Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

@ToniAdams

:lolol:

Edited by Tsai

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

55 minutes ago, renne said:
1 hour ago, Svarog said:
Black Friday. Zara. TC Ušće.
ovo je moglo i na Doom :dry:

En04XmoWMAIt9L5?format=jpg&name=medium

Jeste za doom, ali nije bf, nego se povlače, pa sve prodaju budžašto da što pre rasprodaju

Renne, odakle ti to da se povlače? Btw, ovo jeste BF.

zovite policiju

Bez brige, konacno pojacanje

Влада Србије данас је донела решење о именовању потпредседнице Владе и министарке културе и информисања Маје Гојковић за члана Кризног штаба за сузбијање заразне болести Ковида 19.

Već se osećam mnogo sigurnije...

Zatvaraju stvarno Zaru, zar nisu demantovali? @renne

Ovaj krizni štab se širi brže od virusa

27 minutes ago, InvisibleLight said:

Влада Србије данас је донела решење о именовању потпредседнице Владе и министарке културе и информисања Маје Гојковић за члана Кризног штаба за сузбијање заразне болести Ковида 19.

To bre!

a ne daju nikakve novce za tamo? :unsure:

32 minutes ago, InvisibleLight said:

:lolol::isuse: vracajte Dariju!

Edited by Misko

Just now, gospa buba said:

a ne daju nikakve novce za tamo? :unsure:

Ima para od uo agencije za nuklearnu sigurnost, ovo je za slavu

Možda im treba neko dudara zvonce :fantom:

Takoreci 1 mvp srpske politike 

45 minutes ago, InvisibleLight said:

S konja na rahitičnog oposuma.

Oni više nemaju nikakvu ideju ni za šta, ovo je bijedno prikrivanje očaja.

Ono Kisićkino da je sada "svaka porodica krizni štab za sebe" izgleda je bila njena oproštajna poruka, pa je dozvolila sebi da pljucne zrno istine.

7780
57 :(

Background Picker
Customize Layout