Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Litije ?

To je od danas. Vozili smo se taksijem u to vreme pa su stalno pričali preko njihovog radija da je oko Slavije neprohodno, a taksista reče da nešto protestvuju zbog potapanje one crkve ako je tačno

1 minute ago, Arkadija said:

Najsvežiji mogući, prošli su oko 14.30 preko Slavije, sa sve zastavama i pesmama. 

da, na prvu loptu mi je delovao kao fake pa sam zato izbrisao post

posle sam video ostale snimke i fotke

To su oni zeloti što obično idu subotom uveče i naprave haos po gradu. Sada su valjda iskoristili što nema nigde nikoga po ulicama pa ajd po danu da pevaju.

1 hour ago, steins said:

A veruj mi da bar još 20% medicinskih radnika misli isto.

Voleo bih da kažem da si skroman ali ne mogu.

Tih zilota subotom u poslednjih godinu dana nema vise od 20-30, ne znam ni zasto im se dozvoljavalo da blokiraju saobracaj u centru na sat vremena svake subote.

48 minutes ago, Tale said:

Gde to?

BG

Gledajući dešavanja u poslu i brojeve ™ mislim da nam preostaje jedno jedino ali drastično rešenje: kolektivna samoizolacija u trajanju od 10-14 dana.

Verujem da smo u suštini svi prokuženi i da se samo ovako može zaustaviti dalje kretanje virusa i propast zdravstvenog sistema. U konačnici je, bar ja tako mislim, veća ekonomska korist u slučaju da skoro svo stanovništvo ode na kolektivni odmor.

Za to vreme bi trebalo da rade samo hitne službe.

Edit:

@Haralampije

Ne čeka se mesec dana na kremaciju u Beogradu.

Edited by Tale

dobro, zelis li telefon od rodbine da proveris?

5 minutes ago, Tale said:

Gledajući dešavanja u poslu i brojeve ™ mislim da nam preostaje jedno jedino ali drastično rešenje: kolektivna samoizolacija u trajanju od 10-14 dana.

Verujem da smo u suštini svi prokuženi i da se samo ovako može zaustaviti dalje kretanje virusa i propast zdravstvenog sistema.

Ako smo svi prokuženi, čemu izolovanje?

Da se prekine krug.

Pa nema nikakvog kruga ni kruženja, ako smo svi prokuženi.

Ja uopšte ne verujem u tu priču o prokuživanju ali verujem u priču o najebavanju.

Danas je od korone preminuo i Vlado Teodorović, dekan Fakulteta veterinarske medicine. Mnogi profesori su takođe zaraženi.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.