November 21, 20204 yr drzite se. znam slucajeve gde je kod starijih proslo sa vrlo malo blazih simptoma.
November 21, 20204 yr 40 minutes ago, Anonymous said: Genijalno. A kako će ljudi izlaziti iz autobusa? Kao onaj proverbijalni Bosanac u avionu iz vica. Samo dreknes "ima izac", vozac malo uspori i otvori jedna vrata, iskocis u Rambo stilu i nema problema. Sto se tice performansa sa sahranom patrijarha, ograditi prostor zicom, ubaciti unutra satore i tamo drzati idiote dve nedelje, testirati, pa ko bude negativan nazad medju ljude a ove pozitivne samo uneti u Hram, od kojeg u medjuvremenu treba napraviti privremenu covid bolnicu.
November 21, 20204 yr 25 minutes ago, Frank Pembleton said: Bio danas do doma kod keve. Stigli im danas rezultati. Keva je pozitivna. Nema nikakvih simptoma. Nosim hemomicin paracetamol i probiotike. Eto. .... Shiit has hit the fan! Svom snagom navijamo da ih ne bude ni ubuduce. Drzite se.
November 21, 20204 yr 7 minutes ago, harper said: Kao onaj proverbijalni Bosanac u avionu iz vica. Samo dreknes "ima izac", vozac malo uspori i otvori jedna vrata, iskocis u Rambo stilu i nema problema. Sto se tice performansa sa sahranom patrijarha, ograditi prostor zicom, ubaciti unutra satore i tamo drzati idiote dve nedelje, testirati, pa ko bude negativan nazad medju ljude a ove pozitivne samo uneti u Hram, od kojeg u medjuvremenu treba napraviti privremenu covid bolnicu. Samo ih obeleziti. Da znaju ljudi gde su bili. A ulaz u bilo koju zdravstvenu ustanovu zabraniti do posle Bozica.
November 21, 20204 yr 34 minutes ago, Frank Pembleton said: Bio danas do doma kod keve. Stigli im danas rezultati. Keva je pozitivna. Nema nikakvih simptoma. Nosim hemomicin paracetamol i probiotike. Eto. .... Shiit has hit the fan! Nadam se da će joj biti dobro!
November 21, 20204 yr Trenutno prolazno vreme: BG -> NI Quote Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kazao je danas da nedostaje mesta u bolnicama za pacijente i dogovoreno je da se oslobodi broj mesta u Beogradu za teže pacijente, dok će lakši pacijenti biti smešteni u Nišku banju. Lakši pacijenti će ići u Nišku banju, a danas u privremene bolnice u Nišu i Kragujevcu. To će krenuti u narednih pola sata, sat, da bi mogli da mirnije sačekamo noć“, kazao je ministar nakon sastanka sa direktorima kovid bolnica. On je rekao da je osnovni problem je obezbediti dovoljno mesta i dodao da Beograd ima“ najviše problema sa kapicetima trenutno“. https://www.danas.rs/drustvo/loncar-nedostaje-mesta-u-bolnicama-u-beogradu-se-oslobadjaju-mesta-za-teze-pacijente/
November 21, 20204 yr kako se oslobadja broj mesta? kapiram. neke poshalju u nish, neke puste u prirodu.sent from bubamoto
November 21, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: kako se oslobadja broj mesta? sent from bubamoto Samo u excel fajlovima i ppt prezentacijama, no frks.
November 21, 20204 yr Just now, gospa buba said: kako se oslobadja broj mesta? sent from bubamoto Tako što lakše prebace u Nišku banju
November 21, 20204 yr 2 minutes ago, gospa buba said: kako se oslobadja broj mesta? zlatibor je srucnjak za to, nema brige
November 21, 20204 yr 1 hour ago, Ted said: Radi se o tome da ne zele ili ne mogu da preduzmu mere koje svaka drzava ima na raspolaganju, u vecoj ili manjoj meri. Da, radi se o prinudi. U opravdanom cilju spasavanja zivota i zdravstvenog sistema. Vrlo je ocigledno da znacajan deo ljudi ne moze ili nece da shvati kakvo je stanje po bolnicama i da svojim ponasanjem direktno ugrozavaju i sebe i svoje najblize. Ako ih vec nije briga za lekare i sestre i ostale mucenike koji dusu ispustaju na poslu. Bitan sam samo ja, moje misljenje i moj interes. Doduse, za istog takvog vecinom i glasaju pa nije ni cudo sto to rade. A onda i dodje logicno da vlast nece da preduzima mere protiv sebe same. Ostalima neka je Bog u pomoci. Moj dragi kum je danas dospeo do bolnice. Druga nedelja mucenja kod kuce sa kovidom, juce radio CT u privatnom aranzmanu i ima upalu pluca.Drugi kum inace prestonicki lekar od ugleda potegao veze da ga prime u B Kosu. Teskom mukom su ga primili, hteli da ga salju u banju Koviljacu, tamo jos ima mesta
November 21, 20204 yr 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: imam rec od 7 slova - govnori budimo govnOri :brnaba: stvarno tesko ludilo, aj crkvu zatucana te zatucana, njihov svet njihova pravila, jadna smo zemlja gde ti retardi imaju moc da ugrozavaju zivote ostalima.
November 21, 20204 yr Popular Post "Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će biti pojačan gradski prevoz, da bi bilo manje gužve i kontakata. Najavio je i da autobus, kada popuni do 50 procenata putnika, neće stajati na narednoj stanici, već će ići dalje. "