November 29, 20204 yr Bio danas po Ikei 2.5h u komadu. Kakve su sanse da sam pokupio neko zlo? KN 95 na licu sve vreme.
November 29, 20204 yr 2 hours ago, Friend said: Bio danas po Ikei 2.5h u komadu. Kakve su sanse da sam pokupio neko zlo? KN 95 na licu sve vreme. Zavisi koliko si se "druzio" s drugim posetiocima. Koliko sam mogao da procitam, verovatno ovde, procenat prenosa virusa preko tvrdih povrsina posredno, na nivou je statisticke greske.
November 29, 20204 yr Glavna mera koju niko ne pominje, a koja bi imala najvise smisla je da se svim zaposlenima na svim radnim mestima dok traje epidemija odredjuje bolovanje u slucaju da imaju temperaturu, kaslju ili sline, bez obzira da li su testirani ili nisu i da im se dok su na bolovanju isplacuje 100% plata. Uz to da se poslodavac kaznjava visokom kaznom ako se na radnom mesto zatekne neko ko ima temperaturu, kaslje, slini ili ima bilo koji simtom korone koji mi trenutno ne pada na pamet. Medju ljudima koje poznajem, a da su zarazeni od marta do danas blizu 100% posto je zarazeno na poslu ili od ukucana koji su se zarazili na poslu. Nocni policijski cas ne bi sluzio nicemu. Prosetajte negde uvece i necete zateci nigde nikoga.
November 29, 20204 yr mislim da su sada na stolu mnogo ozbiljnije opcije od nocnog zatvaranja. koje jeste besmisleno jer vec nema nikog.sent from bubamoto
November 29, 20204 yr 6 hours ago, Milošica said: Panić je to rekao i u oktobru nekoliko puta Mada možda i ubode sada... Ne mogu da se sad setim šta je bio odvalio letos i ostao živ. Ostao mi je jedino utisak da u njegove priče verujem kao u Konove.
November 29, 20204 yr 2 minutes ago, gospa buba said: mislim da su sada na stolu mnogo ozbiljnije opcije od nocnog zatvaranja. koje jeste besmisleno jer vec nema nikog. sent from bubamoto kakve, npr
November 29, 20204 yr 1 hour ago, harper said: Zavisi koliko si se "druzio" s drugim posetiocima. Koliko sam mogao da procitam, verovatno ovde, procenat prenosa virusa preko tvrdih povrsina posredno, na nivou je statisticke greske. Neki američki imunolog je rekao da je verovanoća kao da grom dva puta udari u istu kuću.
November 29, 20204 yr 5 minutes ago, Anonymous said: Ne mogu da se sad setim šta je bio odvalio letos i ostao živ. Ostao mi je jedino utisak da u njegove priče verujem kao u Konove. ume on nekad da lupi nesto, i Radovanovic prica jedno pa drugo, ipak, sa Konom profiterom ne bih pravio poredjenja...na stranu sto mi ide na nerve kasd Radovanovic od Kona pravi Robina Huda..lockdown izgleda sledi, sad kakav i kog obima.. Edited November 29, 20204 yr by Misko
November 29, 20204 yr Just now, Misko said: ume on nekad da lupi nesto, i Radovanovic prica jedno pa drugo, ipak, sa Konom profiterom ne bih pravio poredjenja... Ne bih Radovanovića stavljao u istu priču.
November 29, 20204 yr pa oni cesto zajedno gostuju zajedno i daju intervjue, panic i Radovanovic..i Radovanovic glumi djavoljeg advokata Konu.. Edited November 29, 20204 yr by Misko
November 29, 20204 yr Sad sam se setio, sredinom septembra (Panić) je imao histerični napad da se uvodi vanredno stanje. Od onda mu više ništa ne verujem. Radovanović nikad nije imao takve žute minute.
November 29, 20204 yr Epidemiolog Predrag Kon jeste jedno svetlo iz Štaba, jer je prvo potvrdio da nije bio zaštitne opreme, a sada da se podaci o preminulima od kovida 19 skrivaju, javnost sada treba da ga zaštiti i da mu omogući da dalje iznosi podatke o tome šta nas je sve ova vlast lagala, rekao je predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić u emisiji 360 stepeni. Moramo da kažemo da je Kon imao hrabrosti, složio se epidemiolog Zoran Radovanović. ovo je iz septembra inace.. Edited November 29, 20204 yr by Misko
November 29, 20204 yr To je njihovo tipično ponašanje, solidarnost struke. Ova klanica između Kona i Panića je veoma čudna za njih, ali izgladiće se ubrzo, ne sumnjam.
November 29, 20204 yr 12 minutes ago, Misko said: pa oni cesto zajedno gostuju zajedno i daju intervjue, panic i Radovanovic..i Radovanovic glumi djavoljeg advokata Konu.. Zato sto su obojica pametni ljudi, pametniji od Kona, koji shvataju da se vec neko vreme pravi teren da se sva krivica za fijasko koji trenutno prezivljavamo svali na Kona. Shvatio je to i gos'n sanitetski potpukovnik cim je krenuo da se izvlaci i da stalno ponavlja mantru o medicinskom delu KS koji misli drugacije od drugog dela, ali prekasno. Trebalo je od pocetka da zna istinu staru koliko je stara tiranija, da se sa tiraninom ne moze sedeti na dve stolice a da se ne najebe. Ako nista drugo mogao je da procita "Quo Vadis" i nauci nesto iz iskustva Neronovog arbitra elegancije Petronija.