Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Litije ?

To je od danas. Vozili smo se taksijem u to vreme pa su stalno pričali preko njihovog radija da je oko Slavije neprohodno, a taksista reče da nešto protestvuju zbog potapanje one crkve ako je tačno

1 minute ago, Arkadija said:

Najsvežiji mogući, prošli su oko 14.30 preko Slavije, sa sve zastavama i pesmama. 

da, na prvu loptu mi je delovao kao fake pa sam zato izbrisao post

posle sam video ostale snimke i fotke

To su oni zeloti što obično idu subotom uveče i naprave haos po gradu. Sada su valjda iskoristili što nema nigde nikoga po ulicama pa ajd po danu da pevaju.

1 hour ago, steins said:

A veruj mi da bar još 20% medicinskih radnika misli isto.

Voleo bih da kažem da si skroman ali ne mogu.

Tih zilota subotom u poslednjih godinu dana nema vise od 20-30, ne znam ni zasto im se dozvoljavalo da blokiraju saobracaj u centru na sat vremena svake subote.

48 minutes ago, Tale said:

Gde to?

BG

Gledajući dešavanja u poslu i brojeve ™ mislim da nam preostaje jedno jedino ali drastično rešenje: kolektivna samoizolacija u trajanju od 10-14 dana.

Verujem da smo u suštini svi prokuženi i da se samo ovako može zaustaviti dalje kretanje virusa i propast zdravstvenog sistema. U konačnici je, bar ja tako mislim, veća ekonomska korist u slučaju da skoro svo stanovništvo ode na kolektivni odmor.

Za to vreme bi trebalo da rade samo hitne službe.

Edit:

@Haralampije

Ne čeka se mesec dana na kremaciju u Beogradu.

Edited by Tale

dobro, zelis li telefon od rodbine da proveris?

5 minutes ago, Tale said:

Gledajući dešavanja u poslu i brojeve ™ mislim da nam preostaje jedno jedino ali drastično rešenje: kolektivna samoizolacija u trajanju od 10-14 dana.

Verujem da smo u suštini svi prokuženi i da se samo ovako može zaustaviti dalje kretanje virusa i propast zdravstvenog sistema.

Ako smo svi prokuženi, čemu izolovanje?

Da se prekine krug.

Pa nema nikakvog kruga ni kruženja, ako smo svi prokuženi.

Ja uopšte ne verujem u tu priču o prokuživanju ali verujem u priču o najebavanju.

Danas je od korone preminuo i Vlado Teodorović, dekan Fakulteta veterinarske medicine. Mnogi profesori su takođe zaraženi.