Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

15 minutes ago, Sludge Factory said:

Hvala. Malopre sam N1 kod Natase Miljkovic geldao nekog doktora koji je pricao o napretku tehnologije u izradi vakcina i kako je npr. ova Fajzeorva do sad nevidjena tehnologija. 

da i na stranu sa "vakcinom", mislim da će da bude istorijska terapijska prekretnica poput penicilina. Sada umemo da ubacimo "recept" za proizvodnju bilo kog proteina, faktički. Odnosno, imali smo i pre recept, ali nismo mogli da pokrenemo mašineriju za proizvodnju. Postoji verovatno dobra šansa da promeni terapiju dijabetesa i kojekakvih retkih genetskih bolesti. Kad kažem prekretnia, mislim na 20+ godina istraživanja još, ali ... 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

J&J’s [= Johnson & Johnson's] vaccine requires basic refrigeration for storage and is thought to cost around $10 a dose.

šta čovek još može da poželi od 1 vakicine?

Ja bih iskulirao vakcinu još jednu godinu al verovatno će me na poslu usloviti

26 minutes ago, Sludge Factory said:

Hvala. Malopre sam N1 kod Natase Miljkovic geldao nekog doktora koji je pricao o napretku tehnologije u izradi vakcina i kako je npr. ova Fajzeorva do sad nevidjena tehnologija. 

Aj onda cu Fajzerovu :D 

U Fajzerovu ide cip brate..mojne to

2 minutes ago, SNARC said:

I to americko-nemacko-turski :lol: 

Edited by Sludge Factory

6 minutes ago, Sludge Factory said:

I to americko-nemacko-turski :lol: 

Slusao sam juce coveka ispred radnje..kaze..hoce od tog cipa paja slabije da radi..pa moras da kupujes jos jedno njihovo govno od leka - viagru.

jel istina ovo za vijagru

14 minutes ago, SNARC said:

a u koju ne ide, je li, nwo bote?

mislim da bi bas lepo ispalo ako bi se mogla primiti neka solidna vakcina u prvoj polovini 2021.

ne znam koliko je realno za vakcine u privatnom sektoru sledece godine, al racunam, kad su to pa braca propustila da zarade...

3 hours ago, Haralampije said:

Pusika opet pomesao tablete: Opet rekordan dan (kao i svaki drugi), mnogo mrtvih, mi gradimo bolnice ali vi se stoko razboljevate, hteo je da kaze da je bolje te pare ulozio u neki isplativiji biznis :fantom:

Gde ces isplatljivije od 7000 za lekove.

9 minutes ago, Aleksija said:

a u koju ne ide, je li, nwo bote?

Cenim vas izostanak straha od pandemijske impotencije..ali nazirem i seksizam i zenski sovinizam u istoj tvrdnji

Cenim vas izostanak straha od pandemijske impotencije..ali nazirem i seksizam i zenski sovinizam u istoj tvrdnji
ja se toga ne bih nikad sama setila, jer sam inherentno divna osoba. al sad kad tako kazesh, moz da se iskoristi :hihi:

sent from bubamoto

Mene šokirao podatak da se 57% Rvata ne kani cijepiti.

SNARC objasnio njihovu zabrinutost

Jasta more..sve go svaler medju Njoframa i Stipanima

edit - Da naglasim da mi je super drago sto ima glupljih od nas..serem im se u Europu njihovu.

Doduse, za nas istrazivanja jos nema :(

Edited by SNARC

1 hour ago, vememah said:

EntPb07WMAAMurj?format=png&name=small

EntTLw0XcAACN5M?format=png&name=small

Ovo je "heatmap" zarazenih po godinama u francuskoj.

Skole nisu zatvorene ali djeca moraju da nose maske.

Najvise zarazenih je kod populacije od 20 do 60 godina i kod >90.

Kako to da je u srbiji drugacije?

heatmap_incidence.jpeg

Ovo je "heatmap" zarazenih po godinama u francuskoj.
Skole nisu zatvorene ali djeca moraju da nose maske.
Najvise zarazenih je kod populacije od 20 do 60 godina i kod >90.
Kako to da je u srbiji drugacije?

tako shto, dont forget, nemamo belog pojma kakva je tachno struktura i statistika inicijalno nepouzdanih/netachnih brojeva kod nas hihi.gif

mozda je drugachije, mozda nije. uostalom, mala govna™ [emoji38]ol: su tek danas eksplicitno optuzena za zarazavanje chasnih starina isuse.gif

dosad su samo kao andjelchici leprshavala svojim malim krilima zeljni sticanja znanja, a roditelji se zarazavali u dzimu i najtklabu hihi.gif

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout