November 26, 20204 yr 4 hours ago, radisa said: +1 Mislim, meni zbog posla treba papir da sam vakcinisan, da mogu da putujem(pošto će se to verovatno tražiti), ali, i generalno bi se odmah vakcinisao, i bez toga... ti ces se pelcovati :P i naravno cu se vakcinisem, kakva su to pitanja zaboga...
November 26, 20204 yr 6 minutes ago, freakns said: kakva su to pitanja zaboga... pa nije pitanje za srBske nacionaliste ili stormfront realno
November 26, 20204 yr 2 hours ago, borris_ said: pa u novinama pise da najvise zaradjenih koronom medju djecom i tinejdzerima. Mozda ste vi u Srbiji tek na pocetku (11/10 u francuskoj) U Srbiji se, po pravilu, ne testiraju mlađa deca. Zato ih i nema po statistikama i zato imamo samo 7k+ pozitivnih na papiru. Kaže mi drug da po njegovom računu trenutno u Srbiji ima preko 100k zaraženih ljudi u fazi u kojoj mogu da prenesu bolest na drugog. Nosite maske.
November 26, 20204 yr 2 hours ago, borris_ said: pa u novinama pise da najvise zaradjenih koronom medju djecom i tinejdzerima. Mozda ste vi u Srbiji tek na pocetku (11/10 u francuskoj) U Srbiji se, po pravilu, ne testiraju mlađa deca. Zato ih i nema po statistikama i zato imamo samo 7k+ pozitivnih na papiru. Kaže mi drug da po njegovom računu trenutno u Srbiji ima preko 100k zaraženih ljudi u fazi u kojoj mogu da prenesu bolest na drugog. Nosite maske.
November 26, 20204 yr 32 minutes ago, dvb-t manijak said: U Srbiji se, po pravilu, ne testiraju mlađa deca. Zato ih i nema po statistikama i zato imamo samo 7k+ pozitivnih na papiru. Kaže mi drug da po njegovom računu trenutno u Srbiji ima preko 100k zaraženih ljudi u fazi u kojoj mogu da prenesu bolest na drugog. Nosite maske. Pa i po konovom racunu ima jos malo pa toliko, rekao je da svaku cifru mnozimo sa 10..mislim da takve proracune stvarno niko ne moze apriori da pravi, i statisticari to rade otprilike, prema tome..a i stvarno ispada onda da se samo od kovida i oboljeva, prehlade, kijavice, non kovid upale pluca nista Edited November 26, 20204 yr by Misko
November 26, 20204 yr Ovo je "heatmap" zarazenih po godinama u francuskoj. Skole nisu zatvorene ali djeca moraju da nose maske. Najvise zarazenih je kod populacije od 20 do 60 godina i kod >90. Kako to da je u srbiji drugacije? Heatmap potpuno identičan nemackom pandanu.
November 26, 20204 yr Malo ste pretjerali sa ciframa. Po toj racunici sa deset dana 10% stanovnistva bi se zarazilo. Za mjesec dana eto ti kolektivnog imuniteta *ako racunamo one ranije zarazene).
November 26, 20204 yr Kao sto rekoh ove heatmap odlicno prikazuju kako se siri virus. Vjerujem da je i u ostalim zemljama slicna slika.
November 26, 20204 yr 54 minutes ago, Caligula said: pa nije pitanje za srBske nacionaliste ili stormfront realno U Srbiji se, po pravilu, ne testiraju mlađa deca. Zato ih i nema po statistikama i zato imamo samo 7k+ pozitivnih na papiru. Kaže mi drug da po njegovom računu trenutno u Srbiji ima preko 100k zaraženih ljudi u fazi u kojoj mogu da prenesu bolest na drugog. Nosite maske
November 26, 20204 yr Ono sto je meni nepoznato..a vrlo me zanima je koliko trenutno u Srbiji ima zaraženih ljudi u fazi u kojoj mogu da prenesu bolest na drugog. I da li da nosimo maske ?
November 26, 20204 yr Just now, SNARC said: Ono sto je meni nepoznato..a vrlo me zanima je koliko trenutno u Srbiji ima zaraženih ljudi u fazi u kojoj mogu da prenesu bolest na drugog. I da li da nosimo maske ? Kaže mi drug da po njegovom računu trenutno u Srbiji ima preko 100k zaraženih ljudi u fazi u kojoj mogu da prenesu bolest na drugog. Nosite maske