November 27, 20204 yr 13 minutes ago, pt 2.0 said: Stvarno preteruješ. Ovo nije pakleni plan, nego notorna nesposobnost. Zaboravio si da se SNS masovno zarazio oko izbora i izborne pobede... Oni su, jednostavno, gomila polusveta, koja ne misli dalje od svog dupeta, a i dupetu nisu nanizali prioritete pravilno jer su polusvet. Ne postoji situacija koja će me naterati da tražim zaključavanje po ceo dan, kako je bilo na proleće. Ono je monstruozno, nehumano, i sigurna sam da bi temeljna analiza sprovedena nad populacijom (naročito starijom) pokazala da je to (u kombinaciji sa višemesečnim nefunkcionisanjem specijalističkih pregleda za gro stanovništva) masovno ubrzalo smrti u populaciji, nevezano od kovida. Pre svega, mislim da je u vezi logike i rezonovanja Vučića nemoguće preterati. Npr. u poslednjoj manifestaciji ludila, praktično kompletna "medijska" scena Srbije, sve relevantne institucije... njegova bivša supruga morali su da ćute o smrti patrijarha da bi on na Instagramu sledećeg dana objavio tu vest. Dakle - teško da sam preterao. Probaj da se za trenutak staviš u poziciju iščašene logike koja proizvodi ovakve bizarluke, i kako se ta logika uz očigledni background klasične teške narcisoidnosti i bolesne sujete, nosila sa julskim demonstracijama. Šta je taj mozak pomislio, kako je to procesirao i šta je odlučio? Što ne znači da ja prizivam i želim njegove šizo mere - ako si tako interpretirala ovo što sam napisao. Njegove šizo mere upravo razbijaju svaku mogućnost da se u pravom trenutku primene prave mere.
November 27, 20204 yr 32 minutes ago, Forest said: Meni je logika vlasti dakle Vučića u trećem talasu kristalno jasna, banalno providna i veoma očekivana. Ovo je OSVETA narodu koji je skupio muda da se u julu pobuni protiv NJEGOVIH šizo mera. Ne znam kako bilo kome ko živi pod njim ovih 10 godina ovo može da bude nerazumljivo ili neočekivano. Tačno sam još u julu znao da nas čeka pomor, i da pomor neće stati dok mu se ne izvinimo za sve i zamolimo lepo da nas zaključa. Pa to je jasno od septembra. Necete lockdown? Evo nema ničega, nema države. Jebite se. Edited November 27, 20204 yr by Caligula
November 27, 20204 yr 26 minutes ago, vememah said: Srbin pobedijo: Čista istna. Jedan medicinski brat kod mene u ustanovi, na položaju jer je sns govno, nikada nije masku stavio na lice, zajebavao se naokolo, to nama ništa ne može stil, a onda mu se razbolela gospođa, inače težak hronični bolesnik, a zarazio je je sinak, takođe debil koji je u negaciji korone. Dakle, sada ne možeš da živiš od patetičnih objava na fejsbuku upućenih herojskom medicinskom osoblju , kojima svaki dan valjda okajava sopstvenu savest. Prva objava pošto su saznali da su pozitivni i žena i sin je bila "korono-kurvo". Edited November 27, 20204 yr by Arkadija
November 27, 20204 yr Да ли би Европска унија требала, у оваквим кризним ситуацијама, да пружи кадровску и технолошку помоћ? Србија (8000 заражених) , Хрватска (4000) , Словенија (2000) - зашто нам екстра развијене земље у тренуцима њиховог епидемијског затишја не пруже неки знак солидарности са Југоистоком? Кад треба да се сакупља војска за даљинске ратове ван ЕУ, онда сви пруже нешто кадра и опреме (чак и Словенци) а кад треба да се спасавају животи од вируса- онда пуна сувереност, свако сам са својим снагама... А епидемија је ситуација у којој треба деловати јединствено на целом континенту (односно потконтиненту) јер где год се направи "рупа", прелиће се свуда због изукрштаних веза. Данас је хорор овде, сутра ће бити на северу. И кад буде вакцине, ја не видим како могу другачије да се успешно вакцинишу људи, него синхронизовано, у целој Европи.
November 27, 20204 yr 13 minutes ago, Forest said: Meni je logika vlasti dakle Vučića u trećem talasu kristalno jasna, banalno providna i veoma očekivana. Ovo je OSVETA narodu koji je skupio muda da se u julu pobuni protiv NJEGOVIH šizo mera. Apsolutno se slažem sa ovim. Mnogo ljudi je na ovaj način naveo da sada sami traže najdrastičnije mere. Čini mi se da je tako nešto čak i izjavio letos mada nisam siguran. Kako god, njegovo ludilo savršeno se uklapa sa našom inertnošću. Ishod će biti isti kao posle bombardovanja, stvari će se rešiti same od sebe jer tako jednostavno mora biti. Neko vreme mrcvarenje a onda revolucija.
November 27, 20204 yr 1 minute ago, Re-ac-tor said: Apsolutno se slažem sa ovim. Mnogo ljudi je na ovaj način naveo da sada sami traže najdrastičnije mere. Čini mi se da je tako nešto čak i izjavio letos mada nisam siguran. Kako god, njegovo ludilo savršeno se uklapa sa našom inertnošću. Ishod će biti isti kao posle bombardovanja, stvari će se rešiti same od sebe jer tako jednostavno mora biti. Neko vreme mrcvarenje a onda revolucija. Jedina pozitivna stvar u situaciji kada ti život uređuje psihopata je upravo to što je psihopata - psihopatija je dugoročno sama sebi najveći neprijatelj, jer ona ne uživa ni u trenucima pobede, priziva stalno nove, besmislene borbe, podele i pobede, i to se na kraju završava tako kako si opisao.
November 27, 20204 yr 11 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Да ли би Европска унија требала, у оваквим кризним ситуацијама, да пружи кадровску и технолошку помоћ? Србија (8000 заражених) , Хрватска (4000) , Словенија (2000) - зашто нам екстра развијене земље у тренуцима њиховог епидемијског затишја не пруже неки знак солидарности са Југоистоком? Кад треба да се сакупља војска за даљинске ратове ван ЕУ, онда сви пруже нешто кадра и опреме (чак и Словенци) а кад треба да се спасавају животи од вируса- онда пуна сувереност, свако сам са својим снагама... А епидемија је ситуација у којој треба деловати јединствено на целом континенту (односно потконтиненту) јер где год се направи "рупа", прелиће се свуда због изукрштаних веза. Данас је хорор овде, сутра ће бити на северу. И кад буде вакцине, ја не видим како могу другачије да се успешно вакцинишу људи, него синхронизовано, у целој Европи. Jeste..oni da nam pruzaju pomoc dok se mi jebavamo oko teorija zavere vezanih za koronu, nosimo maske pod nos i zajebavamo se po kafanama. Kao da nemaju svojih problema..i ambasade po ovim zemljama da i znali kakve ih supljine vode. Nije ovo zemljotres ili poplava..ovo se drzi pod kontrolom ako imas ljude koji rade sa ljudima..u suprotnom, jebi ga.
November 27, 20204 yr 1 hour ago, namenski said: Ako mislis na takozvani zdravstveni sistem, nema okrnjavanjatm - on je, sto se korone, a i sire tice - puk'o. Zvanicna strategija je, to se u Srbiji koliko vidim vise i ne smatra potrebnim za bilo kakvo maskiranje, sminku - spasavaj se ko i kako moze: po onom sto cujem sve su manje fizicke mogucnosti i da se nesto radi preko cuvene veze, a broj obolelih svakim danom ubiva marginu pristupa medicinskom tretmanu cak i najpovlascenijih slojeva da ne kazem pojedinaca. Nema vise deka, baka nasih, nema nicega... Upadljivo je, odavde, odsustvo mera koje su se u martu, aprilu, 'ladno smatrale prihvatljivim poput moratorijuma na kredite, itd, itd... S druge strane, stvoren je neopravdan otpor prema ogranicenju takozvane slobode kretanja, da ne kazem policijskom casu: primera radi, CG je od prekjuce, sa zabrane kretanja od 21.00 presla na zabranu od 19.00 i - koliko se cuje - niko se preterano ne buni. Zabranjen je i medjuopstinski saobracaj putnickim automobilima, zabranjeno vise od 2 komada u vozilu, nema medjumesnog saobracaja... Bice da su takozvane vlasti usvojile pristup neka ide kako ide, i onako niko nikome ne veruje, ko pretekne - pretekne, ako ne pretekne sam je kriv ili - sto rece neki lik bas ovde - sto se nije cuvao/pazio... A smejali su mi se u Herceg Novom kad sam im u oktobru pričao da će Srbija biti grđa od Crne Gore za par meseci. Tad smo imali 50 zaraženih dnevno, a Crna Gora 200, ljudi (ni ovde, ni tamo) jednostavno nisu u stanju da shvate prostu stvar, kako se ponašamo tako će nam i biti..
November 27, 20204 yr 25 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Да ли би Европска унија требала, у оваквим кризним ситуацијама, да пружи кадровску и технолошку помоћ? Србија (8000 заражених) , Хрватска (4000) , Словенија (2000) - зашто нам екстра развијене земље у тренуцима њиховог епидемијског затишја не пруже неки знак солидарности са Југоистоком? Кад треба да се сакупља војска за даљинске ратове ван ЕУ, онда сви пруже нешто кадра и опреме (чак и Словенци) а кад треба да се спасавају животи од вируса- онда пуна сувереност, свако сам са својим снагама... А епидемија је ситуација у којој треба деловати јединствено на целом континенту (односно потконтиненту) јер где год се направи "рупа", прелиће се свуда због изукрштаних веза. Данас је хорор овде, сутра ће бити на северу. И кад буде вакцине, ја не видим како могу другачије да се успешно вакцинишу људи, него синхронизовано, у целој Европи. Fazon je u tome sto je od pocetka odgovor na pandemiju trebao da bude globalan, kad nas je vec globalizam i doveo sve u ovu situaciju in the first place..medjutim, od pocetka su krenule podele i cackanja, i svako je terao svoje, i sad djoka..da ne ulazim sad u to da li EU treba ili ne treba, i da li uopste moze da pomaze..pa jedan italijanski politicar se letos lepo popisao po nama letos, akda je rekao da je kod nas opasniji oblik korone nego sto je bio kod njih..a pola sveta je u prvom talasu oplakivalo Italiju..jednostavno, tu pricu we are the world, we are the children, mozemo da zaboravimo, to sljaka samo kad se treba biti politicki korektan..politicka korektnost je takodje jos jedan od uzroka svemu ovome.. Edited November 27, 20204 yr by Misko
November 27, 20204 yr ja se izvinjavam zbog svog besa. slobodno se ljutite, pljujte, banujte...... ali danas, posle vesti na N1, mogu da kažem da me baš briga za sudbinu ljudi koji su išli na sahrane maradone, amfilohija i irineja, onih koji su danas pretpostavili kupovinu sopstvenom zdravlju, onih koji se i dalje prave blesavi sa "nije to ništa", "izmišljaju", "neće na mene".............. imam empatiju i zabrinutost samo za mučene medicinare i one koji zbog ovog virusa ne mogu da dođu do lekara da ih leče od nečeg drugog. mogu da dodam i da je u tom kriznom štabu sve đubre do đubreta svejedno da li se radi o političarima ili lekarima. jedina pametna stvar koju sam čuo od njih je da je svako sam sebi krizni štab. popizdeo sam danas
November 27, 20204 yr znachi onog sindikalca su vec demantovali nosioci ordena i ostalh bolesti?sent from bubamoto