Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

15 minutes ago, Misko said:

hej!:mad::D

Ni o svojoj generaciji nemam bolje misljenje..ne brigaj :)

Prebrojali smo se taman tokom demonstracija pretprosle zime da vidimo koliko je mladih napredno..a koliko nezainteresovano ili clanova napredne stranke

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ma, salim se:D

1 minute ago, Haralampije said:

Kako da ne, to ce biti moguce tek kad Vulin uvedete reforme interneta kao u  S.Koreji :fantom:

Jebiga, znam da je utopija, ali - na stranu zabuna/moje neznanje oko citanja JMBG - sama pomisao da nema ni trunke bunta u generacijama o kojima pricamo je izistinski pa, nemam drugi izraz - uzasavajuca.

27 minutes ago, namenski said:

Hvala :) 

Donekle mi je ipak lakse, pomislih na cas da ako je moguce da neko rodjen 1996. bude onako zadrt, bahat i bezobrazan, spasa nam nema...

Dobro se drži, al' ne izgleda baš toliko mladoliko :tongue:

2 hours ago, ragasto said:

Samo - mrš napolje, i tuži nas. Od svih mesta, u Pošti je našao da se izdrkava...

uz "pokenjam ti se na potvrdu"

1 minute ago, djordje geprat said:

uz "pokenjam ti se na potvrdu"

Jebeni zilot koji, cenim svoje usluge rado naplacuje u evrima :piggy:

2 hours ago, SNARC said:

Sad na njivi bas i nema mnogo posla..do sada su verovatno vec uzorali i sad cooliana..eventualno svinjokolj

Kosher svinje se kolju u kosher vreme

Just now, Haralampije said:

Jebeni zilot koji, cenim svoje usluge rado naplacuje u evrima :piggy:

"Sine..da ko koliko moze..ali niko ne da manje od 50 eura"

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 15.508 osoba, njih 6.179 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo 65 lica.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom zemlje se nalazi 252 pacijenta.

Hvala [emoji4] 
Donekle mi je ipak lakse, pomislih na cas da ako je moguce da neko rodjen 1996. bude onako zadrt, bahat i bezobrazan, spasa nam nema...
Ako obiđeš popularne domaće mim stranice gde se okuplja omladina na instagramu videćeš da su oni još gori. Ili recimo u komentarima ispod Kesićevih/Njuz.net objava kad ih dirnu u powerslavlje. Najveći (jedini?) bunt je kad se dirne u svetilje, i ajde možda nekad za visinu školarine.
1 hour ago, freakns said:

aman covece, niko ne zagovara policijski cas ovde(dobro, osim @MocaVukotic da bi dobio opravdanje sto ne ide na likovno u vecernjoj skoli)

samo moras imati neke razumne mere.

npr, kladionice neka predju iskljucivo na online rad. ako nemaju uslova za to, ko ih jebe, neka se zatvore.

kafice, ako vec ne mozes da zatvoris, prepolovis im kapacitet. a kada vidis konobara bez maske, napises mu kaznu. a ako nosi masku preko brade, umesto kako treba, napises mu troduplu kaznu.

zabranis proslave za vise od 10 ljudi. ako neko hoce da se zeni, mladenci, roditelji, kuma, kuma i maticar, i dalje si unutar 10, znaci reseno. ne mora celo selo i rodbina iz Cegrtica da dodje da bi se ti ozenio.

zabranis celivanje mrtvih patrijarhova. saranice se on i bez da mu 10k ljudi olize kovceg.

Što se tiče toga da niko ne zagovara policijski čas, čitate li vi postove?

Ove sve mere koje pominješ podržavam i ja, a imam razumevanja i za policijski čas od 23, pa nadalje. Ne bismo propali ni da se zatvore kafići na mesec, dva.

1 hour ago, freakns said:

dajes razumna saopstenja, pristojno objasnjavas ljudima sta treba da rade, umesto da imas sizofrene napade u kojima se deres "pomrecete svi, svi cete da umrete, aaaaaaaaa!"

svaki drzavni zvanicnik, ukljucujuci i predsednika i baba seru na autobuskoj stanici u Srbobranu, obavezan je da nosi masku i kada radi i kada ima dnevnu dozu marketinga na bilo kojoj televiziji i kada ima napade ludila na vanrednim konferencijama za novinare.

Šizenje vlasti je bilo u zenitu dok smo imali policijske časove.

Šizoje svako veče, naravno uvek bez maske. Draga Ana dočeka Ruse uz hleb i so, a onda nas oštro osuđuje zbog neodgovornosti.

Još uvek nisam dobio racionalan odgovor zašto neko misli da bi kod nas policijski čas bio bolji od onog proletos.

Što se tiče nastavnika likovnog, ja razumem da ljudi misle ovako, ali je bezobrazno da drugim nabijaju na nos:

On 28.11.2020. at 3:59, Hermetico said:

Voleo bih da legnem u krevet i ne ustajem nedelju dana, a to su mi i omogućili pa ću to i učiniti. Hvala Aleksandru Vučiću...

U prevodu, odo ja da spavam, a vi se jebite. U junu ćemo da pravimo štrajk da nam ne smanje plate, pa ćemo na godišnji. Od avgusta ćemo da kukamo da nas ne cimaju.

Ako nekom padne na pamet da likovno postane izborni predmet i da ko hoće može da prati  online koga hoće, vrištaćemo da bez umetnosti nema života.

Kod nas proglaseno zariste,110 danas prijavljenih.

23 minutes ago, arkonada said:

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 15.508 osoba, njih 6.179 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo 65 lica.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom zemlje se nalazi 252 pacijenta.

40% testiranih pozitivno. Najgori odnos još od 3. aprila.

Ezbt36O.png

Edited by vememah

A reakcija vlasti: nema dovoljno gužvi po sahranama i u tržnim centrima, daj da napravimo još.

Od sutra manje vozila gradskog prevoza, a prigradskog i lokalnog od utorka

Beogradski Sekretarijat za javni prevoz obavestio je danas da će redukcija polazaka na linijama javnog gradskog prevoza posle 18.30 i na linijama prigradskog i lokalnog prevoza nakon 20 sati, biti obavljena na osnovu snimanja popunjenosti vozila na linijama javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji Beograda.

blic.rs/vesti/beograd/redukovani-polasci-na-74-linije-od-sutra-manje-vozila-gradskog-prevoza-a-prigradskog/q95n2bm

Background Picker
Customize Layout