December 24, 20204 yr 45 minutes ago, Milošica said: Jel bitno koja je vakcina? Није, само нек' је руска.
December 24, 20204 yr Zvončica je kinesku vakcinu već primio, ili je letos preležao koronu. Ono ku... bez maske tokom jeseni ukazuje na to.
December 24, 20204 yr 22 minutes ago, Apollo Creed said: Jbt, htedoh da pitam koji je ovo klinja primio vakcinu, kad mi se u prikrajku svesnog dela mozga javilo da je to čale.
December 24, 20204 yr Ma necim se kljukao sigurno. Ko mu bese prikepio kako je primio hiperimuni gamaglobulin? Jbt, htedoh da pitam koji je ovo klinja primio vakcinu, kad mi se u prikrajku svesnog dela mozga javilo da je to čale. [emoji23]Jbt da hoce da ne skida nikad ovu masku [emoji3]
December 24, 20204 yr Quote Prema njenim rečima pored Fajzerove vakcine koja je stigla u Srbiju, u najskorije vreme se očekuju i vakcine od kineskog Sinofarma i ruska vakcine Sputnjik V. Najavila je da će početkom drugog kvartala sledeće godine Srbija dobiti i vakcine kompanije Astra Zeneka, ali i da se pregovara i oko vakcine Moderne. Brnabić je istakla da će najveći kontigent stići od kineskog Sinofarma i da će predsednik Srbije najverovatnije primiti tu vakcinu, nakon čega kreće vakcinacija zdravstvenih radnika kada će i ministar zdravlja Zlatibor Lončar primiti vakcinu. Od Fajzera se, prema njenim rečima, u januaru očekuje još 16.000 doza, a zajedno sa drugim vakcinama tokom prvog kvartala ukupno oko dva miliona doza, od čega ćemo u januaru dobiti milion. https://insajder.net/sr/sajt/vazno/21896/Brnabić-Najveći-kontingent-vakcina-stići-će-od-kineskog-Sinofarma.htm
December 24, 20204 yr 56 minutes ago, Apollo Creed said: nećemo moći da znamo dal vakcina izaziva mentalnu zaostalost
December 24, 20204 yr chekaj to brbana? ja sa malog ekrana 2 sata mislim shto vakcinishu decu kad su rekli da ce prvo babe i dede? sent from bubamoto
December 24, 20204 yr Brnaby kaže na Tviteru da je primila Feizer vakcinu, sad ne znam da li je u pitanju Pfizer ili kineska kopija
December 24, 20204 yr 13 hours ago, Aleksija said: valja pogledati. Ukica na 1:26:39 Odličan je doku zato što je sve kondenzovano u ovih sat i po, mirno i staloženo. Bedak je što niko neće odgovarati nizašta, kao što i u onom dokumentarcu o poplavama imaš direktnog krivca za Obrenovac, a ništa se tim povodom nije desilo.
December 24, 20204 yr Ahahahaha, ni iz popravnog nisu uspeli da ubodu ime Pfizer-a: Edited December 24, 20204 yr by Ayatollah
December 24, 20204 yr 13 minutes ago, Ayatollah said: Ahahahaha, ni iz popravnog nisu uspeli da ubodu ime Pfizer-a: Treća sreća