Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

6 minutes ago, namenski said:

Imas li, onako odoka, visinu te tako ostro odrezane cene?

Zajebi zaključavanje.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 minutes ago, namenski said:

CG ga ima, od pre neki dan smaknut sa 21.00 na 19.00...

Postuje se koliko znam i to bez znacajnijeg roptanja.

A lupanje u serpe je simulacija slobode, bas kao i protesti protiv uvodjenja policijskog casa ili cak potpune zabrane.

Zato što prethodni PČ u Crnoj Gori nije bio korišćen da se bolesni predsednik izdrkava po sluđenom narodu (šta god mislio o Milu on nije iz te serije) tipa 'smisliću vam još nešto gore'. U Crnoj Gori je drugačije ludilo u igri i nije uporediva situacija.

Ja mislim da svi premijeri i predsjednici u Evropi nisu zajedno skupili minuta oglašavanja na TV povodom kovida koliko ovaj naš bolesnik. 

1 minute ago, ronin said:

Zajebi zaključavanje.

Nisam te to pitao: reci cenu?

Just now, Anonymous said:

Zato što prethodni PČ u Crnoj Gori nije bio korišćen da se bolesni predsednik izdrkava po sluđenom narodu (šta god mislio o Milu on nije iz te serije) tipa 'smisliću vam još nešto gore'. U Crnoj Gori je drugačije ludilo u igri i nije uporediva situacija.

Nema u sadasnjoj situaciji nikakve svrhe potezati miloa/vucica: radi se jednostavno o prostim elementima koje si i sam pomenuo - manjina koja ne postuje mere je opasna, smrtonosna po vecinu, vlast(i) su nesposobne da sprovedu bilo kakve osim najprimitivnijih mera poput zakljucavanja, a i za tako nesto se prostor suzava bukvalno iz sata u sat...

To sto situacija nije uporediva i sa cime se slazem, Srbiju ne vadi iz govana u koja se uvalila ili, tacnije, u koju je uvaljena.

1 minute ago, namenski said:

Nema u sadasnjoj situaciji nikakve svrhe potezati miloa/vucica: radi se jednostavno o prostim elementima koje si i sam pomenuo - manjina koja ne postuje mere je opasna, smrtonosna po vecinu, vlast(i) su nesposobne da sprovedu bilo kakve osim najprimitivnijih mera poput zakljucavanja, a i za tako nesto se prostor suzava bukvalno iz sata u sat...

To sto situacija nije uporediva i sa cime se slazem, Srbiju ne vadi iz govana u koja se uvalila ili, tacnije, u koju je uvaljena.

Moguće je da si u pravu i da će na kraju tako da se završi čitava priča. Ali platićemo ogromnu cenu, ostaćemo bez privrede koja je jedva i ovo do sad nekako preživela.

6 minutes ago, James Marshall said:

Ja mislim da svi premijeri i predsjednici u Evropi nisu zajedno skupili minuta oglašavanja na TV povodom kovida koliko ovaj naš bolesnik. 

Normalni politicari se bore protiv korone zato sto je epidemija i ljudi umiru a njihov je posao da se time bave. Ovaj mora svaki put kad uradi bilo sta, ili cak i kad ne uradi nista, da nam "objasni" koliko je on licno doprineo, sta je sve uradio i kakvu nam uslugu cini time sto se uopste bavi i svojim poslom ali i poslovima svih svojih saradnika koje je zakitio funkcijama ovako nesposobne. Reality politika, on da moze i da to ne bi bilo tesko brukanje, neka od televizija sa nacionalnom frekvencijom bi ga prenosila od ulaska u kabinet do odlaska na spavanje. On ima potrebu da se pricaju bajke o njemu non-stop jer duboko u sebi zna da je nepotrebni i nesposobni nikogovic, nije mu dovoljno to sto se okruzio klimoglavcima nego mora i druge da ubedjuje da vredi nekom kurcu.

1 minute ago, Anonymous said:

Moguće je da si u pravu i da će na kraju tako da se završi čitava priča. Ali platićemo ogromnu cenu, ostaćemo bez privrede koja je jedva i ovo do sad nekako preživela.

Svestan sam toga, ali to je klackalica koja vucicu i tevabiji daje, ostavlja beskrajan prostor za manipulaciju i vadjenje: ako sve zatvori, a ekonomija rikne imace izgovor tipa 'trazili ste - gledajte sta vas je snaslo', ako ne zatvori imace izgovor tipa 'umiralo se, ali je zato ekonomija pretekla...'

A izmedju te dve krajnosti moze da lavira do u beskraj, sve cekajuci da se stvari rese same od sebe i pustajuci da se drustvo iscrpljuje diskusijamatm poput ove, bacajuci koske u obliku racnih KŠ, Nestorovica i pustajuci gradjanstvo da se glozi...

Setio sam se, pa da primetim da su ta dva kafića isto ovo radila i u vreme prethodnog PČ-a, verovatno ih drže neki nedodirljivi, tako da makar u ovom slučaju PČ neće biti od neke koristi.

Pa nece uvesti PČ da mu ne bi opao rejting. Fokus grupe rade.
-
Sad su i vakcinu pronasli i to je to. Ako su lekari 9 meseci izdrzali, izdrzace jos 9 do vakcinacije. Podelice im jos po 10000 din. i sve ok. Vazno je da ne pukne ski sezona. A par hiljada mrtvih , pa jbga, cena ekonomskog prosperiteta, da ne kazem tigra. Kad su radikali gledali broj mrtvih? Sve za srbiju( moj dzep). Krivicu cemo da svalimo na neodgovorne pojedince, glumce nepatriote, opoziciju i sbb. Dobicemo i sledece izbore.
--
Ovako nekako razmisljaju.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

5 hours ago, April said:

Jebo sam mater i državi i Lidlu

Pozatvaraše koješta, ali tamo ne sme da se ograniči broj ljudi u objektu. Jedni drugima na mozgu

Smanjili su broj kolica a bez njih ne mozes da udjes.

1 minute ago, Блок_64 said:

Smanjili su broj kolica a bez njih ne mozes da udjes.

Primetio sam to u petak i pomislio kako je zapravo genijalna mera.

4 hours ago, steins said:

Broj mrtvih nije realan u smislu da postoje instrukcije da se COVID kao uzrok smrti izbegava po svaku cenu - to ide do te mere da u pojedinim ustanovama postoje posebno zadužene osobe za unošenje podatka jer većina lekara odbija da potpiše naštelovane umrlice.

ovo je pretpostavljam iz prve ruke ?

Tako je bilo i u aprilu

pa to oni tako reshavaju. sve i oduvek. ako necesh ti, ima ko ce.

Edited by gospa buba

Just now, gospa buba said:

pa to oni tako reshavaju. sve i oduvek. ako necesh ti, ima ko ce.

Ma pomeri se zarez, i sve može...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.