November 26, 20204 yr 15 minutes ago, Sludge Factory said: Hvala. Malopre sam N1 kod Natase Miljkovic geldao nekog doktora koji je pricao o napretku tehnologije u izradi vakcina i kako je npr. ova Fajzeorva do sad nevidjena tehnologija. da i na stranu sa "vakcinom", mislim da će da bude istorijska terapijska prekretnica poput penicilina. Sada umemo da ubacimo "recept" za proizvodnju bilo kog proteina, faktički. Odnosno, imali smo i pre recept, ali nismo mogli da pokrenemo mašineriju za proizvodnju. Postoji verovatno dobra šansa da promeni terapiju dijabetesa i kojekakvih retkih genetskih bolesti. Kad kažem prekretnia, mislim na 20+ godina istraživanja još, ali ...
November 26, 20204 yr Quote J&J’s [= Johnson & Johnson's] vaccine requires basic refrigeration for storage and is thought to cost around $10 a dose. šta čovek još može da poželi od 1 vakicine?
November 26, 20204 yr 26 minutes ago, Sludge Factory said: Hvala. Malopre sam N1 kod Natase Miljkovic geldao nekog doktora koji je pricao o napretku tehnologije u izradi vakcina i kako je npr. ova Fajzeorva do sad nevidjena tehnologija. Aj onda cu Fajzerovu U Fajzerovu ide cip brate..mojne to
November 26, 20204 yr 2 minutes ago, SNARC said: U Fajzerovu ide cip brate..mojne to I to americko-nemacko-turski Edited November 26, 20204 yr by Sludge Factory
November 26, 20204 yr 6 minutes ago, Sludge Factory said: I to americko-nemacko-turski Slusao sam juce coveka ispred radnje..kaze..hoce od tog cipa paja slabije da radi..pa moras da kupujes jos jedno njihovo govno od leka - viagru.
November 26, 20204 yr 14 minutes ago, SNARC said: U Fajzerovu ide cip brate..mojne to a u koju ne ide, je li, nwo bote? mislim da bi bas lepo ispalo ako bi se mogla primiti neka solidna vakcina u prvoj polovini 2021. ne znam koliko je realno za vakcine u privatnom sektoru sledece godine, al racunam, kad su to pa braca propustila da zarade...
November 26, 20204 yr 3 hours ago, Haralampije said: Pusika opet pomesao tablete: Opet rekordan dan (kao i svaki drugi), mnogo mrtvih, mi gradimo bolnice ali vi se stoko razboljevate, hteo je da kaze da je bolje te pare ulozio u neki isplativiji biznis Gde ces isplatljivije od 7000 za lekove.
November 26, 20204 yr 9 minutes ago, Aleksija said: a u koju ne ide, je li, nwo bote? Cenim vas izostanak straha od pandemijske impotencije..ali nazirem i seksizam i zenski sovinizam u istoj tvrdnji
November 26, 20204 yr Cenim vas izostanak straha od pandemijske impotencije..ali nazirem i seksizam i zenski sovinizam u istoj tvrdnjija se toga ne bih nikad sama setila, jer sam inherentno divna osoba. al sad kad tako kazesh, moz da se iskoristi sent from bubamoto
November 26, 20204 yr Mene šokirao podatak da se 57% Rvata ne kani cijepiti. SNARC objasnio njihovu zabrinutost
November 26, 20204 yr Jasta more..sve go svaler medju Njoframa i Stipanima edit - Da naglasim da mi je super drago sto ima glupljih od nas..serem im se u Europu njihovu. Doduse, za nas istrazivanja jos nema :( Edited November 26, 20204 yr by SNARC
November 26, 20204 yr 1 hour ago, vememah said: Ovo je "heatmap" zarazenih po godinama u francuskoj. Skole nisu zatvorene ali djeca moraju da nose maske. Najvise zarazenih je kod populacije od 20 do 60 godina i kod >90. Kako to da je u srbiji drugacije?
November 26, 20204 yr Ovo je "heatmap" zarazenih po godinama u francuskoj. Skole nisu zatvorene ali djeca moraju da nose maske. Najvise zarazenih je kod populacije od 20 do 60 godina i kod >90. Kako to da je u srbiji drugacije? tako shto, dont forget, nemamo belog pojma kakva je tachno struktura i statistika inicijalno nepouzdanih/netachnih brojeva kod nas mozda je drugachije, mozda nije. uostalom, mala govna [emoji38]ol: su tek danas eksplicitno optuzena za zarazavanje chasnih starina dosad su samo kao andjelchici leprshavala svojim malim krilima zeljni sticanja znanja, a roditelji se zarazavali u dzimu i najtklabu sent from bubamoto