November 27, 20204 yr 7 minutes ago, djordje geprat said: ja se izvinjavam zbog svog besa. slobodno se ljutite, pljujte, banujte...... ali danas, posle vesti na N1, mogu da kažem da me baš briga za sudbinu ljudi koji su išli na sahrane maradone, amfilohija i irineja, onih koji su danas pretpostavili kupovinu sopstvenom zdravlju, onih koji se i dalje prave blesavi sa "nije to ništa", "izmišljaju", "neće na mene".............. imam empatiju i zabrinutost samo za mučene medicinare i one koji zbog ovog virusa ne mogu da dođu do lekara da ih leče od nečeg drugog. mogu da dodam i da je u tom kriznom štabu sve đubre do đubreta svejedno da li se radi o političarima ili lekarima. jedina pametna stvar koju sam čuo od njih je da je svako sam sebi krizni štab. popizdeo sam danas Pa dobro, akcija se zove 'crni petak', sve je u savršenom skladu sa situacijom.
November 27, 20204 yr 1 minute ago, Anonymous said: Pa dobro, akcija se zove 'crni petak', sve je u savršenom skladu sa situacijom. Sad ssm u setnji kikija videla da 1 apoteka ima istaknutu reklamu ''crni petak-popusti do 50%'' Crnjak pomalo
November 27, 20204 yr 2 minutes ago, InvisibleLight said: Sad ssm u setnji kikija videla da 1 apoteka ima istaknutu reklamu ''crni petak-popusti do 50%'' Crnjak pomalo Još kad bi ti retardi umeli da prevedu na srpski 'black friday'.
November 27, 20204 yr Upravo se cuo sa prijateljem iz PN, u dva dana umrla dvojica mladih ljudi (jedan 35, za drugog ne znam tacno ali svakako ispod 40) i jedna lekarka 50+ Kaze da je tesko i zajebano Edited November 27, 20204 yr by Caligula
November 27, 20204 yr 32 minutes ago, gospa buba said: znachi onog sindikalca su vec demantovali nosioci ordena i ostalh bolesti? sent from bubamoto skoro pa istog momenta
November 27, 20204 yr Isto sam i ja čuo danas od jedne devojke iz Paraćina - učitelj '83. godište i njen školski '85. Pakao.
November 27, 20204 yr 15 minutes ago, dùda said: Je li za mene nije bre, nego mislim zvi znaju za PN ako ja znam
November 27, 20204 yr jel vodi uopste neko evidenciju o umrlima po starosnim uzrastima, ili se odustalo od toga?
November 27, 20204 yr jel vodi uopste neko evidenciju o umrlima po starosnim uzrastima, ili se odustalo od toga?to zli informatichari ne daju odustalo se izgleda od svega.sent from bubamoto