Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Evo doneli neke kurac mere, stupaju na snagu u utorak! Aman zaman, zasto se ceka utorak, aj nek su i kurac mere, al daj ih odmah, sta se ceka do utorka koja picka materina

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Pa dobro, kako da se nabavi :D

Gospodin Đukanović je još juče objasnio...čemu uzbuđenje?:fantom:

On 21. 11. 2020. at 12:04, Svarog said:

Dovoljno je bilo da ih potpišu, čuj mene žiguju mislio sam potpišu. I onda da ih odbiju i vrate kada se pojave na lečenju. 

a sta cemo sa ljudima koje ce oni da zaraze?

jedino da su ih popisali i odredili samoizloaciju uz rigoroznu kontrolu i kazne. al svi znamo koliko je to realno..

On 21. 11. 2020. at 12:07, nenad said:

jedino da su ih popisali i odredili samoizloaciju uz rigoroznu kontrolu i kazne. al svi znamo koliko je to realno..

Ja sam pre za radni logor, kakva crna samoizolacija.

On 21. 11. 2020. at 12:07, nenad said:

Jasno je valja da je moj komentar bio ogorčeni izliv frustracija a ne smislen predlog?

• Popular Post

Moja sestra je radila u covid bolnici juče od 10h ujutru do 2 noćas i uveče ide u smenu od 20 do 02 (što ne garantuje sa će tada i izaći).

Dok gleda ovaj prenos ko da joj neko kenja direktno na glavu.

Bio danas do doma kod keve.
Stigli im danas rezultati.
Keva je pozitivna.
Nema nikakvih simptoma.
Nosim hemomicin paracetamol i probiotike.
Eto.

.... Shiit has hit the fan!

Oh, držte se, navijamo za mamu!

@Svarog @Anonymous

ma jasno, slazem se s obojicom, neopisivo sam popizdeo, pa sam gore, kao, pazio sta cu da napisem.

Držite se!

@Frank Pembleton

Edited by mraki

Uh, valjda će sve biti dobro, držite se!

Vreme je za dvonedeljno zakljucavanje i cenzuru medija i interneta. Na tvu zvezde granda svako vece od 21h, srecni ljudi u 20h. Na netu samo muzika, xxx i vicevi... Ali ono Mujo, Haso i tako...

Svi da se odmore 2 nedelje, pa opet ispocetka... Nece privreda izgubiti mnogo.

Držite se, Frank.

On 21. 11. 2020. at 12:15, Frank Pembleton said:

držite se

Background Picker
Customize Layout