Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, gospa buba said:

zashto mislish da su nocna vozila fizichki odvojena od dnevnih i samo tako chekaju svoju smenu? imash neki info/iskustvo? pitam zato shto ne znam.

Pretpostavljam da postoje odredjene procedure da odmaraju vozaci kako ne bi vozili 24 casova dnevno, sto automatski smanjuje broj vozila koja su na raspolaganju. Ovako bi se rad odvijao u dve umesto u tri smene i vise vozaca, samim tim i vozila, bi bilo na raspolaganju. Ne mislim da su fizicki odvojeni, verujem da ima vozila kao vozila koji vrte okolo around the clock, ali sva ta vozila neko mora da vozi.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

jasno. to nas u stvari vraca tamo gde nam je mesto, zaista, da vec vozi skoro svako ko moze.

opet, kad su posle proshlog lokdauna vratili prevoz, vratili su na ulicu bukvalno krsheve iz slobodana miloshevica, secam se tih autobusa, harmonike, na coshku kod zemuskog parka, ako stojish pozadi, prvo te na rupu lansira pola metra u vis, a onda zabaci na staklo u krivini :isuse: :lolol:

Edited by gospa buba

Sad sam video odgovor nekog naprdnjackog udjiguza Panicu i shvatio da je i mene uhvatio manir predlaganja gluposti ljudima koje boli kurac za bilo sta osim za lakiranje stvarnosti i izbegavanje odgovornosti. Nemaju oni vremena da se bave unapredjenjem organizacije bilo cega, jeftinije im je da lazu.

Javni prevoz se redukuje jer fali vozača. Samo u GSP Beograd nedostaje preko 120 vozača, na bolovanju su zbog COVID-19.

(rek'o vesić pre neki dan)

Edited by Tale

fali vozača, fali lekara, fali nastavnika, faliće vodoinstaltera, pekara, majstora za grejanje....biće dovoljno samo seratora, lezilebovića, mrsomuda, prodavaca magle......

harpere druže, dosta je bilo mlaćenja prazne slame, lepo si napisao malopre. ludaci su dobili mandat da razjebu sve živo. normalan svet može samo da se uzda u sebe samog. finito.

34 minutes ago, vememah said:

Sve što mu je rekao,stoji.

Ne razumem do kada će ljudi tom čoveku još davati kredit. Sve ih je odavno potrošio.

Običan dupeuvlakač vlasti bez morala i integriteta. A i po (često) potpuno kontradiktornim izjavama, reklo bi se da ni u struci nije bogznašta.

55 minutes ago, duma said:

U prevodu, odo ja da spavam, a vi se jebite. U junu ćemo da pravimo štrajk da nam ne smanje plate, pa ćemo na godišnji. Od avgusta ćemo da kukamo da nas ne cimaju.

Ako nekom padne na pamet da likovno postane izborni predmet i da ko hoće može da prati  online koga hoće, vrištaćemo da bez umetnosti nema života.

Iju, šta si reko?! Izbi me iz glave idi negde napi se. 

@gospa buba 

Ma kakva slava (ne znam ni na šta misliš, ali igram se ko da znam). Žena izgubila posao zbog onlajna (rekoh da je ona pratilac), ali sam srećom ja dobio neke narudžbine za crteže pa ću nas pokriti jedno mesec-dva dok se ne prekombinujemo. Uvek tako bude. Nije kinta problem, umetnici-bog-budale, nego ona je baš volela taj posao... Moram je negovati sad. I inače se svi moramo nekako negovati, solidarnost i to. A to sad uopšte neće biti lako.

Palata, Kita Telera. Sedim i crtam, šta bih ja drugo radio? Stigo neki dopis kao moramo da predajemo 45 minuta likovno (svaki predmet) u kameru dok traje svaki čas, svakom odeljenju istu priču (ustvari, po ovom rasporedu svakoj grupi). Možda ću sutra da idem na sednicu, a možda ću samo da kupim kokice i gledam kako se to urušava samo od sebe. Ja mogu da pričam 45 minuta, o čemu oćeš. Pitanje je ko može da sluša...

a viđu ovog nastavnika likovnog, i avatar promenio, zakamiflirao se :D

Dr Panić: Na ivici smo policijskog časa, iako nisam za to

“Protiv sam uvođenja policijskog časa, ali ako ova država nije bila u stanju da se pripremi adekvatno za treći talas epidemije, onda ova vlast treba da izađe pred građane i da kaže da je neophodno da izdrže zaključani 21 dan. Ja sam upoznat sa stanjem unutar sistema i vidim da smo na ivici zaključavanja”, rekao je za Nova.rs predsednik Sindikata lekara i farmaceuta, doktor Rade Panić.
10 minutes ago, dùda said:

Sve što mu je rekao,stoji.

Ne razumem do kada će ljudi tom čoveku još davati kredit. Sve ih je odavno potrošio.

Običan dupeuvlakač vlasti bez morala i integriteta. A i po (često) potpuno kontradiktornim izjavama, reklo bi se da ni u struci nije bogznašta.

igrokaz:

dobar policajac stručnjak- loš policajac stručnjak. a u suštini "stručnjak". u kriznom štabu.

davno sam rekao da svako, ama baš svako, kad navrši 65 treba da zaboravi na svoje zanimanje i struku i pozabavi se ličnim zanimacijama. isključivo i pod moranje. nije džabe zakon propisao 65. 

ja sam bio svestan toga, ovaj kon, mićun i direktor u lučanima nisu. zato su sada štetočine.

Panić je to rekao i u oktobru nekoliko puta :D

Mada možda i ubode sada...

Edited by Milošica

Greši Panić, ali svejedno to ne zavisi od njega. Nesposobna država treba da se povuče i da hvatanje u koštac sa epidemijom prepusti onima koji to znaju da rade.

On sad i ne tvrdi da ce ga nuzno uvesti, nego da bi trebalo..a jeste se izlajao u oktobru bespotrebno..sto je nikakav geh u odnosu na to sta se radi..

Edited by Misko

59 minutes ago, harper said:

Sad sam video odgovor nekog naprdnjackog udjiguza Panicu i shvatio da je i mene uhvatio manir predlaganja gluposti ljudima koje boli kurac za bilo sta osim za lakiranje stvarnosti i izbegavanje odgovornosti. Nemaju oni vremena da se bave unapredjenjem organizacije bilo cega, jeftinije im je da lazu.

Jedino što je mene spopalo čitajući dijareju tog mrvića jeste želja za nekontrolisanim nasiljem. Recimo, uživao bih posmatrajući kako izlaže svoje misli crnom grizliju u kavezu od 2x2 metra.

1 hour ago, djordje geprat said:

fali vozača, fali lekara, fali nastavnika, faliće vodoinstaltera, pekara, majstora za grejanje...

Al zato ne fali ljudi koji se bore za slobodu da ne nose maske i izlaze na splavove, jebes nastavnike, medicinare i industrijske radnike, ugostisteljska mafija mora sada da se stiti.

Majmun usao u tenak.

Edited by Caligula

Background Picker
Customize Layout