Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, namenski said:

Nije prosla jos pozivanje lekara i medicinskog osoblja pod zastavu :D, jednu pravu pravcatu mobilizaciju, pa da vidis onda cuda...

Setice se neko, a znam i ko :D, toga, verovatno pod parolom kada je Regan mogao kontrolore leta...

Ono, vuk sit, ovce nisu bas na broju, ali boze moj, korona, tako je u celom svetu...

A i dusu dalo da se namesti krivac - medicinari, ko ce drugi, jer mitm smo pricali, a oni...

Znaš šta će da se desi ako to urade? 

Haos neopisivih razmera!

Ja to iskreno jedva čekam, taman da mi pomognu da presečem i da konačno donesem odluku da odem iz državne službe a i iz ove proklete zemlje. A veruj mi da bar još 20% medicinskih radnika misli isto. A naš zdravstveni sistem ne može da priušti više ni gubitak od 2% medicinskog osoblja.

• Popular Post

Gledajte kakva je situacija trenutno - 

Zdravstveni radnici nemaju izolaciju - imaju naredjenje da rade dok ne raviju simptome. Nemaju ni retest - vraćaju se na posao čim im to stanje dozvoli

Po crvenim zonama rade i laboranti, rentgen tehničari, specijalizanti i lekari opšte prakse. 

Znači, nema više ko da radi. 

Nema ko ni da se prebaci sa drugih mesta, jer svako pomeranje sada dovodi do toga da se raspadne neki drugi sistem.

6 minutes ago, čekmeže said:

Ovo je zarazna bolest pa Darvinov princip baš i ne važi, nije ono sam pao sam se ubio.

Darvinov princip i te kako važi za ove što najpre na fejzbuku vrište o izmišljenom virusu i čipovanju, u prodavnici bez maske vrište o svojim građanskim pravima, na oproštaju od Džeja vrište na Adila - a onda doživljavaju "virus nije šala-čuvajte se ljudi-bio sam glup sada više nisam" prosvetljenje nakon što fasuju svoju dozu realnosti uz dodatni kiseonik. 

12 minutes ago, steins said:

Gledajte kakva je situacija trenutno - 

Zdravstveni radnici nemaju izolaciju - imaju naredjenje da rade dok ne raviju simptome. Nemaju ni retest - vraćaju se na posao čim im to stanje dozvoli

Po crvenim zonama rade i laboranti, rentgen tehničari, specijalizanti i lekari opšte prakse. 

Znači, nema više ko da radi. 

Nema ko ni da se prebaci sa drugih mesta, jer svako pomeranje sada dovodi do toga da se raspadne neki drugi sistem.

Ne bih se iznenadio da neko u vrhu drzave pita : Koliko je realno tesko da endokrinolozi, fizijatri i oftalmolozi nauce da intubiraju i prate cifre na resporatoru

24 minutes ago, steins said:

Danas 5k inficiranih...................na 13k testiranih!

Pobeda :fantom:

jedna od mnogih

I 330 na respitatorima.

Loma digresijica iz prve ruke : da je povecan broj sahrana, povecan je. Na kremaciju se ceka....pa prilicno. Pokojnica umrla od korone pre neki dan ce doci na red za kremaciju za mesec dana.Uzas 

Ubiće ih realnost, te vladare. Vidi se da nisu navikli. Ono kad pitaju 'pa majku mu, kolko je teško...', a ono nemoguće. Nije reka sam ne može nego stvarno ne može, nebitno ko je šta reka. Jebeno. 

Da parafraziram knjaza: Dok se vladar buni to je sve ok, kad zaćuti znaš je stvarno nezgodno. 

u skoli u kojoj sam radila do pre par godina, za 7 dana dvojica kolega odose... i gomila njih zarazena. ne znam sta se tamo desilo, ali je katastrofa.

10 minutes ago, Haralampije said:

Loma digresijica iz prve ruke : da je povecan broj sahrana, povecan je. Na kremaciju se ceka....pa prilicno. Pokojnica umrla od korone pre neki dan ce doci na red za kremaciju za mesec dana.Uzas 

Gde to?

Ko su sad ove budalcine i sta hoce? [emoji850]

Litija!!! Ojh

Pitanje da li je snimak svež, murija ne nosi maske.

Edited by vememah

...

Edited by kud u maglu Simoviću

Ipak izgleda da jeste svež, kod lika na nalogu gomila snimaka i fotki pri čemu neke nije on postavio.

15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

...

Najsvežiji mogući, prošli su oko 14.30 preko Slavije, sa sve zastavama i pesmama.