December 6, 20204 yr 6 minutes ago, dùda said: Žena se zove Olja. Znam, i baš me boli dupe. Ja je zovem kako ja hoću
December 6, 20204 yr 9 minutes ago, steins said: Olivera Bećković je izuzetno nevaspitana i bezobrazna izfolirana stoka. Olja Wrong Point, oduvek bila.
December 6, 20204 yr Šta, sad otkrivate toplu vodu? Ima ona i boljih momenata od svog standardnog bezobrazuka.
December 6, 20204 yr A u paralelnom univerzumu, Čanak ne nosi masku u studiju jer ima temperaturu pa se testirao pred emisiju i ima dokaz da je negativan... Doktorka naravno ništa na sve to, skinula na kratko i ona svoju da pozdravi gledaoce. Bizon valjda ionako ne veruje, možda je ovo dobra prilika da se uveri. Edited December 6, 20204 yr by mraki
December 6, 20204 yr 3 minutes ago, mraki said: A u paralelnom univerzumu, Čanak ne nosi masku u studiju jer ima temperaturu pa se testirao pred emisiju i ima dokaz da je negativan... Doktorka naravno ništa na sve to. Bizon valjda ionako ne veruje, možda je ovo dobra prilika da se razuveri.
December 6, 20204 yr Ne bih da neodgovorno širim neprijatne vesti, ali - imamo li način da ovo dole proverimo?
December 6, 20204 yr https://nova.rs/vesti/drustvo/ventilatori-iz-batajnice-u-rusiji-zabranjeni-zbog-pozara/ ventilatori su, reklo bi se, respiratori
December 6, 20204 yr 2 hours ago, Forest said: Inače, pošto si profesionalno upućen u temu, javi nam ako/ kad krenu da muljaju i sa ovim listama na sajtu beogradska groblja, da ne gubimo vreme na statistiku. Ne bi me iznenadilo da neki napredni mozak dođe i na tu ideju. Oksimoron.
December 6, 20204 yr 1 hour ago, vememah said: 271 pacijent za dva i po dana primljen u Batajnicu. Planirani kapacitet završene bolnice je 930 mesta, od toga 250 na intenzivnoj. https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/942624/pritisak-ogroman-adzic-vukicevic-kovid-bolnici-batajnici-petka-primljen-271-pacijent moj prijatelj je iz Mladenovca prošle noći premešten u bolnicu u Batajnici, od sutra je četvrta nedelja bolničkog lečenja i nije mu se stanje pogoršalo, Zašto je premešten ne zna baš sem ako nije da se Mladenovac rastereti