December 22, 20204 yr Tužno ružni apdejti... Jutros mami padne saturacija na 84... Zovem hitnu, opet na Infektivnu. Stigli tačno u 13h, na pregled u 17.30, odredili da je za hospitalizaciju, KBC Zvezdara, sanitetski transport je prevezao u - pazi sad - tačno 21.30 su stigli. Dakle mama je ležala na onim nosilima sa točkovima tačno osam i po sati. U samoj ambulanti su bili samo teški slučajevi, koji ne mogu da stoje. Svi ostali su isterani napolje. Što se težih slučajeva tiče, tu unutra je konstantno bilo oko dvadeset ljudi, od toga 5-6 na nosilima, ostali na stolicama. Većina je na kiseoniku, kašljanje, krljanje, davljenje, većina bukvalno jedva da je svesna, oni na stolici jedva sede. Scene iz pakla doslovce. Istpred je bilo možda 60-70 ljudi, što je opet značajno smanjenje u odnosu na stanje od pre šest dana. Dakle, ipak kriva pada donekle.
December 22, 20204 yr mozda kriva i pada ali signal za raspushtanje je dat. a znate da sam ja blagonaklona prema narodima nachelno, da tvrdim da se mere poshtuju, da su ljudi, bar koliko ih ja vidim, itakoto. e pa ne poshtuju se vishe idemo na to da ja nisam u pravu. 4ti put sent from bubamoto
December 23, 20204 yr Ko zakonski (dakle ne ulazim u praksu, nego na papiru) donosi konačne odluke oko mera? Predsednik države?
December 23, 20204 yr Stos tice kafica vidim sinoc i preksinoc u setnji psa, susedni kafic dupke pun Nije to tolko bitno koliko ovo bubino dat je signal da je "najgore proslo,ajmo se malo opustiti" i to se oseti i mimo kafana(a mozda i zbog katolickog bozica, i novw god kupovine, pokloni) Edit,da, vlada odlucuje, znaci brnabs, znaci vucic,a na sugestije prdeza iz pks Edited December 23, 20204 yr by InvisibleLight
December 23, 20204 yr mislim da se prdez iz pks samo protura kako bi odluke imale kao neki prizvuk struchne utemeljenosti, blistavi umovi rachunovodstva itakoto. naravno, praktichno odluchuje on, a ona zgodno maskira situaciju, da kao.naravno da je dat signal, ne kao da je neko rekao, nego ta kombinacija oprechnih odluka, neodluchnosti i ischekivanja vec koji put kulminira na potpuno isti nachin. rezultuje da se ljudi svadjaju da sednu pored nekog u busu ili prave red unutar poshte jer "mere su ukinute".potrebno je samo da se ukinu mere da random neko oseti potrebu da ti se nabije u vrat u redu za bilo shta sent from bubamoto
December 23, 20204 yr Čim je data naznaka da je "najgore prošlo" , Beograd je oživeo, pa je i popodne moguće videti mnogo više ljudi na ulicama, a ne samo usamljene šetače pasa i značajno više automobila na ulicama.
December 23, 20204 yr Ma perverznjaci se prosto igraju nama i uživaju u tome. A majmun radi što majmun vidi, i kod sebe mogu da prepoznam taj nagon. Sretnem pre par dana prijatelja na ulici i krenemo da pričamo (doduše na pristojnoj udaljenosti), shvatim da nisam stavio masku. Onda takodje shvatim da je nisam stavio jer je ni on nije stavio, pa mi bezveze. A on možda razmišlja identično kao ja. Dakle zakon, uredbe, mere, sprovodjenje, sankcionisanje. Edited December 23, 20204 yr by Caligula
December 23, 20204 yr 29 minutes ago, Caligula said: Ma perverznjaci se prosto igraju nama i uživaju u tome. A majmun radi što majmun vidi, i kod sebe mogu da prepoznam taj nagon. Sretnem pre par dana prijatelja na ulici i krenemo da pričamo (doduše na pristojnoj udaljenosti), shvatim da nisam stavio masku. Onda takodje shvatim da je nisam stavio jer je ni on nije stavio, pa mi bezveze. A on možda razmišlja identično kao ja. Dakle zakon, uredbe, mere, sprovodjenje, sankcionisanje. Ne znam što uopšte neko i obraća pažnju na to što oni govore, ništa bitno ni pametno neće saznati. Valjda je za ovih skoro godinu dana svako naučio šta treba da radi/kako da se ponaša, a ako nije ni neće.
December 23, 20204 yr 53 minutes ago, Arkadija said: Čim je data naznaka da je "najgore prošlo" , Beograd je oživeo, pa je i popodne moguće videti mnogo više ljudi na ulicama, a ne samo usamljene šetače pasa i značajno više automobila na ulicama. niko ne misli da je, chak i ako je najgore proshlo, samo druga strana, desno od maksimuma, potpuno identichna levoj strani. isto strashno kao i leva strana, potpuno isto, samo sa drugim ochekivanjem. 18 minutes ago, Time Crisis said: Ne znam što uopšte neko i obraća pažnju na to što oni govore, ništa bitno ni pametno neće saznati. Valjda je za ovih skoro godinu dana svako naučio šta treba da radi/kako da se ponaša, a ako nije ni neće. bukvalno.
December 23, 20204 yr Author Info iz caletovog Doma od pre par minutaPostovane porodice, potrebno je da dostavimo preliminarne podatke ko je zainteresovan za vakcinu protiv virusa Covid.Napominjem,dobili smo takav dopis ,bez informacija kad bi bilo,cija je vakcina,nezeljeni efekti itd.Hvala na razumevanju.Inace u Domu ima zarazenih, par je I hospitalizovano...
December 23, 20204 yr Just now, Milosh76 said: sad kad je sve prošlo kako je prošlo da li možeš da pretpostaviš gde i kako si fasovao virus, pošto to očito nije bila zanemarljiva količina obzirom na razvoj bolesti kod tebe