November 21, 20204 yr 55 minutes ago, Frank Pembleton said: Bio danas do doma kod keve. Stigli im danas rezultati. Keva je pozitivna. Nema nikakvih simptoma. Nosim hemomicin paracetamol i probiotike. Eto. .... Shiit has hit the fan! drzite se, secam se koliko si brinuo oko nje u prvom talasu.
November 21, 20204 yr "Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će biti pojačan gradski prevoz, da bi bilo manje gužve i kontakata. Najavio je i da autobus, kada popuni do 50 procenata putnika, neće stajati na narednoj stanici, već će ići dalje. " Ahahahahahaha, hit. Šta će, da izbacuju u pokretu ko hoće da izađe na toj stanici...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
November 21, 20204 yr Nema , ajde otvorite internu ovde.Ja ripujem na Porfirija zagrebsčko - ljubljanskog.
November 21, 20204 yr Oće neko da mi razjasni, da li će, od utorka i Maxi i Lidl da zatvaraju u 18h? 1 hour ago, Frank Pembleton said: Bio danas do doma kod keve. Stigli im danas rezultati. Keva je pozitivna. Nema nikakvih simptoma. Nosim hemomicin paracetamol i probiotike. Eto. Jebiga, držite se, znam koliko ti je teško i ja sam imao sličnu priču pre tri godine. Najbitnije je da ostane psihički jaka, a ti nađi način da joj u tome pomogneš. Sve ostalo je Božija volja.
November 21, 20204 yr 10 hours ago, ragasto said: @Dankan Ajdaho 2/3 sa Mađarima iz Leskovca ili bez njih? Iz Vranje
November 21, 20204 yr 7 minutes ago, mraki said: 5774+ 28- na respiratorima 209 Hospitalizovano je 6.071 osoba, što je 268 više u odnosu na juče, mesta u bolnicama se smanjuju, po ppukiju biće mesta za još oko 900 koronaša
November 21, 20204 yr 1 hour ago, gospa buba said: kako se oslobadja broj mesta? Za gsp prevoz -stane malo posle stajališta, tek da jedni izađu, a ovima što trče da uđu zatvori ispred nosa i doda gas. Edited November 21, 20204 yr by halloween
November 21, 20204 yr 3 hours ago, Jozef K. said: Fenomenalni su. Znači, pocepaš cipele/patike, nema bajo da kupiš nove dok ne prođe epidemija. Ma ovo je poptuno ludilo. Po opštinskim kancelarijama divlja korona, po proizvodnim firmama divlja, a ne skrati i zabrani rad trgovinama, gde se ulazi samo jer se mora. Naravno i masa njih koja traži zaključavanje umesto da drži distancu. To je tek potpuno bolesno. Znaš li šta treba da radiš da se zaštitiš. Pa radi to, šta treba da budeš zaključan da bi znao. Ovaj post da se urami i da se zalepi gde god se krece neka masa ljudi.U tri recenice objasnio kako bi broj zarazenih sveli na minimum.
November 21, 20204 yr Bio odneo lekove.To što je doktorka napisala.HemomicinAndolBulardiCink plus cParacetamolOvo navodim daj bože da ne zatreba nikom.Pored nas bilo dosta ljudi izgleda bilo sa istom isporukom[emoji769].Izgleda da je dooobro zahvatilo..... Shiit has hit the fan!