Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nisam se testirao, radio sam sam samo krvnu sliku sa kpl biohemijom, sve vrednosti su u okviru referentnih. Nisam imao (i nemam) apsolutno nikakve simptome, ni jedan jedini, s obzriom na godine malo je verovatno da ne bih osetio ama baš ništa? 0+ sam krvna grupa.

Mama je od prekjuče u KBC Zvezdara, stanje je nepromenjeno, tj prilično loše. Jedino što je dobro je što joj se popravila saturacija, danas je bila na 93. CRP je trenutno na 125, i to je nešto niže nego pre tri dana.

Edited by Dankan Ajdaho

Nije neverovatno, nema pravila, mozda si i bio at some point asimptomatican..ako mozes, testiraj se na antitela,sta ga znas..jbi ga, sta da ti kazem, zaista se nadam da ce ti se majka izvuci, najiskrenije..

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da za predstojeći vikend sve radi do 17 sati, saznaje "Blic".

Kako navodi naš izvor novo radno vreme važiće za sve: trgovinske objekte, kafiće, restorne, tržne centre, uslužne delatnosti...

Kako saznajemo, na sednici se raspravljalo i o novim merama za Novu godinu, ali konačna odluča biće doneta u ponedeljak, kada je zakazana nova sednica Kriznog štaba.

• Popular Post
6 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Nisam se testirao, radio sam sam samo krvnu sliku sa kpl biohemijom, sve vrednosti su u okviru referentnih. Nisam imao (i nemam) apsolutno nikakve simptome, ni jedan jedini, s obzriom na godine malo je verovatno da ne bih osetio ama baš ništa? 0+ sam krvna grupa.

Mama je od prekjuče u KBC Zvezdara, stanje je nepromenjeno, tj prilično loše. Jedino što je dobro je što joj se popravila saturacija, danas je bila na 93. CRP je trenutno na 125, i to je nešto niže nego pre tri dana.

Druže, najiskrenije ti želim da u dogledno vreme okačiš ovde obaveštenje da ste pobedili i da je mama dobro/bolje.

Radno vreme će i tokom vikenda za sve radnje, ugostitelje, tržne centre i uslužne delatnosti ostati do 20 časova, kao što je bilo i radnim danima ove nedelje, odlučeno je jutros na sednici Kriznog štaba

a danas kaže nešto sasvim drugačije, da saznate pravu istinu pratite saopštenja našeg kriznog štaba

24 minutes ago, arkonada said:

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da za predstojeći vikend sve radi do 17 sati, saznaje "Blic".

Kako navodi naš izvor novo radno vreme važiće za sve: trgovinske objekte, kafiće, restorne, tržne centre, uslužne delatnosti...

Kako saznajemo, na sednici se raspravljalo i o novim merama za Novu godinu, ali konačna odluča biće doneta u ponedeljak, kada je zakazana nova sednica Kriznog štaba.

dok je ovo za kafice i restorane ok, logikom rade krace = manje ljudi ce ici, za prodavnice uoci nove godine i praznika je problematicno, sada ce ljudi  ici da kupuju poklone i sl. u zgusnutom vremenskom periodu, od 16 do 17h eventualno, nadam se da gresim. a svi ce kupovati koji jos nisu. ja deci i kupila i predala, odraslima isto, praline iz lidla, kuces vise :D

@Dankan Ajdaho zelim ti da udjete u novu godinu u boljem rapsolozenju i rastereceni

btw jel ima neko grafikon ucestalosti trajanja inkubacije od 0-14. dana. najcesca je oko 5 dana, ali me zanima jel posle 7.dana npr kriva ucestalosti/verovatnoce naglo pada il kako..? vidim negde pominju i do 21 dan, u 2% slucjaeva

Edited by InvisibleLight

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

a danas kaže nešto sasvim drugačije, da saznate pravu istinu pratite saopštenja našeg kriznog štaba

Evo promenio Blic, sada i kod njih piše sve do 20h za vikend, biće veselo

5 minutes ago, arkonada said:

Evo promenio Blic, sada i kod njih piše sve do 20h za vikend, biće veselo

znaci i kafane, restorani, i oni po trznim centrima, bas veselo, shoping pa na kafu.

trebali su jos od sred.decembra  slati dobronamerne poruke ljudima da se na vreme kupe polkoni, zbog rasterecenja uskog grla vikenda uoci NG, al ko ce se toga jos setiti, ne daj boze da imaju neki plan i gledaju siru sliku unapred..

Ma narod je podivljao, ne u smislu da je kivan na nekog, nego to sve kao pušteno s lanca. Divlja, besni, želi sve sad i odmah, preko reda, tolerancija nula. Jedna radnica mi plakala juče, kaže muž i žena se naizmenično deru na nju, a nije jasno ni šta uopšte žele. A onom orkestru u Knezu neko treba da izvrši nuždu u duvaljke, kako mogu da budu toliko retardirani? 

16 hours ago, Jozef K. said:

U gradu se nije slavio sv. Nikola. Kako je po selima ne znam.

ovde u selu je bilo najuže moguće. par ljudi iz familije. bar tako mi kažu iz tri kuće u koje sam znao da odlazim prethodnih godina.

• Popular Post
11 hours ago, Mil@n said:

Još jednom drugaru žene umro ćale.

Samo čekam da mi neko kaže isto sranje ko grip i jebale vas maske, mislim da ću ga odrobijati.

Umro je prekjuce i jedan moj poznanik, ortakov jako dobar drug, 35-6 godina, zapaljenje oba pluca i nije mogao da nadje smestaj u bolnici do samog kraja. Ljude na internetu, koji kazu da je kao obican grip, treba jednostavno ignorisati zbog sopstvenog mentalnog zdravlja. Ljudima koji to kazu uzivo treba jebati mater. 

Ma ne cutim nikome, previse je budala.

Nema ni Hemomicina. Ne znam da li ima negde direktno Plivin Azitromicin. Nema ni Levokse, ali ima ovih domaćih zamena.

Nema ni Vigantola

Ima li loperamida makar?:cry: