu godinu ali će u isto vreme sve i dozvoliti. Najbolje da će (komunalna) murija da se pojavi bilo gde i rastera proslavu. Biće i zabranjeno i dozvoljeno. I zdravlje i bahanalije. I zdrav razum i endemsko ludilo. I Guča i Exit. Svi srećni, svi zadovoljni. Osim možda lekara na prvoj liniji ali oni će dobiti tretman kakav su svojevremeno dobili i vojnici sa prve linije i niko se zbog toga neće preterano potresti. Srbija bi na državni grb i zastavu trebalo da doda traku sa prigodnim natpisom, nešto kao što Brazil ima na zastavi samo da ne piše: "Ordem e progresso" nego: "Ја, мени, моје".
December 26, 20204 yr lekari sa svih linija ce dobti zabranu uopshte godishnjih odmora za celu sledecu godinu, ali to nam nece biti problem jer oni su polozili zakletvu da rade za nas. onom heraklitu, herodotu, hipokratu i herkulesu.sent from bubamoto
December 26, 20204 yr 2 hours ago, Leia said: Moja bliska prijateljica je pre mesec dana izgubila oca od kovida, umro sam u bolnici van Beograda. I ona od 40tak godina jedva pretekla. Inace krajnje otresita, trezvena, obrazovana osoba, sad mi salje linkove na zaveru Bil Gejca da uz otrovne vakcine ili tako nesto proredi stanovnistvo na planeti. Znaci hocu da svisnem...... Uz svo poštovanje, ta tvoja prijateljica nikako nije obrazovana osoba, jer obrazovanje podrazumeva određenu širinu. Možda je školovana, ali to nije isto...
December 26, 20204 yr Uz svo poštovanje, ta tvoja prijateljica nikako nije obrazovana osoba, jer obrazovanje podrazumeva određenu širinu. Možda je školovana, ali to nije isto...mislim da ce to sve manje imati veze. ljudi bash ochajavaju, vec sasvim neverovatne konstrukcije pochinju da se chuju od skroz ok ljudi, a ne moze se bash svima otpisati shirina. suvishe je difuzna stvarnost i sama po sebi, a kod nas se haos dodatno kreira iz sistema, pa nije bash jednostavno kad nekog bash zakachi.sent from bubamoto
December 26, 20204 yr 17 minutes ago, Redoran said: Zatvoriće oni sve za Novu godinu ali će u isto vreme sve i dozvoliti. Najbolje da će (komunalna) murija da se pojavi bilo gde i rastera proslavu. Biće i zabranjeno i dozvoljeno. I zdravlje i bahanalije. I zdrav razum i endemsko ludilo. I Guča i Exit. Svi srećni, svi zadovoljni. Osim možda lekara na prvoj liniji ali oni će dobiti tretman kakav su svojevremeno dobili i vojnici sa prve linije i niko se zbog toga neće preterano potresti. Srbija bi na državni grb i zastavu trebalo da doda traku sa prigodnim natpisom, nešto kao što Brazil ima na zastavi samo da ne piše: "Ordem e progresso" nego: "Ја, мени, моје". Prema lajtmotivu predlozenog slogana, pokusavam da organizujem odlazak kuci u unutrasnjost dok moj poslodavac pokusava da zaradi pare, pare, pare, jebale ih vise pare. Prilicno sam siguran da nas nece ostaviti na miru osim ako se uvede nova zabrana rada, pa mi je pomenuti aber veoma zagrejao srce.
December 26, 20204 yr 3 minutes ago, gospa buba said: mislim da ce to sve manje imati veze. ljudi bash ochajavaju, vec sasvim neverovatne konstrukcije pochinju da se chuju od skroz ok ljudi, a ne moze se bash svima otpisati shirina. suvishe je difuzna stvarnost i sama po sebi, a kod nas se haos dodatno kreira iz sistema, pa nije bash jednostavno kad nekog bash zakachi. sent from bubamoto Pa sad, rekao bih ipak da zaista obrazovan čovek ne može sebi dozvoliti da širi antivaksersku propagandu na nivou Zone sumraka, neke stvari se ipak međusobno isključuju u svim situacijama. Svakako se mogu naći i drugi ventili da se izbaci stres.
December 26, 20204 yr 10 minutes ago, Ayatollah said: Pa sad, rekao bih ipak da zaista obrazovan čovek ne može sebi dozvoliti da širi antivaksersku propagandu na nivou Zone sumraka, neke stvari se ipak međusobno isključuju u svim situacijama. Svakako se mogu naći i drugi ventili da se izbaci stres. Ok, ti si jedan super smart tough guy, shvatili smo