Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

... Kao da je neko digao zidove oko klinickih centara i bolnica i kao da odatle nikakva informacija ne dolazi...
ali ovo je tachno. odatle ni ne dolaze nikakve informacije, osim periodichnih privatnih iskakanja na mrezama, koje svako tumachi prema svojim preferencama. drzava nas nikada nije ni obavestila da je u bolnicama bilo kako, osim da smo najbolji u svemu i tu i tamo se neki nesrecnik skrshi, al shta cesh takav je zivot.

sent from bubamoto

10 minutes ago, gospa buba said:

ali ovo je tachno. odatle ni ne dolaze nikakve informacije, osim periodichnih privatnih iskakanja na mrezama, koje svako tumachi prema svojim preferencama. drzava nas nikada nije ni obavestila da je u bolnicama bilo kako, osim da smo najbolji u svemu i tu i tamo se neki nesrecnik skrshi, al shta cesh takav je zivot.

Ma, dolaze informacije, nije sve sto se moze dobiti od informacija televizija sa nacionalnom frekvencijom ili tabloid. Nisu nasi ljudi neinformisani vec neodgovorni debili.

Ne mogu da dočekam najavljeno pogoršanje vremena, nadam se da meterolozi nisu omanuli. Danas pola sata preko pančevca, kao u najsrećnija vremena.

pa shta, zemun shizofrena kolona na obe strane. to nije bilo istorijski nikad :D

sent from bubamoto

Najjače je kada na ljude kukaju isti oni koji si izašli. Ne može da se prošeta po ovom okej vremenu posle nekoliko nedelja groznog vremena pre, a i posle, stvarno veliki greh...

Edited by Milošica

dokad rade kladione u ovom novom programu?

sent from bubamoto

27 minutes ago, Milošica said:

Najjače je kada na ljude kukaju isti oni koji si izašli. Ne može da se prošeta po ovom okej vremenu posle nekoliko nedelja groznog vremena pre, a i posle, stvarno veliki greh...

Ja se vraćao sa posla, a da bi se stiglo do posla mora se izaći iz kuće.

31 minutes ago, Anonymous said:

Ja se vraćao sa posla, a da bi se stiglo do posla mora se izaći iz kuće.

Pa svako je možda negde išao/vraćao se, kao i ti, otkud znaš.

A i da nije, ponašanje ljudi nije strašno kako se predstavlja. Generalno se dobro drže u ovoj suludoj situaciji koja traje celu godinu. Čak su i za slave do sada većina ljudi bili disciplinovani.

Edited by Milošica

pa i danas, večeras, sutra je slava

Pa kažem do sada, jedino ako ne podivljaju od novogodišnje "euforije" :D

Pomislio bi čovek da se na Trgu republike organizuju masovne orgije :D

3 hours ago, harper said:

Ljudi jesu malo povukli rucnu tokom slave, koliko sam cuo od mnogih. No, malocas bio do Knez Mihajlove, zena navalila da je danas neki poslednji dan popusta u "Jasminu" pa da se iskoristi da se dopune farmaceutske zalihe, nije ni ona znala kakvo ludilo je tamo. Sad smo se vratili maltene slogirani, ja onakvu guzvu nisam video u centru grada, a da nije dan nekog gigantskog praznika, ni u najbolja vremena. Trubaci postavili toplog zeca, hiljade ljudi bez maski, sa decom, psima, deru se, dovikuju kako bi se culi u onoj buci. Da je Brojgel ziv zaduzili bismo ga bar za jos par monumentalnih dela.

Ja stvarno ne znam sta se desava s ljudima. Nisam ni sam paragon odgovornosti, pokusavam da imam razumevanja za povremena sumanuta iskakanja iz logike, nisam ni blesav da ne znam gde zivim, pisao sam vec o tome, ali ovo je da covek ne poveruje. Kurcobolja level max. Kao da je neko digao zidove oko klinickih centara i bolnica i kao da odatle nikakva informacija ne dolazi. Ozbiljno sam poceo da se pitam ne treba li ova planeta zaista da bude dom jedno milijardu ljudi a ove ostale neka kaci Darvinova nagrada, sta da im radis.

Jbg, trebalo je da sedneš na kuvano vino i pustiš ženu u rulju ;)

Just now, Sammael said:

Jbg, trebalo je da sedneš na kuvano vino i pustiš ženu u rulju ;)

jebo te, smaraš

ok, preležao si, shvatili smo

6 minutes ago, Milošica said:

Pa svako je možda negde išao/vraćao se, kao i ti, otkud znaš.

A i da nije, ponašanje ljudi nije strašno kako se predstavlja. Generalno se dobro drže u ovoj suludoj situaciji koja traje celu godinu. Čak su i za slave do sada većina ljudi bili disciplinovani.

Imam odličan presek saobraćaja na pančevcu oko pet popodne i ovakvu gužvu na njemu nisam video od oktobra. Naravno da negde idu/vraćaju se čim je most kolabirao, sigurno se kola nisu sama dovezla tamo. 

Just now, renne said:

jebo te, smaraš

ok, preležao si, shvatili smo

Koji ti je? Nisam preležao, nego me juče harper zezao što sam došao do KM i seo na kuvano vino pa se osvrćem na to.

11 minutes ago, renne said:

pa i danas, večeras, sutra je slava

koje slavi procentualno mozda 2% stanovnistva, ako i toliko..ako se  nisu masovno slavili Djurdjica, Arandjel, i psoebno, Sveti Nidza, nesto en verujem ni da ce sad narod da navali da slavi Svetog Estatija, za koga ne bih ni znao, nego, slavio moj deda, pa mi obelezimo tako skormno, reda  radi..ljudi su prosto zeljni da izadju napolje, iskoristili lepo vreme, e sad, naravno, uvek imas neodgovorne debile..doduse, ja nisam u BG, pa ne znam..ovde kod mene, manje vise je mirno i tiho, kada ja izadjem...

Edited by Misko