November 27, 20204 yr 1 minute ago, Djuro said: aman nije ni to problem vec njegovi prioriteti. zdravstveni sistem se raspao, nema izgleda da ce se nesto popraviti u bliskoj buducnosti - a on se na instagramu, pazi, hvali pogledom sa neke privatne zgrade. do pola gotove. u izgradnji. i to prikazuje kao svoje najvece dostignuce. pogled. pa kolika budala moras da budes? zabole ga, vec od sutra sabajle moze da uzme 3 vezana termina, samo da ga vozaju od kamere do kamere, da lije krokodilske suze kolko god mu srce zeli, kuce, mace, bake, deke. z a b o l e g a.
November 27, 20204 yr 23 minutes ago, Shan Jan said: Posle aprila smo imali izbore a kad je tu protutnjalo krenulo je poboljsanje situacije. Ne kazem da je bilo ispravno to sto su radili ali je imalo neko objasnjenje. Meni ovo sada nema nikakvu logiku. Potpuno se raspadamo i niko ne radi apsolutno nista po tom pitanju. Zasto? GDP, BG H2O, prazna kasa, drugari koji peru pare kroz kafice, porodica koja ima svoje interese... Nista od toga, meni licno, nije dovoljno veliko da se sada apsolutno nista ne uradi. Ne ide mi u glavu uopste trenutno ponasanje. Odakle toliki strah od novih mera? kako odakle, pa setimo se šta se desilo kada je početkom jula vučkara najavio pč za vikend, kada je hiljadu huligana upalo u skupštinu, naredne večeri je bila još veća frka sa policijom sa deset tisuća okupljenih itd
November 27, 20204 yr 2 minutes ago, gone fishing said: kako odakle, pa setimo se šta se desilo kada je početkom jula vučkara najavio pč za vikend, kada je hiljadu huligana upalo u skupštinu, naredne večeri je bila još veća frka sa policijom sa deset tisuća okupljenih itd pa nije tad neshto imao problema da bije. mislim, pa bi sad kao imao. sve hipoteze je istestirao, jedino ako se nasha propast ama bash nikako ne odrazava na njegovu lichnu ekonomiju al recimo tim zarinim snajkama su mogli nezno da kazu, zene, razidjite se na rastojanje od 50 meteri, sve cete stici do 18h Edited November 27, 20204 yr by gospa buba
November 27, 20204 yr Nema izbora uskoro. Tačno mu puca za zaraženi puk i ostali plebs u opasnosti. Zdravstveni radnici nisu snaga koja će ga zaljuljati. Uvek može da se vadi da je i drugim državama loša epidemiološka situacija (zima, njeno veličanstvo ekonomija, nedostatak vakcine, nedisciplovani narod). Izgovora hiljadu. Uvezani se neće buniti, jedino ako im najrođeniji umiru. Onaj debilniji deo obožavalaca može da laže kako i kad hoće. Tu su i teoretičari zavere, njih neće prevariti tamo neki izmišljeni virus. Mogu da rade šta hoće, zanima me dokle.
November 27, 20204 yr 17 minutes ago, Djuro said: pa kolika budala moras da budes.. ..da ovakvog pasivnog ubicu citave jedne nacije drzis na vlasti skoro deceniju..
November 27, 20204 yr Mrak mi pao na oci kada sam videla ove redove, carnili ga dobrano retardi jedni.Protektorat bre ovde jedan, pricam to odavno. Kakva demokratija, kakve slobode. Korbac samo.
November 27, 20204 yr 50 minutes ago, Djuro said: "Pozdrav svima sa 26. sprata Kule Beograd. Za nešto više od godinu dana uživaćemo u najlepšem pogledu u Evropi sa 42.sprata ove lepotice", kratko je poručio Vučić u svojoj objavi na društvenoj mreži, gde je postavio više fotografija sa tog zdanja. piša po 57 mrtvih danas, sa te visine
November 27, 20204 yr 12 minutes ago, gone fishing said: kako odakle, pa setimo se šta se desilo kada je početkom jula vučkara najavio pč za vikend, kada je hiljadu huligana upalo u skupštinu, naredne večeri je bila još veća frka sa policijom sa deset tisuća okupljenih itd Jos jedna u gomili propustenih prilika da se skine budala. Sto se tice mera ima milion koje se mogu primeniti pre policijskog casa, neke od njih su vec i primenjivane, npr da se uvede na 3-4 nedelje: - Zatvaranje kafica, restorana i teretana. - Zatvaranje svih trgovina osim supermarketa i apoteka - Zatvaranje skola i obdanista - Slanje kuci svih iz drzavnih firmi i administracije koji ne moraju da budu fizicki prisutni - Ukidanje medjugradskog saobracaja - Zabrana okupljanja vise od dvoje ljudi osim ako nisu u pitanju clanovi porodice - Strogo kontrolisanje i kaznjavanje gore navedenih mesa Ali sto rekose kolege forumasi izgleda da je objasnjenje ponasanja vlasti vrlo jednostavno:
November 27, 20204 yr Zatvaranje medjugradskog je sad vec korisno jedino da se ljudi ne bi zarazili sedeci u zatvorenom prostoru, ala autobusu, koji sat sa drugim gradjanima i gradjankama. Virus je sad vec svuda prisutan i van kontrole. Ali i meni izgleda vrlo izvesno da ce u jednom momentu proglasiti neki soft lokdaun na tipa nedelju dana. I nema sanse da ljudi ne cuju/osete na sopstvenoj kozi ovaj raspad zdravstvenog sistema. Samo je pitanje da li ga to moze znacajno okrnjiti.
November 27, 20204 yr 19 minutes ago, Malvo said: I nema sanse da ljudi ne cuju/osete na sopstvenoj kozi ovaj raspad zdravstvenog sistema. Samo je pitanje da li ga to moze znacajno okrnjiti. pa nema shanse ni da ljudi ne osete mere na sopstvenoj kozi, i uz izuzetak onih koji ce se verovatno ful obogaljiti ekonomski, shto je trebalo da se misli ohoho ranije i u kontinuitetu, svi ochekuju, ali bash svi, da se mere uvedu, ali da njih ne kachi nishta od toga, da se ide okolo nesmetano, da se troshi, zaradjuje, druzi. ja ne znam da li je ljudsko pravo da se kupi flasica vode na kiosku posle 21h, neki smo ziveli bez kupovine vode po ulici i do tridesete (znam, ziveli u kutiji sa vevericom i sve to!), ali mere ce morati da se osete i morace da se odraze na neshto. da li bash na rejting, jebiga, videcemo. i ono shto je najcrnje, za 9 meseci, od drzave nishta osim lupetanja danas jedno sutra drugo, danas jedan sutra drugi, balavljenja i znojenja u kamere, pa objavljivanja 6 pobeda, ali nikad nishta normalno ni korisno, od pochetka do kraja. ni jedan jedini put, niko. ne znam da li je trebalo da se za to vreme sami otpochetka preorganizujemo u drugu neku drzavu i novi autoritet, koja bi ispunjavala elementarne uslove, za pochetak tachnoh i blagovremenog informisanja poshtovanog publikuma, na nivou ako - onda. pa bi posle valjda polako preuzimali jedan po jedan sistem, ono, menjali ime, menjali logo, dajte neko novo ime za srbiju, da ne lichi na ovo evo roditelji narichu, drzavni balet odlazi na onlajn (bez smejanja! ), proshle godine oprema u vrednosti min 15 hiljada u septembru (neki i ponovo u februaru, jer devojke rastu), u septembru ponovo oprema u vrednosti istih 15 hiljada (nov nivo, nove boje novi dizajn ), jedna pita da li moze da se tuzi drzava da se refundira oprema. ono, vazi... Edited November 27, 20204 yr by gospa buba
November 27, 20204 yr 13 minutes ago, Malvo said: Samo je pitanje da li ga to moze znacajno okrnjiti. Ako mislis na takozvani zdravstveni sistem, nema okrnjavanjatm - on je, sto se korone, a i sire tice - puk'o. Zvanicna strategija je, to se u Srbiji koliko vidim vise i ne smatra potrebnim za bilo kakvo maskiranje, sminku - spasavaj se ko i kako moze: po onom sto cujem sve su manje fizicke mogucnosti i da se nesto radi preko cuvene veze, a broj obolelih svakim danom ubiva marginu pristupa medicinskom tretmanu cak i najpovlascenijih slojeva da ne kazem pojedinaca. Nema vise deka, baka nasih, nema nicega... Upadljivo je, odavde, odsustvo mera koje su se u martu, aprilu, 'ladno smatrale prihvatljivim poput moratorijuma na kredite, itd, itd... S druge strane, stvoren je neopravdan otpor prema ogranicenju takozvane slobode kretanja, da ne kazem policijskom casu: primera radi, CG je od prekjuce, sa zabrane kretanja od 21.00 presla na zabranu od 19.00 i - koliko se cuje - niko se preterano ne buni. Zabranjen je i medjuopstinski saobracaj putnickim automobilima, zabranjeno vise od 2 komada u vozilu, nema medjumesnog saobracaja... Bice da su takozvane vlasti usvojile pristup neka ide kako ide, i onako niko nikome ne veruje, ko pretekne - pretekne, ako ne pretekne sam je kriv ili - sto rece neki lik bas ovde - sto se nije cuvao/pazio...
November 27, 20204 yr Meni je logika vlasti dakle Vučića u trećem talasu kristalno jasna, banalno providna i veoma očekivana. Ovo je OSVETA narodu koji je skupio muda da se u julu pobuni protiv NJEGOVIH šizo mera. Ne znam kako bilo kome ko živi pod njim ovih 10 godina ovo može da bude nerazumljivo ili neočekivano. Tačno sam još u julu znao da nas čeka pomor, i da pomor neće stati dok mu se ne izvinimo za sve i zamolimo lepo da nas zaključa.
November 27, 20204 yr Popular Post Just now, Forest said: Ovo je OSVETA narodu koji je skupio muda da se u julu pobuni protiv NJEGOVIH šizo mera. Ne znam kako bilo kome ko živi pod njim ovih 10 godina ovo može da bude nerazumljivo ili neočekivano. Tačno sam još u julu znao da nas čeka pomor, i da pomor neće stati dok mu se ne izvinimo za sve i zamolimo lepo da nas zaključa. Stvarno preteruješ. Ovo nije pakleni plan, nego notorna nesposobnost. Zaboravio si da se SNS masovno zarazio oko izbora i izborne pobede... Oni su, jednostavno, gomila polusveta, koja ne misli dalje od svog dupeta, a i dupetu nisu nanizali prioritete pravilno jer su polusvet. Ne postoji situacija koja će me naterati da tražim zaključavanje po ceo dan, kako je bilo na proleće. Ono je monstruozno, nehumano, i sigurna sam da bi temeljna analiza sprovedena nad populacijom (naročito starijom) pokazala da je to (u kombinaciji sa višemesečnim nefunkcionisanjem specijalističkih pregleda za gro stanovništva) masovno ubrzalo smrti u populaciji, nevezano od kovida.
November 27, 20204 yr 10 minutes ago, pt 2.0 said: Stvarno preteruješ. Ovo nije pakleni plan, nego notorna nesposobnost. Zaboravio si da se SNS masovno zarazio oko izbora i izborne pobede... Oni su, jednostavno, gomila polusveta, koja ne misli dalje od svog dupeta, a i dupetu nisu nanizali prioritete pravilno jer su polusvet. Ne postoji situacija koja će me naterati da tražim zaključavanje po ceo dan, kako je bilo na proleće. Ono je monstruozno, nehumano, i sigurna sam da bi temeljna analiza sprovedena nad populacijom (naročito starijom) pokazala da je to (u kombinaciji sa višemesečnim nefunkcionisanjem specijalističkih pregleda za gro stanovništva) masovno ubrzalo smrti u populaciji, nevezano od kovida. +1 Nikad više onaj sadizam!