Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

jao, steins. jbga. idi odmori.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

chuvaj se choveche i radi shta morash. nema shta drugo.

sent from bubamoto

6 minutes ago, steins said:

Da prostiš, nek duvaju kurac i nek svi pocrkaju. 

Ja ne mogu ni da opišem horore od noćas da me ne bi neko napenalio, sad sam na vezi sa najboljom prijateljicom koja je ozbiljno bolesna i koja će, ako me utisak ne vara, da uleti u problem i umre,  samo u poslednjih 7 dana sam u privatluku sam našao tri nova karcinoma dojki kod žena koje ne mogu da dobiju uput za bolnicu, a ovi ljube ono čičište i jedu govna. 

Odvratna, odvratna zemlja

A mi smo stoka bez repa. 

I odo da odspavam malo, ionako sam prso, a slutim da će biti interesantno popodne. 

🙁

Edited by Moonwalker

23 minutes ago, duma said:

Ovo je odgovornost države 1/1.

U Rusiji su još na proletos ukinuli ovu praksu. Forumaš iz  Turske napisa da nema molitvi u džamijama i da sa minareta preko ozvučenja pozivaju na poštovanje mera.

Nisam ubeđen da se bog s neba javio i dao instrukcije u Rusiji i Turskoj, a u Srbiji nije. Javio se onaj ko treba onom kome treba i gotovo.

+1000000

Xm41ZyN.jpeg

Papa Franja i Ekumenski patrijarh Vartolomej, 20.10.2020.

Edited by vememah

kad nisu nikakvi mrtvi na ponudi. lako je njima.

sent from bubamoto

Ovo je jebeno neverovatno!

Edited by mraki

2 hours ago, Haralampije said:

Na RTS je prenos iz Saborne crkve, pomen patrijarhu. Nadnaravna scena kovid jeseni 2020. svestenici ( niko u prvoj mladosti) sluze i niko ne nosi masku. Hor peva. Naroda puna crkva, retko ko ima masku,celivaju kovceg i krst partijarha. Za to vreme u uglu ekrana pise budimo odgovorni !  :isuse:

Radi se o tome da ne zele ili ne mogu da preduzmu mere koje svaka drzava ima na raspolaganju, u vecoj ili manjoj meri.

Da, radi se o prinudi. U opravdanom cilju spasavanja zivota i zdravstvenog sistema. Vrlo je ocigledno da znacajan deo ljudi ne moze ili nece da shvati kakvo je stanje po bolnicama i da svojim ponasanjem direktno ugrozavaju i sebe i svoje najblize. Ako ih vec nije briga za lekare i sestre i ostale mucenike koji dusu ispustaju na poslu.

Bitan sam samo ja, moje misljenje i moj interes. Doduse, za istog takvog vecinom i glasaju pa nije ni cudo sto to rade. A onda i dodje logicno da vlast nece da preduzima mere protiv sebe same.

Ostalima neka je Bog u pomoci.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će biti pojačan gradski prevoz, da bi bilo manje gužve i kontakata. Najavio je i da autobus, kada popuni do 50 procenata putnika, neće stajati na narednoj stanici, već će ići dalje.

Genijalno. A kako će ljudi izlaziti iz autobusa?

Edited by Anonymous

Nije im lako. Većina država ima dilemu zdravlje ili ekonomija. Ovde je zdravlje-ekonomija-nekontrolisani bes mase-moje dupe a te četiri stvari ne mogu biti u balansu. Ja t(r)ipujem da će se uskoro desiti ovo treće. Tradicija nam ide u prilog, malo-malo pa umesto izbora i mirne smene vlasti imamo revoluciju i jurnjavu po ulicama.

Just now, Anonymous said:

Genijalno. A kako će ljudi izlaziti iz autobusa.

Pa valjda će iskakati iz autobusa u pokretu, taman da se uklope u premijerkinu statistiku.

kad nisu nikakvi mrtvi na ponudi. lako je njima.

sent from bubamoto

Umro je juce od korone jedan vladika u Rusiji. Videcemo kakve ce mjere oni da primene.
  • Popular Post

Od kada znam za sebe, slavimo krsnu slavu. Pokojni otac je slavio i dok nije bilo pomodarstvo. Slava je uvek bila porodicni rucak, uvece dodju prve komsije na veceru, i to je to. Nikakva papazjanija, nikakvo opijanje, nikakvo prase, jagnje i buradi vina i rakije. Ali se slavilo, zna se sta se slavi, i to se postovalo.

Ja sam tacno pre nedelju dana isao na teren sa kolegom koji je uvece dobio temperaturu. Srecom, dobro sam, nemam nikakve simptome i nalazim se u dobrovoljnoj samoizolaciji. Dobrovoljnoj, jer me apsolutno niko nije nista pitao niti preporucio. Ni kolegu koji je naknadno testiran pozitivno i poslat na kucno lecenje.

Vezano sa prvim pasusom. Meni je danas krsna slava. Nisam otisao kod mame, niko mi ne dolazi, jer se i dalje plasim da nekoga ne zarazim. Za to vreme stoka ide i oblizuje krstove zarad coveka kojeg nisu poznavali. I sve to prenosi javni servis...

Gospodje i gospodo moderatori, mozete me banovati za ovo sto cu napisati, ali svakom koji je otisao na tu sluzbu ili sta li je, zelim da se zarazi i da crkne. Natural selection, do your thing.

8 minutes ago, Anonymous said:

Genijalno. A kako će ljudi izlaziti iz autobusa?

Na čemu su ti ljudi, gde ima to da se nabavi

Just now, freakns said:

Gospodje i gospodo moderatori, mozete me banovati za ovo sto cu napisati, ali svakom koji je otisao na tu sluzbu ili sta li je, zelim da se zarazi i da crkne. Natural selection, do your thing.

Dovoljno je bilo da ih potpišu, čuj mene žiguju mislio sam potpišu. I onda da ih odbiju i vrate kada se pojave na lečenju. 

Na čemu su ti ljudi, gde ima to da se nabavi
na nulama na evrima, shta mislish.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout