November 29, 20204 yr Svašta sam u životu video, ali da se lekarska struka ozbiljno međusobno pokolje još nisam. Drže se. Inače, Radovanović je (za razliku od Kona i Panića) priličan autoritet u ovoj oblasti. Edited November 29, 20204 yr by Anonymous
November 29, 20204 yr 29 minutes ago, Delija67 said: Glavna mera koju niko ne pominje, a koja bi imala najvise smisla je da se svim zaposlenima na svim radnim mestima dok traje epidemija odredjuje bolovanje u slucaju da imaju temperaturu, kaslju ili sline, bez obzira da li su testirani ili nisu i da im se dok su na bolovanju isplacuje 100% plata. Tako je bilo kod mene letos na poslu, receno nam je ako se ne osecamo dobro, imamo temp ili kontakt sa zarazenim, da se samo javimo da necemo doci i to je to, honorar ce biti kao da radimo, koliko god dana da odsustvujemo. Isto ako se desi u toku radnog dana, odmah idi kuci bice sve placeno. Ali to su ameri jebes ga. Sprcali smo za period jul-oktobar oko 5000 testova, imali smo 5-6 pozitivnih. Moglo se lako zloupotrebiti, ali nismo to radili, kod mene u sektoru niko nije izostao zbog toga ni jedan dan, mada si mogao lako to da iskoristis, samo javis telefonom da se ne osecas dobro, niko te ne proverava, samo da ne kacis fotke po instagramu kako partijas po zurkama jel
November 29, 20204 yr Pa nije on dete, vec mator Kon(j), znao je u sta se uvaljuje..ako i najebe,a sto je najgore, nece, sam pao sma s eubio..lepo mu bilo da prima orden...
November 29, 20204 yr Stvarno, napadamo tako cestitog i postenog coveka,a toliko zivota je spasao, bas smo nezahvalni
November 29, 20204 yr Možemo da bacimo ozbiljne pare da se Konu neće ništa ružno desiti u budućnosti. Ni u struci, ni van nje.
November 29, 20204 yr Ma jok, taj ce da gricka ogromnu penziju jos 30 godina minimum, boli ga..i jos orden dobio, dok lekari u kovid bolnicama dusu ostavljaju
November 29, 20204 yr 14 minutes ago, Misko said: Pa nije on dete, vec mator Kon(j), znao je u sta se uvaljuje..ako i najebe,a sto je najgore, nece, sam pao sma s eubio..lepo mu bilo da prima orden... Naravno. Samo ne treba biti ni glup pa dozvoliti da nam bace Kona da se zabavljamo a oni izvuku guzicu. Sto me ne bi zacudilo da se desi jer je ljudska glupost neizmerna.
November 29, 20204 yr to botovi mogu da popuse, ja vala ne..Kon je kriv za mnogo stosta, ali ko je glavni, znamo..
November 29, 20204 yr Just now, Misko said: to botovi mogu da popuse, ja vala ne..Kon je kriv za mnogo stosta, ali ko je glavni, znamo.. Druze, to ce i ovde mnogi da popuse, kamoli u sludjenoj i vazda nepismenoj srpskoj javnosti. Ako ni zbog cega drugog popusice jer ove druge ne mogu da dohvate pa da imaju na nekog da se istresu. To tirani rade od pamtiveka, izraz "zrtveni jarac" nije juce smisljen.
November 29, 20204 yr 9 hours ago, Conspirator said: Ako obiđeš popularne domaće mim stranice gde se okuplja omladina na instagramu videćeš da su oni još gori. Ili recimo u komentarima ispod Kesićevih/Njuz.net objava kad ih dirnu u powerslavlje. Najveći (jedini?) bunt je kad se dirne u svetilje, i ajde možda nekad za visinu školarine. Ne obilazim instagrame, fejsbuke i ostale tvitere, ali: Quote ‘’Народ који има овакву омладину, не мора да брине за своју будућност.‘’ Josip Broz Tito, često.
November 30, 20204 yr kakve, nprne znam. ali policijski chas u gluvo doba kad vec sad nemash ni kako ni gde da odesh je dosta besmislen. eventualno bi posluzio da progone nobles koji bi da se zabavljaju, ali chemu, oni ionako rade shta god hoce. nemam pojma. sent from bubamoto
November 30, 20204 yr 5 hours ago, gospa buba said: ne znam. ali policijski chas u gluvo doba kad vec sad nemash ni kako ni gde da odesh je dosta besmislen. eventualno bi posluzio da progone nobles koji bi da se zabavljaju, ali chemu, oni ionako rade shta god hoce. nemam pojma. sent from bubamoto inace, ova vlast je pozata upravo po tome da ne radi nista besmisleno