December 6, 20204 yr 6 minutes ago, namenski said: Imas li, onako odoka, visinu te tako ostro odrezane cene? Zajebi zaključavanje.
December 6, 20204 yr 3 minutes ago, namenski said: CG ga ima, od pre neki dan smaknut sa 21.00 na 19.00... Postuje se koliko znam i to bez znacajnijeg roptanja. A lupanje u serpe je simulacija slobode, bas kao i protesti protiv uvodjenja policijskog casa ili cak potpune zabrane. Zato što prethodni PČ u Crnoj Gori nije bio korišćen da se bolesni predsednik izdrkava po sluđenom narodu (šta god mislio o Milu on nije iz te serije) tipa 'smisliću vam još nešto gore'. U Crnoj Gori je drugačije ludilo u igri i nije uporediva situacija.
December 6, 20204 yr Ja mislim da svi premijeri i predsjednici u Evropi nisu zajedno skupili minuta oglašavanja na TV povodom kovida koliko ovaj naš bolesnik.
December 6, 20204 yr 1 minute ago, ronin said: Zajebi zaključavanje. Nisam te to pitao: reci cenu? Just now, Anonymous said: Zato što prethodni PČ u Crnoj Gori nije bio korišćen da se bolesni predsednik izdrkava po sluđenom narodu (šta god mislio o Milu on nije iz te serije) tipa 'smisliću vam još nešto gore'. U Crnoj Gori je drugačije ludilo u igri i nije uporediva situacija. Nema u sadasnjoj situaciji nikakve svrhe potezati miloa/vucica: radi se jednostavno o prostim elementima koje si i sam pomenuo - manjina koja ne postuje mere je opasna, smrtonosna po vecinu, vlast(i) su nesposobne da sprovedu bilo kakve osim najprimitivnijih mera poput zakljucavanja, a i za tako nesto se prostor suzava bukvalno iz sata u sat... To sto situacija nije uporediva i sa cime se slazem, Srbiju ne vadi iz govana u koja se uvalila ili, tacnije, u koju je uvaljena.
December 6, 20204 yr 1 minute ago, namenski said: Nema u sadasnjoj situaciji nikakve svrhe potezati miloa/vucica: radi se jednostavno o prostim elementima koje si i sam pomenuo - manjina koja ne postuje mere je opasna, smrtonosna po vecinu, vlast(i) su nesposobne da sprovedu bilo kakve osim najprimitivnijih mera poput zakljucavanja, a i za tako nesto se prostor suzava bukvalno iz sata u sat... To sto situacija nije uporediva i sa cime se slazem, Srbiju ne vadi iz govana u koja se uvalila ili, tacnije, u koju je uvaljena. Moguće je da si u pravu i da će na kraju tako da se završi čitava priča. Ali platićemo ogromnu cenu, ostaćemo bez privrede koja je jedva i ovo do sad nekako preživela.
December 6, 20204 yr 6 minutes ago, James Marshall said: Ja mislim da svi premijeri i predsjednici u Evropi nisu zajedno skupili minuta oglašavanja na TV povodom kovida koliko ovaj naš bolesnik. Normalni politicari se bore protiv korone zato sto je epidemija i ljudi umiru a njihov je posao da se time bave. Ovaj mora svaki put kad uradi bilo sta, ili cak i kad ne uradi nista, da nam "objasni" koliko je on licno doprineo, sta je sve uradio i kakvu nam uslugu cini time sto se uopste bavi i svojim poslom ali i poslovima svih svojih saradnika koje je zakitio funkcijama ovako nesposobne. Reality politika, on da moze i da to ne bi bilo tesko brukanje, neka od televizija sa nacionalnom frekvencijom bi ga prenosila od ulaska u kabinet do odlaska na spavanje. On ima potrebu da se pricaju bajke o njemu non-stop jer duboko u sebi zna da je nepotrebni i nesposobni nikogovic, nije mu dovoljno to sto se okruzio klimoglavcima nego mora i druge da ubedjuje da vredi nekom kurcu.
December 6, 20204 yr 1 minute ago, Anonymous said: Moguće je da si u pravu i da će na kraju tako da se završi čitava priča. Ali platićemo ogromnu cenu, ostaćemo bez privrede koja je jedva i ovo do sad nekako preživela. Svestan sam toga, ali to je klackalica koja vucicu i tevabiji daje, ostavlja beskrajan prostor za manipulaciju i vadjenje: ako sve zatvori, a ekonomija rikne imace izgovor tipa 'trazili ste - gledajte sta vas je snaslo', ako ne zatvori imace izgovor tipa 'umiralo se, ali je zato ekonomija pretekla...' A izmedju te dve krajnosti moze da lavira do u beskraj, sve cekajuci da se stvari rese same od sebe i pustajuci da se drustvo iscrpljuje diskusijamatm poput ove, bacajuci koske u obliku racnih KŠ, Nestorovica i pustajuci gradjanstvo da se glozi...
December 6, 20204 yr Setio sam se, pa da primetim da su ta dva kafića isto ovo radila i u vreme prethodnog PČ-a, verovatno ih drže neki nedodirljivi, tako da makar u ovom slučaju PČ neće biti od neke koristi.
December 6, 20204 yr Pa nece uvesti PČ da mu ne bi opao rejting. Fokus grupe rade. -Sad su i vakcinu pronasli i to je to. Ako su lekari 9 meseci izdrzali, izdrzace jos 9 do vakcinacije. Podelice im jos po 10000 din. i sve ok. Vazno je da ne pukne ski sezona. A par hiljada mrtvih , pa jbga, cena ekonomskog prosperiteta, da ne kazem tigra. Kad su radikali gledali broj mrtvih? Sve za srbiju( moj dzep). Krivicu cemo da svalimo na neodgovorne pojedince, glumce nepatriote, opoziciju i sbb. Dobicemo i sledece izbore.--Ovako nekako razmisljaju.Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
December 6, 20204 yr 5 hours ago, April said: Jebo sam mater i državi i Lidlu Pozatvaraše koješta, ali tamo ne sme da se ograniči broj ljudi u objektu. Jedni drugima na mozgu Smanjili su broj kolica a bez njih ne mozes da udjes.
December 6, 20204 yr 1 minute ago, Блок_64 said: Smanjili su broj kolica a bez njih ne mozes da udjes. Primetio sam to u petak i pomislio kako je zapravo genijalna mera.
December 6, 20204 yr 4 hours ago, steins said: Broj mrtvih nije realan u smislu da postoje instrukcije da se COVID kao uzrok smrti izbegava po svaku cenu - to ide do te mere da u pojedinim ustanovama postoje posebno zadužene osobe za unošenje podatka jer većina lekara odbija da potpiše naštelovane umrlice. ovo je pretpostavljam iz prve ruke ?
December 6, 20204 yr pa to oni tako reshavaju. sve i oduvek. ako necesh ti, ima ko ce. Edited December 6, 20204 yr by gospa buba
December 6, 20204 yr Just now, gospa buba said: pa to oni tako reshavaju. sve i oduvek. ako necesh ti, ima ko ce. Ma pomeri se zarez, i sve može...