Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

jao, steins. jbga. idi odmori.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

chuvaj se choveche i radi shta morash. nema shta drugo.

sent from bubamoto

6 minutes ago, steins said:

Da prostiš, nek duvaju kurac i nek svi pocrkaju. 

Ja ne mogu ni da opišem horore od noćas da me ne bi neko napenalio, sad sam na vezi sa najboljom prijateljicom koja je ozbiljno bolesna i koja će, ako me utisak ne vara, da uleti u problem i umre,  samo u poslednjih 7 dana sam u privatluku sam našao tri nova karcinoma dojki kod žena koje ne mogu da dobiju uput za bolnicu, a ovi ljube ono čičište i jedu govna. 

Odvratna, odvratna zemlja

A mi smo stoka bez repa. 

I odo da odspavam malo, ionako sam prso, a slutim da će biti interesantno popodne. 

🙁

Edited by Moonwalker

23 minutes ago, duma said:

Ovo je odgovornost države 1/1.

U Rusiji su još na proletos ukinuli ovu praksu. Forumaš iz  Turske napisa da nema molitvi u džamijama i da sa minareta preko ozvučenja pozivaju na poštovanje mera.

Nisam ubeđen da se bog s neba javio i dao instrukcije u Rusiji i Turskoj, a u Srbiji nije. Javio se onaj ko treba onom kome treba i gotovo.

+1000000

Xm41ZyN.jpeg

Papa Franja i Ekumenski patrijarh Vartolomej, 20.10.2020.

Edited by vememah

kad nisu nikakvi mrtvi na ponudi. lako je njima.

sent from bubamoto

Ovo je jebeno neverovatno!

Edited by mraki

2 hours ago, Haralampije said:

Na RTS je prenos iz Saborne crkve, pomen patrijarhu. Nadnaravna scena kovid jeseni 2020. svestenici ( niko u prvoj mladosti) sluze i niko ne nosi masku. Hor peva. Naroda puna crkva, retko ko ima masku,celivaju kovceg i krst partijarha. Za to vreme u uglu ekrana pise budimo odgovorni !  :isuse:

Radi se o tome da ne zele ili ne mogu da preduzmu mere koje svaka drzava ima na raspolaganju, u vecoj ili manjoj meri.

Da, radi se o prinudi. U opravdanom cilju spasavanja zivota i zdravstvenog sistema. Vrlo je ocigledno da znacajan deo ljudi ne moze ili nece da shvati kakvo je stanje po bolnicama i da svojim ponasanjem direktno ugrozavaju i sebe i svoje najblize. Ako ih vec nije briga za lekare i sestre i ostale mucenike koji dusu ispustaju na poslu.

Bitan sam samo ja, moje misljenje i moj interes. Doduse, za istog takvog vecinom i glasaju pa nije ni cudo sto to rade. A onda i dodje logicno da vlast nece da preduzima mere protiv sebe same.

Ostalima neka je Bog u pomoci.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će biti pojačan gradski prevoz, da bi bilo manje gužve i kontakata. Najavio je i da autobus, kada popuni do 50 procenata putnika, neće stajati na narednoj stanici, već će ići dalje.

Genijalno. A kako će ljudi izlaziti iz autobusa?

Edited by Anonymous

Nije im lako. Većina država ima dilemu zdravlje ili ekonomija. Ovde je zdravlje-ekonomija-nekontrolisani bes mase-moje dupe a te četiri stvari ne mogu biti u balansu. Ja t(r)ipujem da će se uskoro desiti ovo treće. Tradicija nam ide u prilog, malo-malo pa umesto izbora i mirne smene vlasti imamo revoluciju i jurnjavu po ulicama.

Just now, Anonymous said:

Genijalno. A kako će ljudi izlaziti iz autobusa.

Pa valjda će iskakati iz autobusa u pokretu, taman da se uklope u premijerkinu statistiku.

kad nisu nikakvi mrtvi na ponudi. lako je njima.

sent from bubamoto

Umro je juce od korone jedan vladika u Rusiji. Videcemo kakve ce mjere oni da primene.
  • Popular Post

Od kada znam za sebe, slavimo krsnu slavu. Pokojni otac je slavio i dok nije bilo pomodarstvo. Slava je uvek bila porodicni rucak, uvece dodju prve komsije na veceru, i to je to. Nikakva papazjanija, nikakvo opijanje, nikakvo prase, jagnje i buradi vina i rakije. Ali se slavilo, zna se sta se slavi, i to se postovalo.

Ja sam tacno pre nedelju dana isao na teren sa kolegom koji je uvece dobio temperaturu. Srecom, dobro sam, nemam nikakve simptome i nalazim se u dobrovoljnoj samoizolaciji. Dobrovoljnoj, jer me apsolutno niko nije nista pitao niti preporucio. Ni kolegu koji je naknadno testiran pozitivno i poslat na kucno lecenje.

Vezano sa prvim pasusom. Meni je danas krsna slava. Nisam otisao kod mame, niko mi ne dolazi, jer se i dalje plasim da nekoga ne zarazim. Za to vreme stoka ide i oblizuje krstove zarad coveka kojeg nisu poznavali. I sve to prenosi javni servis...

Gospodje i gospodo moderatori, mozete me banovati za ovo sto cu napisati, ali svakom koji je otisao na tu sluzbu ili sta li je, zelim da se zarazi i da crkne. Natural selection, do your thing.

8 minutes ago, Anonymous said:

Genijalno. A kako će ljudi izlaziti iz autobusa?

Na čemu su ti ljudi, gde ima to da se nabavi

Just now, freakns said:

Gospodje i gospodo moderatori, mozete me banovati za ovo sto cu napisati, ali svakom koji je otisao na tu sluzbu ili sta li je, zelim da se zarazi i da crkne. Natural selection, do your thing.

Dovoljno je bilo da ih potpišu, čuj mene žiguju mislio sam potpišu. I onda da ih odbiju i vrate kada se pojave na lečenju. 

Na čemu su ti ljudi, gde ima to da se nabavi
na nulama na evrima, shta mislish.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.