November 26, 20204 yr Just now, morgana said: hožete li se vakcinisati? ja da, ne dvoumim se ni najmanje. Apsolutno da!
November 26, 20204 yr Hm, ne mogu ja na to prosto dati da ili ne odgovor..od milion faktora to zavisi..da ste me pitali letos, rekao bih da..medjutim, nije to tako jednostavno, sto se mene tice..da budem zamorce za nesto neprovereno necu sigurno, i ko zna sta ce nam ovi nasi kriminalci uvaliti.. Edited November 26, 20204 yr by Misko
November 26, 20204 yr 1 minute ago, morgana said: hožete li se vakcinisati? ja da, ne dvoumim se ni najmanje. +1 Mislim, meni zbog posla treba papir da sam vakcinisan, da mogu da putujem(pošto će se to verovatno tražiti), ali, i generalno bi se odmah vakcinisao, i bez toga...
November 26, 20204 yr Just now, omiljeni said: kupiš na benziskoj pumpi potvrdu da si vakcinisan Boga mi, ja bih ipak da budem stvarno vakcinisan kad uđem u avion...
November 26, 20204 yr Mada, opet, lud sam na razne nacine ko zna, mozda bih se i kinezom pelcovao sutra, da mi neko ponudi..luda situacija, i u ludoj situaciji ne postoje jednostavni odgovri..
November 26, 20204 yr Vakcinisaću se sigurno, ali verovatno ne baš odmah. Voleo bih da bude više vakcina u opticaju i da prođe par meseci da se na terenu vidi njihova efikasnost.
November 26, 20204 yr 6 minutes ago, Sammael said: Vakcinisaću se sigurno, ali verovatno ne baš odmah. Voleo bih da bude više vakcina u opticaju i da prođe par meseci da se na terenu vidi njihova efikasnost. Ja kontam, ako budem mogao, odmah da se vakcinišem pvom dostupnom, pa posle, ako bude trebalo mogu i nekom drugom... Kontam da se neću baš pretvoriti u
November 26, 20204 yr 4 minutes ago, radisa said: Ja kontam, ako budem mogao, odmah da se vakcinišem pvom dostupnom, pa posle, ako bude trebalo mogu i nekom drugom... Kakva će tek da bude zabava kad krenu međusobne interakcije raznih vakcina
November 26, 20204 yr 5 minutes ago, radisa said: Ja kontam, ako budem mogao, odmah da se vakcinišem pvom dostupnom, pa posle, ako bude trebalo mogu i nekom drugom... Kontam da se neću baš pretvoriti u ili možda ovako nešto
November 26, 20204 yr 3 minutes ago, radisa said: Ja kontam, ako budem mogao, odmah da se vakcinišem pvom dostupnom, pa posle, ako bude trebalo mogu i nekom drugom... Ako bude po najavi, prvo medicinari, vojska, policija. Onda verovatno stariji, hronični bolesnici, deca(?)... Relativno zdravi će svakako pričekati neko vreme.