December 23, 20204 yr opet konara dominira Ovo je standardno jedenje govana. Skontali su kako da menjaju teze pa sad kao popuštanje mera navode nošenje maski i distancu a radno vreme obilaze i ne komentarišuGovnari!Sent from my iPhone using Tapatalk
December 23, 20204 yr Author 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sad kad je sve prošlo kako je prošlo da li možeš da pretpostaviš gde i kako si fasovao virus, pošto to očito nije bila zanemarljiva količina obzirom na razvoj bolesti kod tebe Iskreno nemam pojma... vodio sam racuna, nosio masku.. jedina rizicna stvar je kafa u podne u kaficu, ali mislim da sam zaradio od kolege koji je posle par dana zaglavio u Areni... moguce da je od njega, a mozda i ne. Poklapa se vremenski.
December 23, 20204 yr Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da bi, da se on pita, otkazao današnji let iz Londona.
December 23, 20204 yr 3 hours ago, Arkadija said: Čim je data naznaka da je "najgore prošlo" , Beograd je oživeo, pa je i popodne moguće videti mnogo više ljudi na ulicama, a ne samo usamljene šetače pasa i značajno više automobila na ulicama. Jednostavno su poslednji dani suncani i zato su ulice ozivele.
December 23, 20204 yr 1 minute ago, harper said: Jednostavno su poslednji dani suncani i zato su ulice ozivele. Više sam mislila na juče oko 7 sati uveče. Inače je u to doba, koliko prekjuče, bla pustoš napolju.
December 23, 20204 yr Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da bi, da se on pita, otkazao današnji let iz Londona. Jos nisu otkazali???Jucerasnji je bio otkazan, bar je tako stajalo u podne za dokazak u 17h, a ja se ponadala da budale regovale, danas stoji u 17h sa Hitroua na vreme[emoji40]Ma da, bice kao i sa Italijanima u martu, dok sami Britanci ne spuste avione, kulijana
December 23, 20204 yr 3 minutes ago, Arkadija said: Više sam mislila na juče oko 7 sati uveče. Inače je u to doba, koliko prekjuče, bla pustoš napolju. Nisam izasao uvece vise i ne pamtim otkad. Edited December 23, 20204 yr by harper
December 23, 20204 yr Just now, harper said: Nisam izasao uvece vise i ne pamtim otkad. Nisam ni ja, ali izađem na terasu pa odatle vidim Slaviju.
December 23, 20204 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Nisam ni ja, ali izađem na terasu pa odatle vidim Slaviju. Oh, pa vi ste muzicki usluzeni around the clock, gospoja.
December 23, 20204 yr Author Anketa u caletovom Domu, glasalo oko 2/3 ljudi... 16-5 za vakcinu kad jednog dana bude aktuelna.U pitanju je rodbina ljudi koji su u Domu...
December 23, 20204 yr Više sam mislila na juče oko 7 sati uveče. Inače je u to doba, koliko prekjuče, bla pustoš napolju.tachno tako. mere raspushtene, cao zdravo. josh samo ludi nestor da kaze pravo vreme da svi izadjemo napolje i zarazimo se!sent from bubamoto
December 23, 20204 yr Ministarka rada i socijalne politike Darija Kisić Tepavčević potvrdila je za portal Nova.rs da će se sutra vakcinisati Fajzerovom vakcinom protiv koronavirusa. Prenos na pinku...prvo uvod, razgovor u studiju..Žika Seljak, Lončar, Krlo, Ceca...sledi, live-vakcinacija iz kabineta DKT...Goca Uzelac intervju sa vakcinisanom...povratak u studio Ceca pesma...anketa slučajnih prolaznika na ulici šta msilsite o herojskom činu DKT...novi gosti...Sarapa, Brnaba, Čeda, Aca Lukas...live uključenje u predsedništvo, konfa...Včć uručuje kitu cveća DKT, grljenje...povratak u studio duet Ceca-Lukas...kraj.
December 23, 20204 yr 39 minutes ago, Apollo Creed said: Ministarka rada i socijalne politike Darija Kisić Tepavčević potvrdila je za portal Nova.rs da će se sutra vakcinisati Fajzerovom vakcinom protiv koronavirusa. Prenos na pinku...prvo uvod, razgovor u studiju..Žika Seljak, Lončar, Krlo, Ceca...sledi, live-vakcinacija iz kabineta DKT...Goca Uzelac intervju sa vakcinisanom...povratak u studio Ceca pesma...anketa slučajnih prolaznika na ulici šta msilsite o herojskom činu DKT...novi gosti...Sarapa, Brnaba, Čeda, Aca Lukas...live uključenje u predsedništvo, konfa...Včć uručuje kitu cveća DKT, grljenje...povratak u studio duet Ceca-Lukas...kraj. uticaj vakcine na lukasa ce biti od velike koriste istrazivacima
December 23, 20204 yr Quote Vakcinu protiv korona virusa prvi će sutra primiti korisnici domova za stare u Beogradu i Novom Sadu. Vakcini će primiti i premijerka Ana Brnabić i ministarka dr Darija Kisić Tepavčević, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Prvi građani će Fajzerovu vakcinu, koja je juče stigla u Srbiju, primiti sutra u 11 sati. Takođe, sutra će se na Instititu "Torlak", protiv korone vakcinisati premijerka Srbije Ana Brnabić i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Darija Kisić Tepavčević. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=23&nav_category=12&nav_id=1785183 Kamo odobrenje ALIMS-a? Edited December 23, 20204 yr by vememah
December 23, 20204 yr Quote “Milorad Dodik je u Banjaluci. Mi smo juče poslali ekipu naših lekara na čelu sa Goranom Stevanovićem. Pratimo u svakom trenutku”, rekao je Vučić Poslao tim lekara za jednog Dodika u drugu državu, a ovde ide ko zna koliko pacijenata na jednog lekara u kovid bolnicama...