Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

56 minutes ago, InvisibleLight said:

Bez brige, konacno pojacanje

Влада Србије данас је донела решење о именовању потпредседнице Владе и министарке културе и информисања Маје Гојковић за члана Кризног штаба за сузбијање заразне болести Ковида 19.

Sve se ostrvilo na kulturu, sve nam uzimaju! 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

13 minutes ago, renne said:

7780
57 :(

245 na respiratorima

Ovo postavljanje radikalke u krizni stab mi mirise na to da ce se ici na medijsku kontrolu stete a da mozemo zaboraviti na bilo kakve konkretne akcije. 

1 minute ago, Shan Jan said:

245 na respiratorima

Ovo postavljanje radikalke u krizni stab mi mirise na to da ce se ici na medijsku kontrolu stete a da mozemo zaboraviti na bilo kakve konkretne akcije. 

naravno. mislim, i bez nje bi bilo tako, ali ovako ona moze da da dodatnu tezinu zvacuci lichno izjave za medije. naravno, ako bude zelela.

a ove zare, jer ne postoiji neka organizacija republike srbije da rastera lujke, osnovana sa nekim slichnim ciljem, da rasterava lujke? ili ce da se slikaju do 18h? :unsure:

Evo ga konara čita od bolnice do bolnice koliko je pacijenata, 6901, sve je pročitao

Konarin koeficijent:

FALL3Sk.png

Just now, renne said:

Evo ga konara čita od bolnice do bolnice koliko je pacijenata, 6901, sve je pročitao

znachi zadnje vreme. lepo.

2 minutes ago, gospa buba said:

naravno. mislim, i bez nje bi bilo tako, ali ovako ona moze da da dodatnu tezinu zvacuci lichno izjave za medije. naravno, ako bude zelela.

a ove zare, jer ne postoiji neka organizacija republike srbije da rastera lujke, osnovana sa nekim slichnim ciljem, da rasterava lujke? ili ce da se slikaju do 18h? :unsure:

Pa da imamo državu, imali i bi i policiju, makr i naku komunalnu...

Pošto nemamo državu, onda ništa...

8 minutes ago, Shan Jan said:

245 na respiratorima

a to je kako tacno razlicito od svega sto je radjeno od maja meseca pa do sada? april sam izostavio jer je tada bio onaj suludi policijski cas, realno jedina konkretna mera do sada

2 minutes ago, Djuro said:

https://www.instagram.com/p/CIGHbgopL4a/?utm_source=ig_web_copy_link

mislim, ako ste se pitali sta je bolidu najvaznije danas...

a i malo je taj seljo video od Evrope, ako mu je ovo najlepsi pogled.

Prepricaj

Postene ljude je blokirao vec prvi dan zbog komentara

"Pozdrav svima sa 26. sprata Kule Beograd. Za nešto više od godinu dana uživaćemo u najlepšem pogledu u Evropi sa 42.sprata ove lepotice", kratko je poručio Vučić u svojoj objavi na društvenoj mreži, gde je postavio više fotografija sa tog zdanja.

Budaletina.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=11&dd=27&nav_id=1771682

2 minutes ago, freakns said:

a to je kako tacno razlicito od svega sto je radjeno od maja meseca pa do sada? april sam izostavio jer je tada bio onaj suludi policijski cas, realno jedina konkretna mera do sada

Posle aprila smo imali izbore a kad je tu protutnjalo krenulo je poboljsanje situacije. Ne kazem da je bilo ispravno to sto su radili ali je imalo neko objasnjenje. Meni ovo sada nema nikakvu logiku. Potpuno se raspadamo i niko ne radi apsolutno nista po tom pitanju. Zasto? GDP, BG H2O, prazna kasa, drugari koji peru pare kroz kafice, porodica koja ima svoje interese... Nista od toga, meni licno, nije dovoljno veliko da se sada apsolutno nista ne uradi. Ne ide mi u glavu uopste trenutno ponasanje. Odakle toliki strah od novih mera?

12 minutes ago, Djuro said:

"Pozdrav svima sa 26. sprata Kule Beograd. Za nešto više od godinu dana uživaćemo u najlepšem pogledu u Evropi sa 42.sprata ove lepotice", kratko je poručio Vučić u svojoj objavi na društvenoj mreži, gde je postavio više fotografija sa tog zdanja.

Budaletina.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=11&dd=27&nav_id=1771682

Nigde jake košave kad ti treba

10 minutes ago, radisa said:

Samo u BG, i samo da ja znam, ima sigurno lepših pogleda nego sa 42 sprta betonskog sranja u BGNV... Kakav... Uf...

aman nije ni to problem vec njegovi prioriteti. zdravstveni sistem se raspao, nema izgleda da ce se nesto popraviti u bliskoj buducnosti - a on se na instagramu, pazi, hvali pogledom sa neke privatne zgrade. do pola gotove. u izgradnji. i to prikazuje kao svoje najvece dostignuce.

pogled. 

pa kolika budala moras da budes? 

Background Picker
Customize Layout