December 21, 20204 yr 1 hour ago, Jumanji said: Znači mnogi zabranili letove iz GB, mi jutros jedan iz Londona, popodne drugi iz Londona, pa naravno, ko onomad iz Milana do sredine marta avio saobracaj nesmetano tekao i to prestali letovi tada za Srb zato sto su Italijani sami spustili sve avione. Dobro de rekla Brnabička da će da se raspita kod Evrope™ kako su oni to uradili (?) Tipa da uzme mustru, jer ne moze tek tako da se kaze "letovi iz GB vise ne slecu na Nikolu Teslu" sigurno ima neki nemusti avionsko/aerodromski govor kojim odluka stupa na snagu.
December 21, 20204 yr 45 minutes ago, arkonada said: Jel' ovi ludaci samo ganjaju pare koje im trebaju očigledno ili i uživaju u svemu ovome, pošto oni vole sve nenormalne situacije? Nešto mi izgledada bi oni voleli da ovo traje i traje. Pazi, kada bi bili sigurni da ih nece koštati vlasti oni bi bukvalno kupili najudobnije fotelje, seli u počasnu ložu koloseuma i razradjivali situaciju po Srbiji, uvedi kovid ovamo, smanji antibiotike tamo, ne daj Valjevskim lekarima i sestrama ove nedelje opremu hahahaha, smejali se npr. kada neko umre nespretno, otvorili kovid kladionice, pelcovali bi se Pfizerom na tri meseca (oni to vec zapravo i rade), izglasavali bi uredbe da mora da se danas nose roze maske a sutra crvene, sve njihov uvoz, sve 10X skuplje, zalivali bi se sampanjcem nad razvaljenim zdravstvom i državom ozareni, srećni kao deca. Ne zezam se, bukvalno bi tako bilo. Pa pogledaj samo kakve žurke prave žeks i DJV, otprilike bi tako izgledalo bahaćenje kada bi narod bio baš 100% tup. Sad je samo 90%tup pa moraju da paze i da se foliraju jbg. Najgori smo ološ zapatili, a sve mi se čini da smo ga i zaslužili. Edited December 21, 20204 yr by Caligula
December 21, 20204 yr Kombinatu zinulo dupe za pare. Nije se objavilo zvanicno, a oni vec poslali cirkularni mejl kako se radi veceras do 8 sati. Radili danas ljudi smene od po 11 sati. I najmucniji osecaj kad obavestavas ljude, u pogledu im vidis ogorcenje, a nemas sta da odgovoris ili preduzmes. Dabogda rodili i zorodili i na remdesivir potrosili, jebem vam mater maloumnu.
December 21, 20204 yr Da, baš čudno, kada su bile donesene restriktivne mere trebalo je par dana da počnu da važe ali obrnuto istoga dana. Ma zabole njih za ljude da li su bolesni,da li leče, da li treba da rade i zarađuju, sve je to ista gamad za njih.
December 21, 20204 yr U petak popodne 101% sam siguran da ce jos da olabave za isti dan i dozvole vikend. Isto tako ne dao bog da ljudi mogu da planiraju jednu celu sedmicu.
December 21, 20204 yr Ja se cudim da se medicinari ne bune jbt, ne mislim pojedinci no ono, spontano da im pukne film
December 22, 20204 yr 10 hours ago, Caligula said: Ja se cudim da se medicinari ne bune jbt, ne mislim pojedinci no ono, spontano da im pukne film Kad god su se iz nekog razloga bunili doktori, pa su zbog toga protestvovali na trotoaru ispred Vlade , digla se i kuka i motika protiv nnjih, isto tako i protiv opravdanih protesta nastavnika. Ali kada su onomad taksisti blokirali nedeljama ceo grad , niko ni da kaže slovce. Dakle, zašto da se bune, kada bi istog trenutka bili uvaljani u govna i kaljužu?
December 22, 20204 yr 23 minutes ago, Jumanji said: Quote “Svako ko je ležao na kovid odeljenju mora se voditi kao pacijent od kovida, a bez obzira na to da li je pre toga imao druge bolesti, evidentno je da je preminuo od kovida. Pacijent može da ima i karcinom, ali taj čovek ima pravo na još dva meseca života, ili godinu dana, možda i pet godina, što bi imao da nije bilo kovida“, napominje naš sagovornik.
December 22, 20204 yr ja poznajem razne ljude koji su mislili i/ili osecali potrebu da urade neshto kako treba, u raznim resorima.sent from bubamoto
December 22, 20204 yr 8 minutes ago, Arkadija said: Kad god su se iz nekog razloga bunili doktori, pa su zbog toga protestvovali na trotoaru ispred Vlade , digla se i kuka i motika protiv nnjih, isto tako i protiv opravdanih protesta nastavnika. Ali kada su onomad taksisti blokirali nedeljama ceo grad , niko ni da kaže slovce. Dakle, zašto da se bune, kada bi istog trenutka bili uvaljani u govna i kaljužu? Ma zbog sebe da se bune, jebes podrsku (btw. mislim da bi ih vecina gradjana podrzala, bez obzira na ttrenutnu percepciju stvari). Pitam se prosto zbog svog sranja u koje ih drzava uvaljuje, kako im ne pukne flm.
December 22, 20204 yr 3 minutes ago, Caligula said: Ma zbog sebe da se bune, jebes podrsku (btw. mislim da bi ih vecina gradjana podrzala, bez obzira na ttrenutnu percepciju stvari). Pitam se prosto zbog svog sranja u koje ih drzava uvaljuje, kako im ne pukne flm. Verovatno je apatija glavni razlog.