Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Olivera Bećković je izuzetno nevaspitana i bezobrazna izfolirana stoka. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Žena se zove Olja.

6 minutes ago, dùda said:

Žena se zove Olja.

Znam, i baš me boli dupe. Ja je zovem kako ja hoću

9 minutes ago, steins said:

Olivera Bećković je izuzetno nevaspitana i bezobrazna izfolirana stoka. 

Olja Wrong Point, oduvek bila.

Šta, sad otkrivate toplu vodu? Ima ona i boljih momenata od svog standardnog bezobrazuka.

A u paralelnom univerzumu, Čanak ne nosi masku u studiju jer ima temperaturu pa se testirao pred emisiju i ima dokaz da je negativan...

Doktorka naravno ništa na sve to, skinula na kratko i ona svoju da pozdravi gledaoce.
Bizon valjda ionako ne veruje, možda je ovo dobra prilika da se uveri. 
:fantom:

Edited by mraki

3 minutes ago, mraki said:

A u paralelnom univerzumu, Čanak ne nosi masku u studiju jer ima temperaturu pa se testirao pred emisiju i ima dokaz da je negativan...

Doktorka naravno ništa na sve to. 
Bizon valjda ionako ne veruje, možda je ovo dobra prilika da se razuveri. 
:fantom:

:blink:

:covid19:

Ne bih da neodgovorno širim neprijatne vesti, ali - imamo li način da ovo dole proverimo?

pa bitno da imamo

2 hours ago, Forest said:

Inače, pošto si profesionalno upućen u temu, javi nam ako/ kad krenu da muljaju i sa ovim listama na sajtu beogradska groblja, da ne gubimo vreme na statistiku. Ne bi me iznenadilo da neki napredni mozak dođe i na tu ideju.

Oksimoron.

,,,,,,,

Edited by dvb-t manijak

1 hour ago, vememah said:

271 pacijent za dva i po dana primljen u Batajnicu. Planirani kapacitet završene bolnice je 930 mesta, od toga 250 na intenzivnoj.

https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/942624/pritisak-ogroman-adzic-vukicevic-kovid-bolnici-batajnici-petka-primljen-271-pacijent

moj prijatelj je iz Mladenovca prošle noći premešten u bolnicu u Batajnici, od sutra  je četvrta nedelja bolničkog lečenja i nije mu se stanje pogoršalo, Zašto je premešten  ne zna baš sem ako nije da se Mladenovac rastereti

Background Picker
Customize Layout