Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

I u prošlom zatvaranju je moglo da se ide kod doktora.

3 minutes ago, Forest said:

Ove što sada ne poštuju zdravorazumska pravila ponašanja možeš u pravila uterati samo policijskim časom, a onda pobuna. Govorim o tome šta je u ovim okolnostima realno sprovesti u ovom društvu - ja bih rekao da je ovo maksimum. Definitivno, u uz sprečavanje organizacija masovnih NG proslava, ali to valjda potpada pod postojeće mere.

spada i vrlo je jasno definisano vec sada, koliko sam ja shvatila. ali zlatibor i tijosav vec danima tuzno jadikuju nad sudbinom srpskog naroda i apeluju na svest i shto ste takvi kad vas molimo, pritom jasno i otvoreno podrazumevajuci i sugerishuci da ce za novu godinu sve biti trzishno i komercijalno za sve koji to pozele, bez ikakvih ogranichenja, a prigodno propraceno zgrazavanjem u blicu. shtavishe, moj utisak je da oni tachno znaju i garantuju da ce svega biti, bez ikakvih problema.

Edited by gospa buba

Just now, Arkadija said:

I u prošlom zatvaranju je moglo da se ide kod doktora.

Smelo je, ali nije radio prevoz. Ne mislim da će biti zabranjeno, nego otežano. A nisam ja protiv PČa, nisam ni za. Sve sam reko o tome šta mislim i više ništa ne priznajem makar me pekli na ražnju. 

Što se mene tiče, sve što pomaže lekarima sad ja sam za. 

Ukinuti odlaske na posao u svim džavnim organima do bar do 15 janura...

Ionako ne proizvode ništa, rade sporo, za mesec dana se ništa nece desiti...

I strogo zabraniti okupljanja za NG...

Budale koje ce da slave Nikolu, Jovana i Božiće kao da je sve ok, će već dovoljno usrati...

Dakle, ništa...

Ne mora nuzno biti u pitanju zatvaranje 00-24, vec ovaj tip mera koji imamo posle 17h, pojacan za mozda policijski cas 22-05, sprecavanje bilo kakvih vecih okupljanja cak i na otvorenom, dosledno sprovodjenje mera u supermarketima i slicno. Neka bude i samo nedelju dana, uz neko rastezanje mera u sledecoj nedelji, mozda se moze kupiti dragoceno vreme za period nakon toga.

• Popular Post

Ova država je davno prošla policijski čas i lokdaun i štagod. 

Gajeći debile od podanika sama je sebi skočila u stomak i oslabila se do mere da ne smeju da preuzmu kontrolu nad ovom situacijom /setite se letošnjih dogadjaja/. 

Zdravstveni sistem je otišao do vraga i sada jedino što mogu je da vojskom/policijom obezbede državne i zdravstvene ustanove jer će početi ispadi i anarhija. 

Na umiranje po bolnicama više niko ne obraća pažnju, sad je krenulo umiranje po kućama. Sledeće je umiranje po ulicama.

Podaci se friziraju na najrziličitije načine i nemojte im ič verovati jer nemaju veze s mozgom. 

Edited by steins

1 minute ago, steins said:

Podaci se friziraju na najrziličitije načine i nemojte im ič verovati jer nemaju veze s mozgom. 

Opet informatičari... :(

2 minutes ago, gospa buba said:

oni tachno znaju i garantuju da ce svega biti, bez ikakvih problema.

A od cega inace da nam raste bedepe sad kad kontinentalno dominiramo. 

Ja verujem da ce i ovo sa ulascima preko grane da rastegnu i pritisnu Dizni stab da odluku donese tek nakon Bozica..pa nek dodju braca Bugari, Kroasani i Slovenci i neka donesu svoje peneze tigru ekonomskom.

Taman ce se obradovati ekipe "Ja vise ne mogu ovo,hocu da zivim normalno" i  "Pocni da koristis mozak i saberi dva i dva, virus ne postoji" 

Jebo sam im mater oboma.

Danas 5k inficiranih...................na 13k testiranih!

Pobeda :fantom:

3 minutes ago, steins said:

Ova država je davno prošla policijski čas i lokdaun i štagod. 

Nije prosla jos pozivanje lekara i medicinskog osoblja pod zastavu :D, jednu pravu pravcatu mobilizaciju, pa da vidis onda cuda...

Setice se neko, a znam i ko :D, toga, verovatno pod parolom kada je Regan mogao kontrolore leta...

Ono, vuk sit, ovce nisu bas na broju, ali boze moj, korona, tako je u celom svetu...

A i dusu dalo da se namesti krivac - medicinari, ko ce drugi, jer mitm smo pricali, a oni...

24 minutes ago, Forest said:

Ja u suštini mislim da nikakve dodatne restrikcije u ovom trenutku nemaju nikakvog smisla i apsolutno ih ne prizivam. Epidemija sada već ima izvesan tok i verovatno se na to ide. Meni lično i mojoj porodici je jedino zaista bitna bila odluka da se zatvore škole. Što se tiče opraštanja i slavlja - neka radi Darvin, kome se slavi i oprašta u ovom trenutku - sam je izabrao. Jedina zaista tužna posledica jeste ubijanje u pojam zdravstvenih radnika, ali oni će to sasvim sigurno ispostaviti na naplatu ovom sistemu veoma uskoro, svojim konačnim odustajanjem od glumljenja normalnosti i odlaskom u društva koja će njihovu vrednost prepoznati i platiti.

Ovo je zarazna bolest pa Darvinov princip baš i ne važi, nije ono sam pao sam se ubio.

4 minutes ago, SNARC said:

A od cega inace da nam raste bedepe sad kad kontinentalno dominiramo. 

Ja verujem da ce i ovo sa ulascima preko grane da rastegnu i pritisnu Dizni stab da odluku donese tek nakon Bozica..pa nek dodju braca Bugari, Kroasani i Slovenci i neka donesu svoje peneze tigru ekonomskom.

Taman ce se obradovati ekipe "Ja vise ne mogu ovo,hocu da zivim normalno" i  "Pocni da koristis mozak i saberi dva i dva, virus ne postoji" 

Jebo sam im mater oboma.

pa nece niko doci, svi oni moraju ili da keshiraju pcr na povratku ili da sede 14 dana kod kuce. ni moji koji redovno dolaze nece doci, jer im se povratak ne isplati ni na jedan nachin.

1 minute ago, gospa buba said:

pa nece niko doci, svi oni moraju ili da keshiraju pcr na povratku ili da sede 14 dana kod kuce. ni moji koji redovno dolaze nece doci, jer im se povratak ne isplati ni na jedan nachin.

Jel to tako uvedeno vec..ili se samo prica da ce da uvedu ?

1 minute ago, gospa buba said:

Ni moji, ne znaju da li će roditelje posle zateći žive, ali prosto ne mogu. Treba se vrate posle.