December 13, 20204 yr Ne bih da mesam™, ali vrlo je mucno citati ovakvu raspravu dvoje ljudi koje veoma postujes onoliko koliko se mogu postovati ljudi koje licno ne poznajes. Nekako iz svih ovih godina zakljucujem da ste oboje ljudi koji su aktivno radili i zrtvovali se za nesto bolje od ovog sto nam se dogadja, pa je stoga jos mucnije.
December 13, 20204 yr 2 minutes ago, radnik said: Pa realno zvuci i cita se 'crko dabogda, daleko ti lepa kuca' 😀 Zaista? Nije mi to bila namera.
December 13, 20204 yr Ljudi, ajmo stvarno malo lakše. Razumem svaki ugao gledanja koji sam video na prethodnih desetak strana ali previše je nervoze. I to razumem, najmanje što čovek može da uradi u ovakvoj situaciji je da se iznervira, ali da probamo da pišemo polako i staloženo ako je ikako moguće.
December 13, 20204 yr 2 hours ago, pt 2.0 said: ja uopšte nisam nadrkana, da parafraziram dritana. nego te zaista niko ništa nije pitao, nepotrebno ulećeš u komunikaciju nepotrebnim savetom. Što bi ti rekla, sestro, a ko je tebe pitao za mišljenje, pa si ga opet rekla? Njega su mnogo puta i pitali. Ko si ti da određuješ šta je potrebno, a šta ne? Ako ti se ne čita ono što on piše ne moraš da čitaš. Čitaće koga zanima. Umesto toga ti bi da uvodiš cenzuru. Da se ne širi panika i remetijavni red i mir.
December 13, 20204 yr 1 minute ago, Redoran said: Ljudi, ajmo stvarno malo lakše. Razumem svaki ugao gledanja koji sam video na prethodnih desetak strana ali previše je nervoze. I to razumem, najmanje što čovek može da uradi u ovakvoj situaciji je da se iznervira, ali da probamo da pišemo polako i staloženo ako je ikako moguće. ovde, tesko..
December 13, 20204 yr Ja sam alegrican na tu recenicu. Naslusao sam se iste od raznoraznih skotova. Otuda takva reakcija. Ostavljam mogucnost da nisi tako mislila, ipak te ne poznajem.
December 13, 20204 yr I ja sam, samo danas, cuo vise losih vesti. Pasovoj kevi juce roknuli valjda vise kiseonika (ko zna ko to daje) otrovali je kiseonikom, pisala/pricala nepovezano i sl. saturacija 73% sad je bolje. Druga prica, sestrin komsija 9-ti dan nesahranjen, valjda sutra itd.
December 13, 20204 yr Izludeli ste od Korone Ja ovde udjem jednom u nekoliko dana i zadrzim se samo na najpopularnijim postovima, a to je uglavnom steins ili statistika sa groblja kao i statistika uporedjivanja sa ostalim zemljama, gde su forumasi raskrinkali zvanicne brojke. Svaka cast statisticarima. I steinsa bih zamolio da nastavi da pise posle ovog blesavog napada, bas kao sto je to radio i do sada... Vecini ovde su njegove informacije znacajne.
December 13, 20204 yr Just now, desboj said: 😀 Ja guglo, postoji i stvarno utice na CNS, posto je slala neke nebuloze. Danas je bolje, kaze paso ' dobro je cim se zali ns hranu'
December 13, 20204 yr 13 minutes ago, duma said: Što bi ti rekla, sestro, a ko je tebe pitao za mišljenje, pa si ga opet rekla? Prvi bold - nisam ti sestra, i nemoj tako da mi se obraćaš. Drugi bold - ili namerno izvrćeš ono što sam napisala, ili ne umeš da čitaš. Nisam nigde sporila da neko iznosi mišljenje o nečemu što sam ja ili bilo ko drugi napisao, već da me, nepitan, savetuje o tome šta ja treba da radim. To su dve jako različite stvari. Mislim, morao bi zaista biti glup ko dupe pa da negoduješ zbog toga što neko iznosi mišljenje na diskusionom forumu. Ja nisam glupa, ne toliko svakako. Quote Ko si ti da određuješ šta je potrebno, a šta ne? Neko na čije pisanje si ti obratio previše pažnje. Ja smatram tako. I ja od Steinsa tražim ono iz bolda, kao jedan član foruma. Očigledno sam i jedini član foruma kojem je ono zasmetalo, te ne vidim čemu se toliko vas uzbunilo. EDIT. (ovo nije odgovor na tvoj post, nego ovima što ne razlikuju cenzuru od beskorisnih a emotivno štetnih pisanja): Nigde ne sporim da bilo ko treba da napiše kako realno stvari stoje u bolnicama i zdravstvenim centrima u Srbiji. Edited December 13, 20204 yr by pt 2.0
December 13, 20204 yr 4 hours ago, Forest said: koja je motivacija da se time uopšte bavite? Kako koja.Pa medicinske sestre.
December 13, 20204 yr Meni je, recimo, takodje to upalo u oci, ali nekako sam siguran da je to posledica granicne situacije, hodanja po ivici, fizicke i mentalne iscrpljenosti i naposletku ocajanja. Licno znam da coveku u tim momentima svasta pocne da se mota po glavi ili skace po jeziku, a da to licno ne misli ili definitivno tako ne postupa u realnosti.
December 13, 20204 yr 10 minutes ago, pt 2.0 said: Prvi bold - nisam ti sestra, i nemoj tako da mi se obraćaš. Takav stil obraćanja si ti uvela. 11 minutes ago, pt 2.0 said: Nisam nigde sporila da neko iznosi mišljenje o nečemu što sam ja ili bilo ko drugi napisao, već da me, nepitan, savetuje o tome šta ja treba da radim. To su dve jako različite stvari. Mislim, morao bi zaista biti glup ko dupe pa da negoduješ zbog toga što neko iznosi mišljenje na diskusionom forumu. Ja nisam glupa, ne toliko Ne vidim zašto bi se zabranilo i davanje saveta, pogotovu ako to nekog zanima. Svako ko nije glup ko dupe zna da savete ne mora ni da čita, a pogotovu ne da ih uvaži. Ti nisi glupa, a pogotovu nisi glupa kao dupe, pa slobodno preskoči njegove savete. Ne izigravaj komesara.