Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

45 minutes ago, Milošica said:

Jel bitno koja je vakcina? 

Није, само нек' је руска.

Evo kako se oseća doktorka Darija nakon primanja vakcine, progovorila o svemu

:nobles:

Zvončica je kinesku vakcinu već primio, ili je letos preležao koronu. Ono ku... bez maske tokom jeseni ukazuje na to.

22 minutes ago, Apollo Creed said:

Screenshot TV B92

:Jova:

Jbt, htedoh da pitam koji je ovo klinja primio vakcinu, kad mi se u prikrajku svesnog dela mozga javilo da je to čale. :laugh:

Ma necim se kljukao sigurno. Ko mu bese prikepio kako je primio hiperimuni gamaglobulin?

Jbt, htedoh da pitam koji je ovo klinja primio vakcinu, kad mi se u prikrajku svesnog dela mozga javilo da je to čale. [emoji23]

Jbt da hoce da ne skida nikad ovu masku [emoji3]

Prema njenim rečima pored Fajzerove vakcine koja je stigla u Srbiju, u najskorije vreme se očekuju i vakcine od kineskog Sinofarma i ruska vakcine Sputnjik V.

Najavila je da će početkom drugog kvartala sledeće godine Srbija dobiti i vakcine kompanije Astra Zeneka, ali i da se pregovara i oko vakcine Moderne.

Brnabić je istakla da će najveći kontigent stići od kineskog Sinofarma i da će predsednik Srbije najverovatnije primiti tu vakcinu, nakon čega kreće vakcinacija zdravstvenih radnika kada će i ministar zdravlja Zlatibor Lončar primiti vakcinu.

Od Fajzera se, prema njenim rečima, u januaru očekuje još 16.000 doza, a zajedno sa drugim vakcinama tokom prvog kvartala ukupno oko dva miliona doza, od čega ćemo u januaru dobiti milion.

https://insajder.net/sr/sajt/vazno/21896/Brnabić-Najveći-kontingent-vakcina-stići-će-od-kineskog-Sinofarma.htm

Znači tačan aber da je letos primio kinesku. Lepo™

56 minutes ago, Apollo Creed said:

Screenshot TV B92

:Jova:

nećemo moći da znamo dal vakcina izaziva mentalnu zaostalost :fantom:

chekaj to brbana? ja sa malog ekrana 2 sata mislim shto vakcinishu decu kad su rekli da ce prvo babe i dede? :isuse:

sent from bubamoto

Brnaby kaže na Tviteru da je primila Feizer vakcinu, sad ne znam da li je u pitanju Pfizer ili kineska kopija 

Udarila joj vakcina u vugla...:fantom:

13 hours ago, Aleksija said:

valja pogledati.

Ukica na 1:26:39 :D

Odličan je doku zato što je sve kondenzovano u ovih sat i po, mirno i staloženo.

Bedak je što niko neće odgovarati nizašta, kao što i u onom dokumentarcu o poplavama imaš direktnog krivca za Obrenovac, a ništa se tim povodom nije desilo.

Ahahahaha, ni iz popravnog nisu uspeli da ubodu ime Pfizer-a:

image.thumb.png.f8b5c0d3bb0fec91119d478d509fbaaf.png

Edited by Ayatollah

hoce li vakciniati ceo sns pre neo sto preju na ostale ugrozene grupe?

13 minutes ago, Ayatollah said:

Ahahahaha, ni iz popravnog nisu uspeli da ubodu ime Pfizer-a:

image.thumb.png.f8b5c0d3bb0fec91119d478d509fbaaf.png

Treća sreća:dry: