Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Žaklina ulazi na baš zajeban teren.

Edited by Milošica

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Nemate pojma, gore je vazdušna banja i eksklava, nema kovida uopšte, ali jbg, niti ima smještajnih kapaciteta da tu cijela Srbija stane niti ta većina Srbije ima dovoljno neophodnih elemenata da bi gore nekako stigla. 

Mora ekipica da se zabavlja. Jebes kovid. Jebes drzavu.

zar nije ajfonka u apsu zbog organizovanja prostitucije, kako na kopu sad?

Pa mora neko da organizuje.

Onaj neki u evropi politicar popio neke penale kada su ga uvatili da je u restoranu ostao 5 minuta duze od merama propisanog.

Nikada ovo poljanche nece postati Drzava, sa sve kopaonikom.

1 hour ago, InvisibleLight said:

zar nije ajfonka u apsu zbog organizovanja prostitucije, kako na kopu sad?

pa pustilo je do presude

Danas sam dobio obaveštenje da se za smeštaj preminulih koristi i kapela na Novoj Bežaniji (onaj kompleks kod Kvantaša koji nikada zvanično nije počeo sa radom).

Očigledno je kapela u Deligradskoj postala premala za ovaj obim posla.

1 hour ago, renne said:

pa pustilo je do presude

random felatio i eto ga 

Eh kd bi imao ko da pita KŠ zašto je smanjen broj testiranja

Sent from my iPhone using Tapatalk

A hoće Konara da testira direkt na granici sve koji uđu u Srbiju, kaže etooo rešeeenjaaaa

inače današnji brojevi 6557/56, ali mnogo manje testiranih

2 minutes ago, renne said:

A hoće Konara da testira direkt na granici sve koji uđu u Srbiju, kaže etooo rešeeenjaaaa

inače današnji brojevi 6557/56, ali mnogo manje testiranih

Pa da. Procenat pozitivnih danas 41%. Da je testirano 22000 ko pre neki dan, to bi bilo oko 9 hiljada pozitivnih. 

8209 u bolnicama i 283 na respiratorima

BeDePe JEBIGA

Znaci nema razloga nadati se padanju broja zarazen8h/hospitalizovanih/...do daljnjeg

To ce ocigledno biti kad broj ljudi s antitelima bude toliki sa igra vidnu ulogu u smanjenju transmisije, u mere, himere i ostale fantazije tzv kriznog staba i tzv drzave se ne vredi uzdati

Background Picker
Customize Layout